null

Renseprodukter

Kategorier

Renseprodukter

For å få best utbytte av hudpleieproduktene dine bør du ha en god renserutine som base. Selv om du ikke bruker så mye sminke så berører hendene dine mange ulike objekter i løpet av dagen som kan føre smuss opp til ansiktet. I tillegg til at huden er utsatt for forurensning fra luften og ting du berører, så vil hudens talgproduksjon, svette og døde hudceller også medføre behov for daglig rens. Finn din ansiktsrens blant våre økologiske og naturlige produkter. Velg mellom rensemelk, renseskum, rensebalm,  rensegel, ansiktsrens som zero waste såpetykke, rensekrem og oljerens. Etter rens anbefaler vi at du sprayer huden lett med en toner for å lukke porene og gi huden videre pleie. Her finner du også øyesminkefjernere, bomullspads, pads som kan vaskes og gjenbrukes og kluter.

Du kan finne ansiktsprodukter tilpasset din hudtype når du er inne på de øvrige kategoriene for ansikt i nettbutikken. Bare se etter filtrene for hudtype som ligger i venstre marg (på desktop) eller over produktene (på mobil).

Trenger du hjelp til å finne din hudtype og tips til hvordan du skal sette opp en hudpleierutine for din hudtype kan du se her. Lurer du på hvilken rekkefølge man skal bruke de ulike produktene så kan du se her.