null
 • Pai Middelmist Seven er en økologisk ansiktsrens som skånsomt og effektivt fjerner smuss, sminke og andre urenheter som bygges opp i huden din gjennom dagen.
 • Pai Middelmist Seven er en økologisk ansiktsrens som skånsomt og effektivt fjerner smuss, sminke og andre urenheter som bygges opp i huden din gjennom dagen.
 • Pai Middlemist Seven, ansiktsrens 150 ml
 • Pai Middelmist Seven er en økologisk ansiktsrens som skånsomt og effektivt fjerner smuss, sminke og andre urenheter som bygges opp i huden din gjennom dagen.
 • Pai Middelmist Seven er en økologisk ansiktsrens som skånsomt og effektivt fjerner smuss, sminke og andre urenheter som bygges opp i huden din gjennom dagen.
 • Pai Middlemist Seven, ansiktsrens 150 ml

Pai Middlemist Seven, ansiktsrens 150 ml

(9 reviews) Skriv en omtale

449.00,-

Tidligere Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser, nå med nytt navn og design

Pai Middelmist Seven er en økologisk ansiktsrens som skånsomt og effektivt fjerner smuss, sminke og andre urenheter som bygges opp i huden din gjennom dagen.

I motsetning til alkoholbaserte renseprodukter, irriterer den ikke eller tørker ut huden. Den er dessuten proppfull av omega-3 og vitamin A, B, C og E som alle hjelper til å gi fuktighet til huden og etterlater huden myk og smidig. Passer til alle hudtyper, inkludert følsom hud og allergiplaget hud.

Kamelia er en olje fullpakket med omega-3 og vitamin A, B, C og E som har blitt brukt til rengjøring og beskyttelse i flere tiår i Japan. Rosen som ingrediens hjelper huden med å holde på fuktigheten og har en foryngende og gjenoppbyggende effekt.

Ansiktsrensen er 78 % økologisk, inneholder nøtteolje, er vegan og ikke testet på dyr. Oppbevares kaldt, tørt og mørkt. Anbefales brukt innen seks måneder etter at den er åpnet.

Anbefalt bruk:

Fukt den medfølgende kluten (Dual-Effect Sensitive Skin cloth) med litt varmt vann. 

Ansikt:

Rensen brukes på tørr hud. Masser den forsiktig inn i ansiktet og hals/nakke. Bruk deretter den siden av den fuktede kluten som har mest struktur til å fjerne rester av rensen fra ansiktet. Bruk lette, sirkulære bevegelser med kluten når du gjør dette. Avslutt rutinen med et mildt drag over hele ansiktet med den mykeste siden av kluten.

PS. Har du hypersensitiv hud bør du bare bruke den myke siden av kluten. 

Følg opp rutinen med ansiktstoner tilpasset din hudtype. 

Øyne:

Masser en liten dose rens forsiktig på tørr hud. Bruk den mykeste siden av medfølgende klut til å skånsomt fjerne sminke og rester av rensen. 

 

AQUA (water), CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL* (camellia oil), RICINUS COMMUNIS SEED OIL* (castor oil), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL* (sweet almond oil), LACTOBACILLUS FERMENT, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN (organically derived vegetable glycerine), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER* (shea butter), TOCOPHEROL (vitamin e), CETEARYL GLUCOSIDE, BETA-SITOSTEROL, ROSA DAMASCENA OIL* (rose oil), SQUALENE, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL* (rose geranium oil), SODIUM LEVULINATE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL* (lavender oil), LACTIC ACID, LITSEA CUBEBA FRUIT OIL* (may chang oil), SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM ANISATE CITRAL, CITRONELLOL, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL (naturally occurring in essential oils) *ORGANIC (71%)*.*Økologisk sertifisert av Soil Association (78% of product).Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.
 • 5
  Den beste rensen ever!

  Postet av Caroline den 13th Apr 2021

  Elsker denne rensen fordi den er så skånsom mot huden og etterlater den myk og ikke stiv som mange andre renser gjør. Samtidig fjerner den også sminke godt! Synes også den er drøy i bruk. Min all time favoritt de siste fem årene!

 • 5
  Kjempegod rensekrem

  Postet av Ida Rypdal den 2nd May 2019

  Etter bruk av kortison som forårsaket ødelagt hudbarriere i ansiktet var denne rensekremen en redning for meg. Den renser godt uten å tørke ut og har en mild behagelig lukt. Og jeg elsker kluten som følger med! Den fungerer kjempebra med en silkemyk side og en litt mer ekfolierende side. Jeg er veldig fornøyd med dette produktet

 • 4
  Meget bra!

  Postet av Mia den 21st Aug 2018

  Jeg slet veldig med kviser oppgjennom årene siden 6. klasse. Har da testet en del...
  Endte opp med bare ETT produkt som har funket utrolig bra. Og det er denne. Med kluten så har huden min blitt så mye bedre. Jeg fikk mindre kviser, og selvtilliten bygde seg opp etterhvert. Jeg er strålende fornøyd, men selvfølgelig så hadde det vært et pluss om den var billigere :)

 • 5
  Beroligende rens

  Postet av Sara den 7th Mar 2018

  Min sensitive hud liker denne rensen kjempegodt!

 • 5
  Gjorde overaskende nok en god jobb

  Postet av Anne-M den 19th Nov 2017

  Denne kjøpte jeg i liten størrelse først, og jeg likte den aldeles ikke, verken konsistensen eller lukten. (den lukter ikke vondt, jeg vil bare at lukt virkelig skal tiltale meg.) Jeg har aldri likt renser som føles ut som en fuktighetskrem, jeg vil heller ha gel. Denne ble derfor bare stående. Helt til jeg pratet med Liv. Hun sa det var viktig å bruke kluten som fulgte med. Så jeg gav den et nytt forsøk med klutene, og selv om jeg enda ikke liker konsistensen så må jeg innrømme at jeg hadde umiddelbar virkning av den i kombinasjon med musselinkluten.
  Fra å måtte bruke harde eksfolianter hver dag fordi huden utover dagen så ut som et ørkenlandskap, har jeg gått over til å bare eksfoliere et par ganger i uka, med mye mildere produkter. Så nå jeg har kjøpt den store tuben også.
  Håpløst vrang og sensitiv/fuktfattig hud satte virkelig pris på denne! Men husk klutene=) (Litt dyr, men drøy i bruk)

 • 5
  Mild rens for tørr og sensitiv hud

  Postet av Tonje den 2nd Mar 2017

  Jeg har tørr og sensitiv hud og har derfor slitt med å finne en rensekrem som er mild og som ikke etterlater huden min tørr. Samtidig kan jeg få kviser/urenheter dersom rensekremen er for fet (renseoljer har derfor ikke fungert for meg). Denne rensen har fungert veldig bra for min hud. Den er mild, men fjerner effektivt sminke. Pluss for at den også fjerner maskara (må bare våte vippene med litt vann først og så påføre rensen). Jeg bruker ikke kluten som følger med og synes rensen fungerer like godt for det om. Prisen er litt høy, men rensen er drøy i bruk.

 • 5
  Merker forskjell

  Postet av Turi den 7th Feb 2017

  Har brukt denne i snart 4 måneder nå og merker stor forskjell på de dagene jeg hopper over eller bruker et annet alternativ. Liker at den er mild og musselin kluten gjør at man får jobber produktet godt inn i huden. Kluten gjør og at jeg slipper å vaske ansiktet mitt med vann rett før leggetid, som er digg siden jeg ofte våkner av vann i øynene. Merkbart mindre porer og renere hud :) Fortsatt mye igjen forresten.

 • 5
  Fin for sensitiv hud

  Postet av Kristine den 23rd Oct 2016

  Behagelig rens for min sensitive hud. Tuben er stor og varer i en evighet.

 • 4
  Behagelig rens

  Postet av Kjersti den 6th Jul 2016

  Denne bruker jeg hver dag, den har en myk konsistens og er veldig skånsom mot huden i ansiktet. Den har en mild og behagelig duft, passende for en ansiktsrens. Huden føles ren etter bruk av denne rensen, og den funker godt til min sensitive hud.