null

Kjøpsbetingelser

Har du lyst til å skaffe deg sunne, deilige skjønnhetsprodukter? Så flott! Her er det du må vite om betaling og leveringsbetingelser hos oss;

Kjøpet er regulert av standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett.


Foretaksinformasjon

  • Selger: Skinlove.no
  • Firmanavn: Skinlove AS
  • Kontaktadresse: Daugstadveien 221, 6392 Vikebukt
  • E-post: kundeservice@skinlove.no
  • Tlf.: 951 58 188 (Daglig leder)
  • Organisasjonsnummer: 998 089 158

www.skinlove.no er en nettbasert butikk hvor du kan finne og kjøpe et bredt utvalg av naturlige, økologiske og veganske hudpleieprodukter og kosmetikk.


Priser

Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bekreftelse av bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Bestillinger sendes kun i Norge (inkludert Svalbard).

Forbehold:

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

Salgs- og leveringsbetingelser

 

Ekspedering av ordre

Når vi har mottatt din bestilling, vil du motta en ordrebekreftelse fra oss. Vi anbefaler at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til adresse, antall varer, varetype, pris osv. Skulle du oppdage at det ikke er samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, ber vi deg om å ta kontakt med oss så snart som mulig. Dobbeltsjekk at adressen stemmer og at du personlig er registrert på adressen du oppgir.

 

Leveranse i Norge

Våre pakker sendes med Posten/Bring. Vi har fri frakt på alle bestillinger med totalverdi fra 500 kr.  Som virkedager regnes mandag - fredag. For bestillinger med totalverdi inntil 499 kr har vi et fast fraktgebyr på 49 kr. Pakkene sendes med sporing som du vil motta på en egen e-post etter at pakkene er sendt. 

Har vi gått tom for varer uten at dette er spesifisert i produktets beskrivelse ved bestillingstidspunkt og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid, vil du få beskjed om dette via epost. Er det noe som haster for deg så gi oss en melding om det når du gjør din bestilling så skal vi prøve og hjelpe deg. Ta kontakt via kundeservice@skinlove.no.

Som kunde er du selv ansvarlig for at du oppgir gyldig og korrekt leveringsadresse og mobilnummer. Bor du deler av tiden på en annen adresse så kan det lønne seg å registrere navnet ditt på denne adressen hos Posten. Må vi sende ut varer på nytt til deg på grunn av feil i adresse, påløper et ekstra fraktgebyr på kr. 49,-.

Leveringstid:

Fra 7.juli-2020 ble det gjort endringer hos Posten/Bring om levering av adressert pakker og brev i postkassen. Dette pågrunn av at det ikke er bærekraftig eller økonomisk forsvalig å opprettholde fem dagers postlevering. De har nå gått over til levering i din postkasse annenhver dag.
Dette vil da si at det nå kommer til å ta noen ekstra dager før du vil motta pakken din fra oss.

Hva dette innebærer for deg som kunde?
Mottar du post i postkasse vil du nå motta adressert post annenhver dag; mandag, onsdag, fredag den ene uken og tirsdag, torsdag den andre uken.
Om du ønsker å vite hvilke dager du vil få post i din postkasse kan du følge denne linken;  https://www.posten.no/levering-av-post-2020
og legge inn ditt postnummer. (Kilde: Posten)

Vi fortetter å sende ut pakkene så raskt som mulig etter bestilling, men Postens egne rutiner kan drøye leveringen noe etter de nye reglene inntraff i juli 2020.

VIKTIG

Hvis mottakerens postkasse er låst, hvis pakken ikke får plass, eller det av andre årsaker ikke er mulig å levere pakken i postkassen, skal postbudet henge pakken i en pose på ytterdøren din. For at dette skal være mulig må disse vilkårene være innfridd:

  • Avstanden fra postkasse til mottakers dør må ikke være mer enn 250 m.
  • Hus må være tydelig merket med husnummer og oppgang
  • Døren må være tydelig merket med mottakers navn
  • Posten må ha adgang til mottakers dør, f.eks. ved låst ytterdør til felles inngang

I tilfeller der kriteriene over ikke er oppfylt blir sendingen levert til mottakers postkontor eller Post i butikk for utlevering. Der kan mottaker hente pakken  mandag - lørdag. Mottaker får en SMS eller e-post når pakken er klar til henting eller har blitt levert i postkasse/hengt på dør. Har pakken blitt levert på postkontor eller Post i butikk vil du få en påminnelse om henting av pakken etter 3 og 11 dager. Er pakken fortsatt ikke hentet etter 14 dager blir den returnert til Skinlove.

Merk: Hvis du ikke ønsker at pakken skal henges på døren hvis den ikke kan leveres i postkassen så må du gi beskjed til oss på kundeservice@skinlove.no straks bestillingen er gjort.

  

Frakt

Innad i Norge sendes alle våre varer tollfritt fra varelager i Norge. Vi sender varene med Posten/Bring AS. Fast fraktgebyr er 49 kr. For bestillinger med totalverdi fra 500 kr gir vi fri frakt. Alle forsendelser sendes med sporing.

Er bestillingen din av en så stor vekt/størrelse at den ikke vil passe inn i våre standard pakkeformater vil vi sende varene med Norgespakken via Posten eller Klimanøytral Servicepakke via Bring. Du vil da få sporingsnummer tilsendt per sms eller epost. Dette koster ikke noe ekstra for deg som kunde. 

 

Betaling

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde å betale for din bestilling. 

Vi tilbyr følgende betalingsmetoder:

Betaling med kort (vi godtar Mastercard og Visa gjennom vår leverandør Adyen). Når du betaler med betalingskort håndteres transaksjonen av vår partner Adyen for å garantere rask og sikker betaling.

Betaling med Vipps (via Adyen og Vipps). 

Betaling med faktura (via Adyen og Klarna). Les mer om Klarnas Shoppingtjeneste her. Deres personvernerklæring ligger her.

Delbetaling med faktura (via Adyen og Klarna). Les mer om Klarnas Shoppingtjeneste her Deres personvernerklæring ligger her.

 

Risikoen for varen

Risikoen for varen går over på kjøperen når varen er overtatt i henhold til avtalen. Hvis leveringstiden passeres og du som kjøper unnlater å overta en vare som er stilt til din disposisjon etter avtalen, har du likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen.

Ved retur av varer i forbindelse med angrerett eller lignende ligger risiko for varen hos kunde. Vi anbefaler derfor strekt å benytte en fraktmetode som gir deg sporing og gjerne også forsikring på returer du gjør til Skinlove.

Personopplysninger

Skinlove.no behandler persondata iht. personopplysningsloven. Skinlove.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Skinlove AS som for eksempel levering av pakker. Les mer om personvern hos Skinlove.no her.

 

Kortinformasjon

Når du handler hos Skinlove.no og betaler med kort eller Vipps blir betalingen behandlet av Adyen, som tilbyr en sikker elektronisk betalingsløsning for VISA og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart iht. kortselskapenes regelverk.

 

Rutiner for retur av varer


Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den gi Skinlove.no skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg reklamasjon. Skinlove.no vil deretter gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i forbrukerkjøpsloven.


Angrerett

Selv om du har mottatt varene dine så har du 14 dagers angrerett på alle varer. Denne gjelder fra tidspunktet du mottar varene på. 

For å benytte angreretten, ta kontakt med oss på kundeservice@skinlove.no og si fra at du vil benytte angreretten. Send deretter produktet i retur til oss og legg ved angreskjemaet (skjemaet finnes vedlagt eposten med ordrebekreftelsen). Etter at pakken er mottatt av Skinlove.no vil vi refundere deg for verdien av varen innen 14 dager. Ønsker du å benytte angreretten betaler du selv porto for retur av varen.  Produktet du returnerer må være i god stand og eventuelle forsegliner og plomberinger må ikke være brutt.

Kosmetikk er å anse som hygienevarer, ref. angrettsloven §22 g), og er derfor ikke egnet for retur dersom forseglingen er brutt etter levering. Dersom varene er skadet eller åpnet utover det som er nødvendig for å anslå varens art, egenskap og funksjon så vil verdien av varene kunne reduseres og vi kan kreve at du erstatter dette verditapet i form av redusert refusjon. Se mer informasjon på angreskjemaet.

Dersom du som kjøper ikke har mottatt angreskjemaet skriftlig enten på papir eller via epost, utvides angrefristen til tre måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med Skinlove.no sin informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp. Les mer om angrerettloven.

Adresse for retur er:

Skinlove AS

Daugstadveien 221

6392 Vikebukt

 

Ved retur av varer i forbindelse med angrerett eller lignende ligger risiko for varen hos kunde. Vi anbefaler derfor strekt å benytte en fraktmetode som gir deg sporing og gjerne også forsikring på returer du gjør til Skinlove.

 

Gaver og vareprøver ved kjøp


Velger du å returnere varer ved hjelp av angreretten skal eventuelle "gaver på kjøpet" og vareprøver, som du har fått av Skinlove i forbindelse med kjøpet også returneres.

 

Delvis retur av varer fra ordre med spesielle rabattbetingelser 


Handlet du varer til rabattert pris basert på totalsum av din ordre, som ved en kvantumsrabatt, vil refusjonen for returnerte varer justeres lik hva betingelsene ville blitt for den nye totalsummen av bestillingen din på kjøpstidspunktet. Handler du med andre ord over f.eks 2100 kr for å få 20 % rabatt, men returnerer varer slik at totalsummen din blir lavere enn den måtte være for å få rabatten, så vil du miste rabatten på gjenværende produkter i bestillingen og få redusert refusjon tilsvarende dette.


Handler du produkter under en «kjøp 3, betal for 2»-kampanje og ønsker å returnere et eller to av plaggene, vil rabatten bli tapt og du må betale full pris på varene du velger å beholde.

 

Garanti

Skulle du motta feil vare eller varer med feil, ber vi om at du tar kontakt med oss slik at vi kan ordne med retur. Vi vil deretter sende deg en ny pakke med korrekte varer fraktfritt.


Kundeinfo

Som kunde hos Skinlove.no må du være minst 18 år. Er du yngre enn dette, er du nødt til å få en myndig person til å bestille for deg.