null

Rosacea

Rosacea

Rosacea er en kompleks og kronisk hudsykdom som gjør at blodårene i huden utvider seg og kan gi rødme, svie, varmhet, hevelser og en opplevelse av at huden i ansiktet er sensitiv. Årsaken til at man får Rosacea kan være vanskelig å finne og det eksisterer mange ulike varianter av sykdommen, men betennelse regnes som en vanlig underliggende faktor.  

Vi kjenner ikke til at det i dag finnes en kur for rosacea. Behandlingen består av å dempe symptomene og unngå faktorer som trigger utbruddene. Noen av våre hudpleieprodusenter har laget sine egne produktforslag for hud plaget med Rosacea. I denne kategorien finner du disse forslagene. Hver situasjon kan ha nyanser så vi anbefaler at du først og fremst lytter til råd fra legen din. For mer spesifikk informasjon om hvordan du kan bruke våre økologiske hudpleieprodukter til å bekjempe Rosacea, les om temaet på bloggen vår ved å klikke HER

Du kan også finne ansiktsprodukter tilpasset din hudtilstand når du er inne på de øvrige kategoriene for ansikt i nettbutikken. Bare se etter filtrene for hudtilstand som ligger i venstre marg (på desktop) eller over produktene (på mobil).