null

Retur

Rutiner for retur av varer

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene ber vi deg ta kontakt med oss senest kl.11.00 påfølgende virkedag etter at bestillingen er gjort via nettbutikken for kostnadsfri avbestilling.


Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den gi Skinlove.no skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg reklamasjon. Skinlove.no vil deretter gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i forbrukerkjøpsloven.


Angrerett

Selv om du har mottatt varene dine så har du 14 dagers angrerett på alle varer. Denne gjelder fra tidspunktet du mottar varene på. 

For å benytte angreretten, ta kontakt med oss på kundeservice@skinlove.no og si fra at du vil benytte angreretten. Send deretter produktet i retur til oss og legg ved angreskjemaet (skjemaet finnes vedlagt eposten med ordrebekreftelsen). Etter at pakken er mottatt av Skinlove.no vil vi refundere deg for verdien av varen innen 14 dager. Ønsker du å benytte angreretten betaler du selv porto for retur av varen.  Produktet du returnerer må være i god stand og eventuelle forsegliner og plomberinger må ikke være brutt.

Kosmetikk er å anse som hygienevarer, ref. angrettsloven §22 g), og er derfor ikke egnet for retur dersom forseglingen er brutt etter levering. Dersom varene er skadet eller åpnet utover det som er nødvendig for å anslå varens art, egenskap og funksjon så vil verdien av varene kunne reduseres og vi kan kreve at du erstatter dette verditapet i form av redusert refusjon. Se mer informasjon på angreskjemaet.

Dersom du som kjøper ikke har mottatt angreskjemaet skriftlig enten på papir eller via epost, utvides angrefristen til tre måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med Skinlove.no sin informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp. Les mer om angrerettloven.

Adresse for retur er:

Skinlove AS

Daugstadveien 221

6392 Vikebukt

 

Gaver og vareprøver ved kjøp


Velger du å returnere varer ved hjelp av angreretten skal eventuelle "gaver på kjøpet" og vareprøver, som du har fått av Skinlove i forbindelse med kjøpet også returneres.

 

Garanti

Skulle du motta feil vare eller varer med feil, ber vi om at du tar kontakt med oss slik at vi kan ordne med retur. Vi vil deretter sende deg en ny pakke med korrekte varer fraktfritt.