null
 • Pai Light Work er en oljerens laget for å skånsomt rense og fjerne sminke fra selv den mest sensitive huden
 • Pai Light Work, oljerens 28 ml
 • Pai Light Work er en oljerens laget for å skånsomt rense og fjerne sminke fra selv den mest sensitive huden
 • Pai Light Work, oljerens 28 ml

Pai Light Work, oljerens 28 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

199.00,-

Dette er en reisestørrelse av Pai Light Work

Pai Light Work er en oljerens laget for å skånsomt rense og fjerne sminke fra selv den mest sensitive huden. 

Hvordan fungerer en oljerens? 

Enkelt forklart - olje tiltrekker olje. Når du tilfører olje til huden så trekker den til seg overflødig olje fra huden og produktene du har i ansiktet, og på en måte "løfter" de bort. Oljerensen påføres på tørr hud først. Etter en lett massasje i huden kan du tilføre litt vann og massere videre - da skal oljerensen skifte konsistens og bli litt mer skummet før den dermed vasker bort dagens smuss og skitt. Skyll av til slutt.  

I denne nye oljerensen fra Pai Skincare så finner du også den superpopulære ingrediensen nypeolje (rosehip, som i bestselgeren til Pai). Denne er med på å gi viktig næring til huden ved hjelp av sine omega 3, 6, 7 og 9, samt antioksidanter som bidrar til å reparere og beskytte huden.

Duften av rensen er en blanding av basilikum, appelsin, geranium, lime og jasmine. Oppløftende og deilig. 

Oljerensen er sertifisert økologisk av Soil Association.

Vegansk. 

Anbefalt bruk:

Påfør 2-3 dråper av oljerensen og masser forsiktig inn i ansiktet og over øynene.

Tilfør deretter litt vann og fortsett å massere slik at konsistensen forandrer seg til en lett, melkeaktig konsistens. 

Skyll av til slutt. 

 

OLEA EUROPAEA FRUIT OIL* (olive oil), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL* (sunflower oil), POLYGLYCERYL-4 OLEATE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL* (castor oil), ROSA CANINA FRUIT EXTRACT* (rosehip fruit extract), JASMINUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT* (jasmine oil), CITRUS AURANTIFOLIA PEEL OIL* (lime oil), CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL* (orange oil), PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL* (geranium oil), OCIMUM BASILICUM OIL* (basil oil), TOCOPHEROL (vitamin e), ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT* (rosemary extract), SQUALENE, BETA-SITOSTEROL LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, LINALOOL (naturally occurring in essential oils) *ORGANIC 90% ORGANIC 100% NATURAL

Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

 • 3
  Helt ok

  Postet av Caroline den 8th Jan 2022

  Denne er helt ok, men jeg kommer dessverre ikke til å kjøpe den igjen. Grunnen er at jeg har fet hud, og jeg synes både at den etterlater litt for mye olje og hjelper for lite mot tette porer og andre urenheter.

 • 5
  Super bra!

  Postet av Ragna den 12th May 2021

  Jeg hadde aldri prøvd oljerens før jeg fikk denne tilsendt som en del av en kampanje. Har alltid tenkt at oljerens virker så «omvendt av en rens», siden men liksom vil fjerne oljen når man vasker seg. Uansett - denne er helt fantastisk! Jeg vasker ansiktet først m en lett ansiktssåpe, tørker og tar så på denne. Masserer ansiktet m denne en stund og vasker så av - voila! Huden blir helt ren og myk (all olje er borte)! Jeg har fått mindre utbrudd etter å rense m denne hver kveld før jeg tar på ansiktsolje. Den lukter også deilig syns jeg. Kjempe fornøyd :)