• Odylique Pure Olive Cleansing Bar er et økologiske såpestykke laget for å kunne brukes på selv den mest sensitive hud. Såpestykket, som er laget med olivenolje, gir deg en ansiktsrens som mildt fjerner skitt og smuss fra både hender, kroppen og ansiktet uten å strippe huden for dens naturlige oljer.

Odylique Pure Olive Cleansing Bar, 100 gr

109.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Odylique har laget rene, økologiske castille-såper som er ideelle for også eksemplaget og sensitiv hud. Såper har rykte på seg for å være uttørrende, men disse såpestykkene er laget av høykvalitets food grade olivenolje (extra virgin) så hver eneste såpe i serien er helt naturlig og uten irriterende ingredienser. Når oljer brukes til å lage såper så lager de planteglyserin i prosessen. Dette gir en fuktighetsgivende effekt heller enn å tørke ut huden. De håndlagede såpestykkene fra Odylique er så milde at de kan også brukes i ansiktet. 

Dette økologiske såpestykket er laget for å kunne brukes på selv den mest sensitive hud. Såpestykket, som er laget med olivenolje, gir deg en ansiktsrens som mildt fjerner skitt og smuss fra både hender, kroppen og ansiktet uten å strippe huden for dens naturlige oljer.

Såpestykket er så mildt at det også kan brukes på sart babyhud. Mange kunder med eksem og dermatitt har også funnet god hjelp i denne kremede, fuktighetsgivende såpen. 

Anbefalt bruk: 

Bruk såpestykket på våt hud, masser inn og rens. Unngå kontakt med øyne. Dersom du skulle få såpe i øynene så skyll godt med vann. La såpestykket tørke etter bruk.

Aktive ingredienser:

  • Fuktighetsgivende olivenolje
  • Beskyttende og fuktighetsgivende kakaobønnesmør
 
Andre egenskaper:
  • Vegansk
  • 100% naturlige ingredienser
  • Sertifisert økologisk av Soil Association
  • Boksen som såpen kommer er laget med plantebasert blekk fra Storbritannia på Forest Stewardship Council-sertifisert papir


    Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.
Sodium olivate*, aqua, sodium cocoabutterate*, sodium ricinoleate*

På engelsk: Saponified virgin olive* and castor* oils, Saponified cocoa butter*

*Organically grown/produced