null
 • Odylique Pure Olive Cleansing Bar er et økologiske såpestykke laget for å kunne brukes på selv den mest sensitive hud. Såpestykket, som er laget med olivenolje, gir deg en ansiktsrens som mildt fjerner skitt og smuss fra både hender, kroppen og ansiktet uten å strippe huden for dens naturlige oljer.

Odylique Pure Olive Cleansing Bar, 100 gr

129.00,-

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Odylique har laget rene, økologiske castille-såper som er ideelle for også eksemplaget og sensitiv hud. Såper har rykte på seg for å være uttørrende, men disse såpestykkene er laget av høykvalitets food grade olivenolje (extra virgin) så hver eneste såpe i serien er helt naturlig og uten irriterende ingredienser. Når oljer brukes til å lage såper så lager de planteglyserin i prosessen. Dette gir en fuktighetsgivende effekt heller enn å tørke ut huden. De håndlagede såpestykkene fra Odylique er så milde at de kan også brukes i ansiktet. 

Dette økologiske såpestykket er laget for å kunne brukes på selv den mest sensitive hud. Såpestykket, som er laget med olivenolje, gir deg en ansiktsrens som mildt fjerner skitt og smuss fra både hender, kroppen og ansiktet uten å strippe huden for dens naturlige oljer.

Såpestykket er så mildt at det også kan brukes på sart babyhud. Mange kunder med eksem og dermatitt har også funnet god hjelp i denne kremede, fuktighetsgivende såpen. 

Anbefalt bruk: 

Bruk såpestykket på våt hud, masser inn og rens. Unngå kontakt med øyne. Dersom du skulle få såpe i øynene så skyll godt med vann. La såpestykket tørke etter bruk.

Aktive ingredienser:

 • Fuktighetsgivende olivenolje
 • Beskyttende og fuktighetsgivende kakaobønnesmør
 
Andre egenskaper:
 • Vegansk
 • 100% naturlige ingredienser
 • Sertifisert økologisk av Soil Association
 • Boksen som såpen kommer er laget med plantebasert blekk fra Storbritannia på Forest Stewardship Council-sertifisert papir


  Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.


  30-dagers fornøydhetsgaranti
  Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra Odylique som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
  Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt og hva som gjør at du ikke er fornøyd.
  Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no så hjelper vi deg.
  Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling og gjelder ikke for produkter i reisestørrelse eller i gavesett. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

Sodium olivate*, aqua, sodium cocoabutterate*, sodium ricinoleate*

På engelsk: Saponified virgin olive* and castor* oils, Saponified cocoa butter*

*Organically grown/produced