null

Psoriasis

Psoriasis

Psoriasis er en kronisk inflammatorisk sykdom som kan komme i mange varianter og som ofte vises som røde, flassende knuter eller flater på huden. Den er ikke smittsom. Den kan komme plutselig og forsvinne like fort, eller den kan vedvare og bli verre i perioder. Årsaken til at man får psoriasis er ikke klar, men både arv og miljø kan være medvirkende. 

For de av oss som sliter med psoriasis så kan det være en fordel å bruke hudpleieprodukter som booster fuktighet og ingredienser som virker betennelsesdempendeog som ikke forstyrrer kroppens naturlige helingsprosess. Noen spesielle syntetiske ingredienser som du finner i “vanlig” hudpleie er kjent for å irritere huden og bidra til betydelige hudproblemer. Disse ingrediensene inkluderer blant annet sulfater – velkjent for å irritere huden – og “fragrance/parfyme” som har blitt linket til dermatitt og allergier. Les gjerne denne bloggposten for mer informasjon om Psoriasis

Videre på denne siden finner du produkter spesielt egnet for psoriasis, anbefalt av produsentene av merkene. Du kan også finne ansiktsprodukter tilpasset din hudtilstand når du er inne på de øvrige kategoriene for ansikt i nettbutikken. Bare se etter filtrene for hudtilstand som ligger i venstre marg (på desktop) eller over produktene (på mobil).