null
 • Odylique Creamy Coconut Cleanser en mild, fuktighetgivende og beroligende ansiktsrens til lett reaktiv hud. Rensen inneholder rensende kokosolje, beroligende olivenolje og rosevann. Økologisk ansiktsrens for alle hudtyper, spesielt god på tørr, sensitiv og moden hud. Denne rensen har ingen spesiell lukt og vil passe fint også for de mest sensitive neser.

Odylique Creamy Coconut Cleanser, 200 ml

(4 reviews) Skriv en omtale

339.00,-

Økologisk ansiktsrens for alle hudtyper, spesielt god på tørr, sensitiv og moden hud.

En mild, fuktighetgivende og beroligende ansiktsrens til lett reaktiv hud. Rensen inneholder rensende kokosolje, beroligende olivenolje og rosevann. Odylique Creamy Coconut Cleanser har en lett kremet konsistens og er formulert for å opprettholde hudens naturlige pH. Denne rensen har ingen spesiell lukt og vil passe fint også for de mest sensitive neser.

Rensen kan brukes til å fjerne øyesminke. Den kommer også i en mindre størrelse.

Anbefalt bruk: 

Bruk rensen 1-2 ganger daglig for rens av ansiktet. Masser den mildt på huden og enten tørk den bort med en våt bomullspad eller klut, eller skyll bort med vann. Kan også brukes som fuktighetskrem på kroppen.

En av våre favoritter!

Sertifisert økologisk av Soil Association. Vegansk. 


Produktet er holdbart innen 6M etter åpning.

Aqua, Cocos nucifera oil*, Olea europaea fruit oil*, Rosa centifolia flower water*, Glycerine**, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Rosmarinus officinalis leaf extract*, Citrus limon peel oil*, Eucalyptus globulus leaf oil*, Salvia sclarea oil*, Lactic acid, Sodium anisate, Sodium levulinate, Sodium lauroyl lactylate, Xanthan gum, limonene* (in the lemon oil)

På engelsk: Coconut oil*, Extra virgin olive oil*, Rose flower water*, Non-palm plant glycerine**, Rosemary extract*, Essential oils of Clary sage*, Eucalyptus* and Lemon*, Plant origin moisturisers & emulsifiers

*Organically grown & produced ** Organic origin (total 87%)
 • 5
  Odylique coconut cleanser

  Postet av Anette Ydstie den 18th Jun 2020

  Dette er desidert den beste ansiktsrensen jeg noensinne Har brukt. Den renser ansiktet godt, samtidig som huden får godt med fuktighet uten å føles tung eller klebrig. Den har en beskjeden, mild og naturlig duft som er behagelig. Jeg har veldig sensitiv hud, og dette produktet har jeg ikke reagert på. Den er også drøy i bruk!

 • 5
  En virkelig god rens!

  Postet av Runi Moi Helberg den 20th Sep 2019

  Huden min bare elsker denne ansiktsrensen fra Odylique! Hudpleierutinen går som en drøm takket være denne rensen som lukter himmelsk, er svært drøy i bruk og varer derfor lenge! i tillegg til at prisen er veldig fin. Tipp topp tommel opp! Huden min både ser og føles veldig ren og myk ut etter å ha brukt denne. Sammen med ansiktskrem og olje fra samme merke, så får huden min det beste av det beste - og den elsker det!

 • 5
  Supergod ansiktsrens

  Postet av Maria den 15th Feb 2018

  Når det enkle blir det beste blir jeg ekstra glad! Kjøpte egentlig denne rensen mest fordi det var i den rimeligere skalaen og tenkte at kanskje den gjorde nytten som sminkefjerner/rens morgen og kveld. Men resultatet ble jo enda bedre, da huden min elsker den! Den er mild men effektiv, gjør huden myk og god, lukter godt og er drøy i bruk. Fast inventar hos meg fra nå av!

 • 5
  Fantatisk ansiktsrens

  Postet av Pernille den 29th Aug 2017

  Jeg har brukt denne ansiktsrensen i over 1 år nå og er kjempefornøyd. Den fjerner ansiktssminken og etterlater huden min myk og fuktig. Den er drøy i bruk og har en fin innpakning. Lukten er diskre, men allikevel kjennes den frisk. Anbefales!