null
 • Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil, 145 ml
 • Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil, 145 ml
 • Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil, 145 ml
 • Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil, 145 ml
 • Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil, 145 ml
 • Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil, 145 ml
 • Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil, 145 ml
 • Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil, 145 ml

Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil, 145 ml

(7 omtaler) Skriv en omtale

389.00,-

Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil er en splitter ny oljerens laget for å skånsomt rense og fjerne sminke fra selv den mest sensitive huden. 

Hvordan fungerer en oljerens? 

Enkelt forklart - olje tiltrekker olje. Når du tilfører olje til huden så trekker den til seg overflødig olje fra huden og produktene du har i ansiktet, og på en måte "løfter" de bort. Oljerensen påføres på tørr hud først. Etter en lett massasje i huden kan du tilføre litt vann og massere videre - da skal oljerensen skifte konsistens og bli litt mer skummet før den dermed vasker bort dagens smuss og skitt. Skyll av til slutt.  

I denne nye oljerensen fra Pai Skincare så finner du også den superpopulære ingrediensen nypeolje (rosehip, som i bestselgeren til Pai). Denne er med på å gi viktig næring til huden ved hjelp av sine omega 3, 6, 7 og 9, samt antioksidanter som bidrar til å reparere og beskytte huden.

Duften av rensen er en blanding av basilikum, appelsin, geranium, lime og jasmine. Oppløftende og deilig. 

Oljerensen er sertifisert økologisk av Soil Association.

Vegansk. 

Anbefalt bruk:

Påfør 2-3 dråper av oljerensen og masser forsiktig inn i ansiktet og over øynene.

Tilfør deretter litt vann og fortsett å massere slik at konsistensen forandrer seg til en lett, melkeaktig konsistens. 

Skyll av til slutt. 

 

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil* - Olive Oil
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil* - Sunflower Oil
Polyglyceryl-4 Oleate - Naturally Derived Emulsifier
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil* - Castor Oil
Rosa Canina (Rosehip) Fruit Extract* - Rosehip Fruit Extract
Jasminum Grandiflorum (Jasmine) Flower Extract* - Jasmine Oil
Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Oil* - Lime Oil
Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil* - Orange Oil
Pelargonium Graveolens Oil* - Geranium Oil
Ocimum Basilicum (Basil) Oil* - Basil Oil
Tocopherol - Natural Vitamin E
Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract* - Rosemary Oil

Naturally occurring in essential oils: Limonene, Citronellol, Geraniol, Citral, Linalool

Certified Organic by the Soil Association (*Organically produced 90% of product).

Suitable for Vegans. Not tested on animals. Nut-Free Formula.

 

Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

 • 5
  Herlig sminkefjerner/rens

  Postet av Ingrid Frøiland den 3rd Jul 2020

  Jeg bruker denne som sminkefjerner og i double cleansing ved behov, f.eks. etter bruk av mye sminke eller solkrem. Den har en forfriskende duft, glir over huden som fløyel etter å ha varmet den opp i hendene. Fjerner sminke og maskara bra, bruker kun fingrene og masserer lett over øynene og vasker lett av med en varm og fuktig klut. Anbefales!

 • 4
  Fra prøve til innkjøp

  Postet av Julie Elkjær Stentsøe den 26th Mar 2020

  Denne oljerensen fikk jeg med som en prøve og forelsket meg på flekken, så nå har jeg investert i full size. Denne har fått en litt spesiell plass i min rutine, nemlig å hjelpe meg med å dempe rødhet og få vekk svette/avfallsstoff skikkelig etter trening. Jeg har sensitiv hud og blir veldig rødmusset etter en tur på treningssenteret, noe som kan henge i en stund. I tillegg opplever jeg å ikke alltid få nok fukt til huden etter en svetteøkt påfulgt av dusj og badstu. Jeg oppdaga så at ved å bruke denne oljen som en rens i ansiktet når jeg dusja gjorde underverker både med å roe ned huden og holde på fuktighet resten av dagen. I tillegg lukter den heeelt himmelsk, får nesten ikke nok, så det kjennest luksuriøst å bruke den. Eneste minuset er prisen, og jeg har ikke testet den som sminkefjerner enda så det kan jeg ikke si så mye om.

 • 5
  Fantastisk rens

  Postet av Ingrid den 23rd Mar 2020

  Denne rensen er helt nydelig, og passer for en kombinasjonshud (fra tørr til fet alt ettersom). Den tar bort sminke, uten at du blir rød og irritert i huden. Føles veldig luksuriøs. Den inneholder teriske oljer, så vær obs dersom du ikke tåler det. Men alt i et helt nydelig produkt! Og damene i Skinlove er virkelig verdens beste. Min favorittbutikk noensinne!

 • 4
  Deilig rens

  Postet av Julie den 21st Nov 2019

  Jeg er forelsket i denne rensen! Huden føles myk og deilig etter å ha blitt renset med denne oljerensen. Den største forskjellen merker jeg om vinteren da denne rensen, til forskjell fra renseprodukter jeg har brukt tidligere, ikke bidrar til at huden blir tørr men heller myk og fin. Det eneste minuset er at jeg syntes ikke at denne rensen fjerner maskara like godt som renseprodukter jeg har brukt tidligere. Jeg må være veldig varsom for ikke å «dra ut» øyevipper under rensing - selv når jeg ikke bruker vannfast maskara.

 • 5
  Gjør som den lover

  Postet av Jeanette den 30th Sep 2019

  Dette er en favoritt og mitt første steg i min dobbelrens rutine på kvelden. Noe jeg har merket etter en god stunds bruk er at jeg har mye mindre hudormer etter jeg startet med oljerens og dobbelrens. Den lukter godt og irriterer ikke huden. Den fjerner også sminke veldig bra. Slutta helt med sminkefjerner og bommullpads.

 • 5
  Silkemyk

  Postet av Monica den 8th Sep 2019

  Jeg er så fornøyd med denne! Den føles silkemyk mot huden og er enkel å fjerne med vann. Fjerner sminke godt, men en må jobbe med den litt hvis en har vannfast mascara. Jeg bruker denne til å fjerne sminke før jeg bruker Pais rensekrem og det er en glimrende kombinasjon

 • 1
  Skuffa..

  Postet av Dina den 21st May 2019

  Syns ikke denne tok vekk halvparten av sminken engang :( Så veldig kjipt å bruke så mye penger på noe som ikke funker..