null

Om oss

Velkommen innom vårt drømmeparfymeri! Her finner du naturlig hudpleie og kosmetikk som er nøye utvalgt fordi vi ønsker å bruke produkter som inneholder kun trygge ingredienser.  

12039209-10156190318140195-4182359373126557603-n.jpg

Nettbutikken er basert på en sterk personlig interesse og frustrasjon da vi rundt 2010 begynte å lese mer og mer om de skadelige ingrediensene som finnes i hudpleie og kosmetikk. Vi oppdaget raskt hvor kronglete det er å orientere seg i en jungel av ingredienser:

 

 «Jeg skulle ønske at det fantes et parfymeri der ALLE produktene var trygge, der man slipper å gå fra hylle til hylle og finlese ingredienslistene for å være sikker på det er et trygt produkt!»

 

Denne frustrasjonen gikk over til en drøm som ble til virkelighet da vi i 2012 åpnet nettbutikken vår. 

Hvem er vi

Skinlove drives av Gunnhild og Liv. Vi er søstre med et sterkt ønske om å gå egne veier og dele av vår kunnskap om trygg hudpleie. Gunnhild har utdanning som fysioterapeut og Liv har utdanning innen marked og kommunikasjon. I tillegg har vi en fin miks av kunnskap og livserfaringer som gjør oss til det perfekte team. Syns vi i alle fall :) Gunnhild finner du ofte med nesa nedi en forskningsrapport mens Liv tester ut nye kunnskaper innen tekniske greier hun ikke helt vet om hun har peiling på.

De naturlige produktene

Vi leter over hele verden for å finne de tryggeste produktene til vår nettbutikk. Vi bruker lang tid på å finne nye merker fordi vi har mange strenge godkjennelseskriterier. Ingen produkter skal være testet på dyr, ingrediensene skal stort sett være naturlige, men samtidig skal vi føle oss sikre på at de er trygge i bruk. I hovedsak skal det brukes økologiske ingredienser og emballasjen skal være resirkulerbar. De aller minste av oss er mest sårbare for påvirkning av skadelige ingredienser og derfor har vi hatt ekstra fokus på produkter for gravid og baby.  I nettbutikken finner du blant annet hudpleie og sminke, selvbruningsprodukter og solkrem. Vi har blant annet egne produkter for mann, gavekort, vaskemidler til huset og miljøvennlige alternativer til plastprodukter i husholdningen. Du får tips til produkter som passer de ulike hudtypene og gavetips til liten og stor.

Du er viktig for oss

Vi syns vi har de beste kundene og det er ikke noe vi bare sier. Det er en glede å drive kundeservice for dere. I butikken har vi en live chat der vi logger oss på så ofte vi kan. Har du spørsmål til oss så kan vi svare deg umiddelbart her. Dere er også velkommen til å kontakte oss på epost, Instagram og Facebook. Vi svarer så raskt vi kan. Vanligvis så sender vi pakker ut hver dag og bestiller du før kl. 11.00 mandag-fredag så vil pakken sendes samme dag. Vi vet selv hvor utålmodig man blir på å vente på pakkene sine så Ellen (vår kjære mamma) og pakketeamet jobber så raskt som mulig for å få pakkene ut til deg :)

VÅRE PRODUKTER ER IKKE TESTET PÅ DYR - EMBALLASJEN ER SÅ RESIRKULERBAR SOM MULIG OG INNEHOLDER IKKE BPA ELLER FTALATES

Vi ønsker å til enhver tid være den tryggeste nettbutikken for skjønnhet og hudpleie i Norge.