null
 • Eco by Sonya Super Citrus Cleanser vegansk og økologisk ansiktsrens som balanserer, eksfolierer og er betennelsesdempende. For normal hud, kombinert hud, fet hud, tørr hud, sensitiv hud og moden hud.

Eco By Sonya Super Citrus Cleanser, 200 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

359.00,-

Mild ansiktsrens laget for å berolige, balansere, eksfoliere og regenerere uten å tørke ut huden. Laget av økologiske og veganske ingredienser. Passer til alle hudtyper, kvinner og menn.

En enestående superblanding av økologisk sertifisert aloe vera, sitrongress og lime caviar er nøkkelingredienser som etterlater huden myk med en jevn og klar hudtone.

Konsistensen er en lett gel som skummer mildt. Formelen er fullspekket med pleiende råvarer hvor aloe vera er valgt som hovedingrediens til fordel for vann.

Eco by Sonya SKIN COMPOST hudpleielinje benytter seg av de fantastiske superkreftene til økologiske grønnsaker, superfrukt og superfrø som vil revolusjonere hudhelsen din. Med SKIN KOMPOST hudpleieserie vil du kunne oppnå en klar, myk og sunn hud – uansett hudtype!

Nøkkelingredienser:

ALOE VERA virker helende og anti-inflammatorisk, motvirker akne og irritasjon, samt lindrer huden.

SITRONGRESS er en kraftig anti-inflammatorisk ingrediens med antibakterielle egenskaper som dessuten fremmer en klar og jevn hudtone.

AUSTRALSK LIME CAVIARer en superfrukt fullspekket med naturlige og skånsomme AHA-syrer, har anti-inflammatoriske og antioksidant egenskaper. Eksfolierer huden mildt, reduserer forekomsten av akne og øker kollagenproduksjonen som resulterer i en sunn, jevn og myk hud.

Sertifisering: Økologisk sertifisert av Australian Organic Food Chain. Sertifisert vegansk og Cruelty Free. Ikke testet på dyr.

Anbefalt bruk:

Påfør en til to pumper morgen og kveld, på ansikt, hals og bryst. Vask av med varmt vann og repeter om nødvendig. For optimal effekt, bruk Super Citrus Face Gel Cleanser i kombinasjon med de øvrige produktene i Eco by Sonya SKIN COMPOST -serie.

Eco by Sonya SKIN COMPOST 6-trinns signaturbehandling:

Trinn 1:Rens ansikt, hals og bryst med Super Citrus Cleanser.

Trinn 2: Eksfolier ansikt, hals og bryst med Super Acai Exfoliator. Husk også å exfoliere leppene.

Trinn 3: Påfør Glory Oil på ansikt, hals og bryst, og avslutt med en ansiktsmassasje.

Trinn 4: Påfør Face Compost Mask på ansikt, hals og bryst med en maskebørste eller foundationbørste. La virke i 7 minutter.

Trinn 5: Mens Face Compost Mask "mater" huden med næring, eksfolier hendene med Super Acai Exfoliator og avslutt med en håndmassasje med noen dråper av Glory Oil.

Trinn 6: Etter å ha skylt av ansiktsmasken med varmt vann og tørket huden, påfør Super Fruit Hydrator blandet med et par dråper Glory Oil, på ansikt, hals og bryst.


Produktet er holdbart innen 6M etter åpning.

Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Coco-glucoside**, Glycerin*, Aqua**, Sodium Levulinate**, Sodium Anisate**, Lemongrass (Cymbopogon Schoenanthus) Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Potassium Sorbate**, Xanthan Gum**, Sodium Alginate**, Alcohol**, Microcitrus Australis Fruit (Australian Round Lime) Extract**, Microcitrus Australasica Fruit (Australian Caviar Lime) Extract**, Citrus Glauca Fruit (Australian Desert Lime) Extract**, Citral**, Geraniol**, Limonene** * sertifisert økologisk. ** Naturlig.
 • 5
  Super!

  Postet av Lydia den 20th May 2019

  Jeg synes denne rensen er kjempe god og lukter også veldig godt. Jeg synes den er god mot huden min og gjør den ikke for tørr. Dette er et produkt jeg er veldig fornøyd med, og kommer til å kjøpe det igjen!

 • 3
  Ikke for sensitiv hud

  Postet av Monica den 20th Jun 2018

  Ønsket så sterkt at denne skulle være ok for min sensitive hud, men ble både tørr, rød og sår av denne. Ville gjerne like den da konsistensen og måten den var å jobbe med været akkurat slik jeg liker det.