null
 • Pai Back to Life serum er ett lett ansiktsserumet er utviklet for å gi etterlengtet fukt til dehydrert hud. Serumet er egnet til alle hudtyper.
 • Pai Back to Life, serum 30 ml
 • Pai Back to Life serum er ett lett ansiktsserumet er utviklet for å gi etterlengtet fukt til dehydrert hud. Serumet er egnet til alle hudtyper.
 • Pai Back to Life, serum 30 ml

Pai Back to Life, serum 30 ml

(7 reviews) Skriv en omtale

599.00,-

Tidligere Pai Serum for dehydrert hud - Back to Life Hydration Serum, nå med nytt navn og design

Dette lette ansiktsserumet er utviklet for å gi etterlengtet fukt til dehydrert hud. Serumet er egnet til alle hudtyper. 

Tørr hud er en hudtype, men dehydrert hud er en tilstand som vi alle kan oppleve fra tid til annen. Å finne et serum som bekjemper dehydrert/fuktfattig hud kan være en utfordring når du har sensitiv hud. Fordi fuktserum er laget for å trekke så kjapt og dypt inn i huden som mulig, kan feil serum etterlate huden reaktiv og ukomfortabel. Derfor er dette fuktserumet så bra! Det er utviklet spesielt med sensitiv - og eksemplaget hud i tankene. 

Back to Life er nøye formulert for å gi rikelig med fukt uten å irritere. 

Hudtype:

Alle, også sensitiv hud. 

Av testerpanelet til Pai Skincare vare det 88% som sa at serumet ga fukt uten å irritere. 81% sa at det ga langvarig fukt. Serumet er testet for sensitiv - og eksemplaget hud.

Inneholder ikke alkohol og propylene glycol. 

Etter påføring føles huden umiddelbart fuktet og beroliget. Med jevnlig bruk vil tørre områder reduseres, huden føles mindre stram og mer glødende. 

En blanding av tre australske bær som er rike på antioksidanter hjelper til å støtte hudens naturlige fuktighetsbarriere og beskytte mot tap av fukt. 

Pai Skincare bruker Hyaluronic Acid med ultralav molekylvekt i serumet. Disse smarte molekylene kan holde over 1000 ganger sin egen vekt i vann og hjelper til å binde det til huden, holde huden sunn og "plumped" 

For å hjelpe til å holde på fukt og holde hudens overflate myk, bruker de også kokosnøttekstrakt i produktet. 

Produktet er laget av naturlige og økologiske ingredienser. Sertifisert Vegansk og Cruelty Free. 

Anbefalt bruk:

Om du skal bruke flere produkter på en gang, start med det letteste. 

Spray 2-3 dusjer med toner (gjerne BioAffinity Tonic)

Masser inn 2-3 dråper av serumet til det har trukket helt inn i huden. 

Følg på med ansiktskrem om dagen eller favorittoljen din om kvelden.  

AQUA (water), GLYCERIN (vegetable glycerine), LACTOBACILLUS FERMENT, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT (coconut fruit extract), SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL* (jojoba oil), HYALURONIC ACID, KUNZEA POMIFERA FRUIT EXTRACT (muntries berry extract), SYZYGIUM LUEHMANNII FRUIT EXTRACT (riberry extract), TASMANNIA LANCEOLATA FRUIT EXTRACT (pepperberry extract), SODIUM LEVULINATE, LYSOLECITHIN, SCLEROTIUM GUM, SODIUM ANISATE, XANTHAN GUM, PULLULAN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL* (sunflower oil), JASMINUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT* (jasmine oil), LITSEA CUBEBA FRUIT OIL* (may chang oil), PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL* (rose geranium oil), TOCOPHEROL (vitamin e), LACTIC ACID, BETA-SITOSTEROL, SILICA, SQUALENE CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE, LINALOOL (naturally occurring in essential oils) 100% NATURAL *ORGANIC INGREDIENT
 • 5
  HELT uunnværlig!

  Postet av Caroline Fleten den 16th Mar 2021

  Jeg aner ikke hvordan jeg kunne leve med den huden jeg hadde før jeg fant denne. I overgangen mellom hudtypen "ung og fet", og "moden og fet, men samtidig tørr og med fine linjer", var det vanskelig å finne de rette produktene. Denne har gitt huden min nytt liv - akkurat som navnet tilsier. Jeg bruker den om dagen, rundt øynene og alt, med bittelitt olje eller solkrem etterpå.

 • 5
  Gir godt med fukt

  Postet av Ingrid den 3rd Jul 2020

  Jeg har kombinasjonshud som kan bli dehydrert, og da er denne en god venn å ha under dagkremen. Den roer ned huden og gir passelig med fukt.

 • 5
  Fungerer og gir synlige resultater

  Postet av Nina den 28th Jan 2020

  Denne ga meg synlig bedre hud etter få dagers bruk, og nå etter 1 mnd ser jeg forbedring i tillegg,
  tørrhetsrynker er forsvunnet. Jeg bruker den på kvelden etter Pai Lotus Bioaffinity spray og før Pai pure hydration. På dagtid bruker jeg Pai rosehip oil sammen med pure hydration. Jeg renser med Pais rensekrem og elsker frottekluten som følger med. Huden er blitt så fin at jeg mer eller mindre har droppet foundation.

 • 5
  Veldig fornøyd

  Postet av Marthe den 2nd Nov 2019

  Dette gir godt med fukt til min tørre hud. Bruker det sammen med avocado og jojoba kremen til pai og det fungerer godt for meg :) lukter lite (positivt!) og er lett å dosere. Liker at det er pumpeflaske. Vil helt klart kjøpe igjen!

 • 4
  Fuktserum som virker

  Postet av Nina Helene den 3rd Jun 2018

  Jeg har nylig fått dette serumet i posten og fått testet det ut en ukes tid. Og jeg er glad jeg tok sjansen på å bestille det. Det gir masse fukt akkurat som det lover, lukter mildt (mindre enn enkelte av ansiktskremene fra Pai som blir litt for urtete i lukten for meg) og har en tynn, gel-lignende konsistens som glir lett over huden. Min kombinerte hud ser ikke ut til å trenge noe mer fukt/næring enn dette serumet nå i sommermånedene. Jeg har funnet ut at det er best for meg å bruke det på natten, eller på dager jeg ikke skal i solen, da jeg fort kan bli blank om jeg bruker det under dagkremen med solfaktor fra Hynt. Prisen er litt høy for 30 ml, så det er det eneste som trekker ned. Men man trenger ikke mye produkt om gangen. Selve flasken i glass gir dessuten følelsen av diskré og delikat kvalitet, og pumpeflaske er et stort pluss. Dette er en ny favoritt som jeg tror vil bli et fast go-to-produkt hele året, og spesielt når huden er dehydrert eller på andre måter trenger å bli roet ned.

 • 4
  Virkelig bra produkt!

  Postet av Telise den 27th May 2018

  Dette serumet fantastisk! Har slitt med noen skikkelig tørre partier i ansiktet i flere år, men etter bare noen dager med dette serumet var huden min endelig bra igjen!

 • 5
  Supert serum for fuktfattig hud

  Postet av Sara den 7th Mar 2018

  Min fuktfattige og sensitive hud liker dette serumet kjempegodt!