null
 • Pai British Summer Time Sunscreen er en sertifisert naturlig solkrem for ansikt fra ekspertene på sensitiv hud, Pai Skincare. Som en drøm som går i oppfyllelse jobber det naturlige, fysiske UV-filteret sinkoksid mot UVA og UVB, mens bomullsekstrakt samtidig jobber med å reparere huden for skader den har fått fra nettopp UVB, UVA, infrarødt og synlig stråling. Lett å påføre. Klisser ikke. Egnet for sensitiv hud.
 • Pai British Summer Time Sensitive Sunscreen SPF 30, 40 ml
 • Pai British Summer Time Sunscreen er en sertifisert naturlig solkrem for ansikt fra ekspertene på sensitiv hud, Pai Skincare. Som en drøm som går i oppfyllelse jobber det naturlige, fysiske UV-filteret sinkoksid mot UVA og UVB, mens bomullsekstrakt samtidig jobber med å reparere huden for skader den har fått fra nettopp UVB, UVA, infrarødt og synlig stråling. Lett å påføre. Klisser ikke. Egnet for sensitiv hud.
 • Pai British Summer Time Sensitive Sunscreen SPF 30, 40 ml

Pai British Summer Time Sensitive Sunscreen SPF 30, 40 ml

(4 reviews) Skriv en omtale

399.00,-

Sertifisert naturlig solkrem for ansikt fra Pai Skincare! Dette er en nydelig, lett påført naturlig solkrem laget med non-nano sinkoksid (fysisk solfilter). En favoritt for alle hudtyper, også kjempefin for sensitiv hud. 

 • SPF 30
 • Bredspektret UV-beskyttelse, UVA og UVB
 • COSMOS-sertifisert naturlig
 • Dermatologisk testet, egnet for sensitiv hud
 • 90-dagers fornøydhetsgaranti
 • Laget av mineraler og planteingredienser
 • Non-whitening og non-nano zinc oxide
 • Klisser ikke

Sensitiv hud og solkrem går ikke alltid hånd i hånd. I følge en undersøkelse gjort av Pai Skincare var det over 50% av respondentene som sa de hadde reagert på en solkrem i løpet av livet. Så med stadig flere kunder som ønsket en trygg solkrem for sensitiv hud, så har Pai Skincare endelig laget en egen solkrem. 

Som en drøm som går i oppfyllelse jobber det naturlige, fysiske UV-filteret sinkoksid mot UVA og UVB, mens bomullsekstrakt samtidig jobber med å reparere huden for skader den har fått fra nettopp UVB, UVA, infrarødt og synlig stråling. 

Formelen er ikke klissete og ikke irriterende på huden.

Vegansk solkrem for ansikt. 

Anbefalt bruk:

Påfør solkremen daglig.

Påføres etter fuktighetskrem/olje, før eventuell sminke.

Solkremen fungerer veldig godt under sminke.

Solkrem påføres 30 minutter før du skal ut i solen og bør påføres gjentatte ganger igjennom dagen.

 

Aqua - Purified Water

Zinc Oxide - Mineral UV Filter

Caprylic/Capric Triglyceride - Emollient

Cetearyl Alcohol - Naturally Derived Emulsifier

Pongamia Glabra Seed Oil - Karanja Oil

Glycerin - Organic Derived Vegetable Glycerine

Dodecane - Emollient

Coco Glucoside - Naturally Derived Emulsifier

Gossypium Herbaceum (Cotton) Callus Culture - Cotton Extract

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil - Jojoba Oil

Polyglyceryl-3 Polyricinoleate - Naturally Derived Emulsifier

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax - Sunflower Seed Wax

Polyhydroxystearic Acid - Naturally Derived Emulsifier

Acacia Senegal Gum - Gum Arabic

Decane - Emollient

Bentonite - Stabilizing Clay

Xanthan Gum - Xanthan Gum

Lecithin - Naturally Derived Emulsifier

C18-21 Alkane - Emollient

Vanilla Planifolia Fruit Extract* - Vanilla Extract

Diethyl Sebacate - Emollient

Isostearic Acid - Naturally Derived Emulsifier

Tocopherols - Natural Vitamin E

Beta-sitosterol - Naturally Derived Stabiliser

Citric Acid - pH Regulator

Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil* - Mandarin Oil

Squalene - Emollient

Quartz - Quartz

Benzyl Alcohol - Benzyl Alcohol

Lactic Acid - pH Regulator

Sodium Hydroxide - pH Regulator

Phenethyl Alcohol - Multifunctional Skin Conditioner

Limonene - Naturally Occurring in Essential Oil

Linalool - Naturally Occurring in Essential Oil

 

99% Natural Origin Of Total

*From Organic Agriculture

 • 4
  Huden min elsket den, men ikke øynene mine

  Postet av Johanne den 12th Aug 2020

  Jeg må si dette er en veldig god solkrem. Den føles bra på huden og gir godt med fukt. Jeg har sensitiv hud som reagerer veldig når den får noe smurt på seg som den ikke liker. Denne solkremen har jeg ikke hatt noen problemer med når det kommer til huden min. Det eneste problemet med denne solkremen er at øynene mine reagerer veldig på denne kremen. Jeg smører den langt unna øynene mine, men de reagerer like vell. Dette skjer litt utpå dagen, når jeg har brukt den en stund, go spesielt hvis det har vært varmt. Det starter med at øynene blir litt tørre og klør, og senere kan jeg oppleve intens svie, hvor jeg til tider bare har måttet knipe øynene igjen siden det svir så veldig. Problemet er løst i det jeg vasker den av. Jeg har flere produkter fra pai som jeg er kjempefornøyd med og ikke reagerer noe på. Hudkremen bruker jeg også som øyekrem siden den er så mild, lett og fuktgivende. Så det tok meg litt tid å koble at det var denne kremen som var årsaken. Jeg er allergisk mot bjørk, som ofte er knyttet til mange kryssallergier, så kanskje jeg rett og slett har vært kjempeheldig og utviklet en kryssallergi for denne. Jeg har nå sluttet å bruke den, som var litt trist siden den var perfekt for min hud.

 • 5
  God og mattende solkrem

  Postet av Ingrid den 3rd Jul 2020

  Jeg opplever at denne solkremen gir god beskyttelse, trekker godt inn og gjør ikke huden hvit. Min hud blir fort blank til vanlig, men denne solkremen virker faktisk mattende og poreforminskende og er god som underlag for sminke. Anbefales!

 • 5
  Superfornøyd

  Postet av Marthe Larsen den 25th Jun 2020

  Jeg har nesten ikke lyst til å skrive positivt om denne, for da er den kanskje utsolgt når jeg må ha ny! Men den er virkelig god! Den lukter godt, trekker fint inn i huden og blir IKKE et hvit lag oppå. Den er ganske drøy, i alle fall likt som andre solkremer. Ungene vil kun ha denne i ansiktet, fordi den lukter så godt av honning :) denne kjøper jeg igjen!

 • 5
  Nydelig solkrem

  Postet av Vibeke den 16th Jul 2019

  Denne er rett og slett helt nydelig! Lukter godt, gjør det den skal (altså beskytter huden) og er atpåtil litt mattende. Renner ikke når man blir litt svett i ansiktet i varmen, heller. Jeg har veldig lett for å reagere på ansiktsprodukter, og må bruke en lett dagkrem under for ikke å få tørre flekker (pai jojoba & avocado), men det er ikke sikkert det gjelder alle (jeg må det med andre solkremer også). Jeg har funnet min nye favoritt, og er superfornøyd!