null
 • Pai The Anthemis, perfekt ansiktskrem for sensitiv hud! Denne behagelig duftende og naturlige kremen har sterke gjenoppbyggende og betennelsesdempende egenskaper. Den inneholder ingen alkoholer, som ofte kan trigge hudsykdommer som rosacea.
 • Pai The Anthemis, dagkrem 50 ml
 • Pai The Anthemis, perfekt ansiktskrem for sensitiv hud! Denne behagelig duftende og naturlige kremen har sterke gjenoppbyggende og betennelsesdempende egenskaper. Den inneholder ingen alkoholer, som ofte kan trigge hudsykdommer som rosacea.
 • Pai The Anthemis, dagkrem 50 ml

Pai The Anthemis, dagkrem 50 ml

(9 reviews) Skriv en omtale

499.00,-

Tidligere Pai Chamomile & Rosehip Calming Day Cream, nå med nytt navn og design

Perfekt økologisk ansiktskrem for sensitiv hud! Denne behagelig duftende og naturlige kremen har sterke gjenoppbyggende og betennelsesdempende egenskaper. Den inneholder ingen alkohol, som ofte kan trigge hudsykdommer som rosacea.

Ansiktskremen inneholder ikke irriterende kjemikalier eller syntetisk parfyme, parabener, petrokjemikalier, phenoxyethanol eller propylene glycol. Kremen er vegan og ikke testet på dyr. Oppbevares på et tørt og kjølig sted. Bør brukes innen seks måneder etter at den er åpnet.

 

 

AQUA (Water), PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL* (apricot kernel oil), SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL* (jojoba oil), CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL* (safflower oil), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN (organically derived vegetable glycerine), ROSA CANINA SEED EXTRACT* (rosehip seed oil CO2), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER* (shea butter), CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT WATER* (orange fruit water), CETEARYL GLUCOSIDE, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT* (chamomile extract CO2), SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT* (rosemary extract CO2), TOCOPHEROL (vitamin e), PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL* (rose geranium oil), SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL* (lavender oil), BETA-SITOSTEROL, SODIUM DEHYDROACETATE, SQUALENE, LACTIC ACID CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, CITRAL, LIMONENE (naturally occurring in essential oils) *ORGANIC (70%)*Økologisk sertifisert av Soil Association.I dette produktet finnes ikke irriterende kjemikalier og ingredienser som: alkohol, kunstige fargestoffer, formaldehyd (inkludert sodium hydroxymethylglycinate), parabener (inkludert japansk honeysuckle), phenoxyethanol, propylene glycol og sodium lauryl sulfate.
 • 5
  Perfekt!

  Postet av Madeleine den 20th Sep 2019

  Jeg kjøpte reisesettet til Pai for å teste ut de ulike produktene og dagkremen fulgte med. Kremen trekker virkelig godt inn i huden og den er deilig å smøre på og ansiktet føles like myk som en babys etter bruk. Og den lukter avslappende godt. Jeg kommer til å kjøpe 50 ml neste gang:)

 • 5
  Helt super for skadet hud

  Postet av Ida Rypdal den 2nd May 2019

  Under et utbrudd av perioral dermatitt (hudutslett) har denne kremen vært til stor hjelp. Da jeg skulle holde meg unna kremer, men trengte mye fuktighet til huden fungerte denne kremen perfekt. For meg har denne kremen sammen med Pai Gentle Hydrating cleanser vært avgjørende i legelsesprosessen av den såre huden, spesiellt rundt nese og munn. Jeg fortsetter å bruke denne kremen etter jeg er blitt bra da den gir rikelig med fuktighet til huden. For meg strutter denne kremen av sunnhet både når det gjelder effekt og lukt.

 • 4
  Behagelig krem

  Postet av Marthe den 4th Apr 2019

  Jeg liker denne veldig godt. For min tørre hud er den litt lett, men sammen med et serum eller olje blir det bra. God, ikke påtrengende lukt. Lett å smøre på, trekker raskt inn i huden. Ikke noe lag som noen kremer etterlater.

 • 3
  Funker for meg

  Postet av Emilie den 25th Apr 2018

  Denne dagkremmen har jeg i skapet nå, men jeg er redd for at den snart er tom! Den gir utrolig god fuktighet til huden samtidig som den ikke irriterer min sensitive hud. Lukten som mange nevner synes jeg er noe-lunne nøytral, kan minne om litt naturlig frisk skoglukt? Jeg synes denne kremen er kjempe god!

 • 3
  Fantastisk krem, men ikke for alle

  Postet av Krissi den 29th Mar 2018

  Jeg ønsket så hardt å like denne, for det er en veldig god fuktighetskrem. For det første lukter den helt fantastisk. Videre trekker den godt inn i huden og gir mye fukt uten at man føler seg klissete eller blir blank. Selvfølgelig er det også et stort pluss at den ikke inneholder skumle ingredienser.
  Problemet er at denne ga meg uren hud. Det startet med små prikker som lå under huden. Etter hvert fikk jeg en del små kviser og noen større under huden.
  Jeg ble utrolig skuffet, for alt annet med denne kremen er fantastisk. Men desverre var den ikke for min hud. Jeg mistenker essensielle oljer som jeg har reagert på før.

 • 5
  Perfekt vinterkrem

  Postet av Janne den 21st Feb 2018

  Jeg har prøvd mange av Pai sine ansiktsprodukter og vært veldig fornøyd med alle. Min erfaring er at samme hvor fyldige og fuktgivende kremene er, så trekker de godt inn, og blir man ikke blank/fet i ansiktet, bare gjennomfuktet og fin. Om vinteren når ansiktshuden min blir rød, tørr, irritert og flassete, er dette redningen. Da trenger huden min et ekstra gir når det gjelder fukt og pleie, og denne gjør virkelig jobben. Jeg bruker den hver dag med en toner for sensitiv hud under, og da er det takk og farvel til tørre partier og irritasjon.

  Den dufter urteaktig og mildt, og kamilleduften er nok den mest fremtredende. Jeg ser at det er ulike oppfatninger om hvorvidt det er en god duft, og det kan jeg skjønne: Kamille er nok fort en plante med duftegenskaper man enten elsker eller misliker, men jeg synes den funker. Dessuten henger ikke duften igjen så lenge etter at produktet er påført.

  Det er en kostbar krem, men jeg opplever at den er drøy i bruk, og så er jeg så glad for å kunne stole på at det er naturlige og ufarlige ingredienser, så jeg synes det er verdt det.

 • 5
  Likte alt bortsett fra lukten

  Postet av Lene den 27th Sep 2017

  Denne likte jeg veldig godt. Den mykgjører hele dagen og er veldig drøy i bruk. Ikke for fet, ikke for lett. Eneste jeg ikke liker med denne er lukten. Jeg ser mange synes den har en mild herlig duft.....duften er mild, ja, men synes den minnre mer om sure sokker blandet med noe søtt.....heldigvis avtar duften raskt når kremen trekker inn i huden :)

 • 5
  Fantastisk

  Postet av Janne Helen den 30th Apr 2017

  Elsker denne. Utrolig var for sterke lukter på kremmer, men denne lukter så sykt bra. Jeg får migrene av sterke lukter på kremer, men absolutt IKKE på denne. Den lukter himmelsk, men ikke sterkt.
  Mykgjørende og det er som spa å ta den på :) Kunne gjerne tenkt meg akkurat samme med samme lukta i en som gir enda mere fukt (feks til vinteren).

 • 5
  Dufthimmel!

  Postet av laila den 19th Mar 2017

  Elsker denne kremen. Mykgjørende og en deilig duft av sommer. Smelter godt inn og holder huden myk hele dagen. På den andre siden savner jeg solfilter i disse kremene. Nødvendig med ekstra solkrem over, spesielt om sommeren. Spf 15 burde jo være lett å få til med naturlige ingredienser tenker jeg.