null
 • Pai Love & Haight er en økologisk dagkrem som er utviklet for å gi rikelig med fuktighet og for å forbedre hudens mykhet. Denne skånsomme ansiktskremen inneholder tistelolje som forminsker åpne porer og forbedrer hudens evne til å ta opp næringsstoffer.
 • Pai Love & Haight, ansiktskrem 50 ml
 • Pai Love & Haight er en økologisk dagkrem som er utviklet for å gi rikelig med fuktighet og for å forbedre hudens mykhet. Denne skånsomme ansiktskremen inneholder tistelolje som forminsker åpne porer og forbedrer hudens evne til å ta opp næringsstoffer.
 • Pai Love & Haight, ansiktskrem 50 ml

Pai Love & Haight, ansiktskrem 50 ml

(9 reviews) Skriv en omtale

489.00,-

Tidligere Pai Avocado & Jojoba Organic Hydrating Day Cream, nå med nytt navn og design

Pai Love & Haight er en økologisk dagkrem som er utviklet for å gi rikelig med fuktighet og for å forbedre hudens mykhet. Denne skånsomme ansiktskremen inneholder tistelolje som forminsker åpne porer og forbedrer hudens evne til å ta opp næringsstoffer.

Denne ansiktskremen passer til alle hudtyper og er spesielt tilpasset deg med normal til lett tørr hud.

Anvendelse:

Påføres ansikt, hals og ellers hvor huden din måtte trenge litt ekstra fuktighetspleie. For beste resultat kan du bruke den sammen med Pai Middelmist Seven.

Pai bruker bare rene planteekstrakter med beviste terapeutiske egenskaper på huden. Avokadooljen er rik på vitamin A, D og E samt penetrerende oljer som fukter, pleier og gjør huden myk. Jojobaoljen hjelper til å øke smidigheten og gir en silkemyk finish. Tisteloljen forminsker porer og forbedrer hudens absorberingsevne. May Chang og Jasmin gir kremen en mild og oppløftende duft.

AQUA (water), SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL* (jojoba oil), PERSEA GRATISSIMA OIL* (avocado oil), CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL* (safflower oil), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN (organically derived vegetable glycerine), BORAGO OFFICINALIS SEED OIL* (borage oil), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER* (shea butter), CETEARYL GLUCOSIDE, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL* (rose geranium oil), LITSEA CUBEBA FRUIT OIL* (may chang oil), JASMINUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT* (jasmine oil), TOCOPHEROL (vitamin e), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL* (sunflower oil), SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM CAPROYL/LAUROYL LACTYLATE, LACTIC ACID, BETA-SITOSTEROL, SQUALENE CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL (naturally occurring in essential oils) *ORGANIC (77%)

I dette produktet finnes ikke irriterende kjemikalier og ingredienser som: alkohol, kunstige fargestoffer, formaldehyd (inkludert sodium hydroxymethylglycinate), parabener (inkludert japansk honeysuckle), phenoxyethanol, propylene glycol og sodium lauryl sulfate.

 • 5
  Super fuktighetskrem

  Postet av Helene den 17th Oct 2018

  Denne gir bra med fukt til min litt tørre og sensitive hud. Fin konsistens som trekker raskt inn uten å føles klissete. Anbefales.

 • 5
  Super fuktighetskrem

  Postet av Sara den 7th Mar 2018

  Elsker denne fuktighetskremen. Jeg sliter med fuktfattig og sensitiv hud og har ofte tørre partier. Denne trekker raskt inn og etterlater huden min myk og mindre rød. Super å ha under sminke.

 • 5
  Veldig god ansiktskrem

  Postet av Anita den 26th Sep 2017

  Deilig og god konsistens å smøre på huden, trekker fint inn og er veldig god under makeup. Gir masse fukt og myk glød til huden. Denne er min nye favoritt!

 • 5
  Deilig krem for min voksne hud.

  Postet av inger-Anny Pedersen den 6th Jul 2017

  Jeg er begeistret i denne fuktighetskremen.

 • 5
  super krem

  Postet av Marte den 9th Jun 2017

  Denne her gir god fuktighet til huden! Dette er den eneste kremen jeg har sett god resultat med når det kommer til tør hud! Anbefales til alle med tør hud.. kanskje litt dyr men verdt pengene :D (Y)

 • 4
  Veldig god fuktighetskrem

  Postet av Lene den 28th May 2017

  Har lenge slitt med veldig tørre partier i ansiktet og har brukt flere forskjellige fuktighetskremer uten hell. Når jeg startet med denne forsvant problemet ganske raskt, og etter det har tørr hud aldri vært et problem lenger. Veldig lett og god krem som fort trekker godt inn i huden. Anbefales.

 • 5
  Fornøyd

  Postet av Janne Helen Lorentzsen den 27th Apr 2016

  Liker denne veldig godt. Behagelig veldig svak duft og huden blir veldig fin. Men jeg syns den er litt udryg i bruk så derfor får den 4 på pris.

 • 4
  Gir godt med fukt!!

  Postet av Christine den 19th Apr 2016

  Jeg har kombinasjonshud og i perioder føler jeg for mer fukt. Det kan imidlertid være litt vanskelig å bruke en mer fyldig krem uten samtidig å bryte ut med urenheter, men denne kremen har ikke forårsaket utbrudd hos meg ihvertfall med tilstrekkelig fukt.

 • 4
  Behagelig

  Postet av Kjersti den 19th Feb 2016

  Ansiktskremen fra Pai kommer i en delikat innpakning, og er en ny favoritt hos meg. Jeg er veldig kresen når det kommer til ansiktskremer, og synes mange kremer føles tunge og fete på huden. Denne er derimot lett og behagelig, og funker godt mot tørr hud.