null
 • Odylique Timeless Rose Moisturizer er en naturlig fuktighetskrem som er perfekt for sensitiv hud og kan også være egnet for hud med rosacea. Den er laget for å passe til alle sensitive hudtyper inkludert kombinert, normal, tørr og moden hud. Dette er en lukseriøs dagkrem som er rik på antioksidanter og inneholder beroligende og gjenoppbyggende økologisk rose. Rose hjelper til med å roe ned rødhet samtidig som den stimulerer til hudens gjenoppbygging.

Odylique Timeless Rose Moisturizer, 50 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

409.00,-

Naturlig fuktighetskrem som er perfekt for sensitiv hud og kan også være egnet for hud med rosacea. Den er laget for å passe til alle sensitive hudtyper inkludert kombinert, normal, tørr og moden hud. Dette er en lukseriøs dagkrem som er rik på antioksidanter og inneholder beroligende og gjenoppbyggende økologisk rose. Rose hjelper til med å roe ned rødhet samtidig som den stimulerer til hudens gjenoppbygging.

Kraftfulle ekstrakter av tindved og nype hjelper til med å jevne ut huden og stimulerer cellefornyelsen. Jojoba- og kokosolje gir rikelig med fukt. Aloe vera, damskroser gir etterlater huden huden fløyelsmyk.

Fuktighetskremen brukes både dag og natt. Dens lette konsistens og rikhet på antioksidanter gjør den også egnet som øyekrem.

Produktet er sertifisert økologisk av Soil Association. Vegan.


Produktet er holdbart innen 6M etter åpning.

Aqua, Rosa centifolia flower water*, Simondsia chinensis seed oil*, Cocos nucifera oil*, Butryospermum parkii butter*, Helianthus annuus seed oil*, Glycerine**, Cetearyl alcohol, Hippophae rhamnoides fruit extract*, Cetearyl glucoside, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Rosa rubignosa fruit extract*, Rosmarinus officinalis leaf extract*, Pelargonium graveolens oil*, Rosa damascena flower oil*, Lactic acid, Sodium anisate, Sodium levulinate, Sodium lauroyl lactylate, Xanthan gum, geraniol * & eugenol* (in the essential oils)

På engelsk: Aloe vera juice*, Rose flower water*, Jojoba oil*, Coconut oil*, Raw Fairtrade shea butter*, Cold-pressed sunflower oil*, Concentrated extracts of Rosehip*, Rosemary* and Sea buckthorn*, Non-palm plant glycerine**, Essential oils of Geranium* and Rose*, Plant origin moisturisers & emulsifiers

*Organically grown & produced **Organic origin (total 94.1%)
 • 4
  En god hudkrem til kombinasjonshud

  Postet av Julie ES den 19th Jul 2019

  Etter å ha brukt RÅ Organic skincare sin fuktighetskrem for kombinert hud (Sevje-serien) i lengre tid ville jeg prøve å se om jeg kunne finne en litt rimeligere variant og generelt et bedre produkt for meg da jeg følte at huden min kunne bli bedre (rødhet, litt kviser, typisk tørr og oljete om hverandre). Valget falt på Odylique sin Timeless Rose og jeg var egentlig veldig godt fornøyd med denne, konsistensen var veldig god, huden min tålte kremen godt og tross at jeg ikke er så glad i roselukt så luktet denne på en forfriskende måte. Desverre følte jeg ikke at kremen gjorde de store underverker med huden min så det endte til slutt med hudanalyse og et annet merke jeg kanskje ikke kan oppgi her (?), men som har revolusjonert huden min. Lærdommen fra dette er uansett: ikke gi opp å finn de rette produktene for deg dersom du føler at huden din ikke er helt i lodd! Det er så godt å kjenne at huden trives, er ren og å slippe å hele tiden deale med oljete eller tørre partier - de rette produktene kan gjøre mye :)

 • 4
  Herlig krem hvis du takler lukten.....

  Postet av Lene den 2nd Jun 2018

  Denne kremen er lett men likevel rik. Den gir god fukt som holder utover dagen. Den kan virke litt klissete med engang, men det er fordi den er såpass drøy i bruk. Når jeg brukte mindre så trakk den fint inn i huden uten å være for fet.(jeg har normal hud som er litt tørr på vinteren) Alt i alt en god fuktighetskrem som jeg ville kjøpt igjen......hvis ikke det var for lukten! Den lukter på ingen måte sterkt, men den lukter rett og slett en blanding av tåfis og sur oppvaskfille. Jeg kan ikke utstå lukten. Hvis du ikke er luktsensitiv så vil jeg anbefale denne. Jeg har løst det med å ta litt av en annen fuktighetskrem oppå denne til slutt, da kjenner jeg ikke lukten. Det er synd for kremen er god!