null
  • Pai Instant Kalmer er fullpakket med ceramider som naturlig forekommer i huden og danner et beskyttende lag for å holde fuktighet i. Dette serumet hjelper til med både å berolige synlige bluss og beskytte mot fremtidige. Det er et produkt som fortsetter å gi.
  • Pai Instant Kalmer, serum 30 ml
  • Pai Instant Kalmer er fullpakket med ceramider som naturlig forekommer i huden og danner et beskyttende lag for å holde fuktighet i. Dette serumet hjelper til med både å berolige synlige bluss og beskytte mot fremtidige. Det er et produkt som fortsetter å gi.
  • Pai Instant Kalmer, serum 30 ml

Pai Instant Kalmer, serum 30 ml

649.00,-
UPC:
5060139721677

✔️ 30-dagers fornøydhetsgaranti på Pai Skincare

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Økologisk, vegansk serum med ceramider for sensitiv hud

Funksjon: Serum, beroligende og fuktighetsgivende. Roer ned synlige utbrudd og beskytter mot fremtidige utbrudd.

Hudtype: Passer for alle hudtyper, spesielt god for sensitiv hud, inkludert eksem, psoriasis og rosacea

Nøkkelingredienser: Sea Aster, Shisandra

Duft: Nøytral

Standarder: COSMOS Organic, Cruelty-free, Vegansk

Kjølende og beroligende serum for alle med rødhet, rosacea, eksem, psoriasis og hypersensitiv hud

Pai Instant Kalmer beroliger sint, irritert og rødmende hud inkludert for de med rosacea, psoriasis og eksem. Dette serumet hjelper til med både å berolige synlige oppblussinger og beskytte mot fremtidige. 

Har du en hud som reagerer på for eksempel rødvin eller sterk mat med å bli rød så kan dette serumet være for deg.

  • Beroligende
  • Hydrerende
  • Beskyttende

Noen ganger er det så enkelt som å gi huden tilbake det den har mistet. Instant Kalmer er fullpakket med ceramider som naturlig forekommer i huden og danner et beskyttende lag for å holde fuktigheten i huden. 

Tørr og dehydrert hud kan bruke Instant Kalmer sammen med en beroligende dagkrem, mens kombinert og fet hud kan ofte ha nok med å bruke serumet alene.

Anbefalt bruk:

Masser en pump med serum på ren, tørr hud om kvelden.
Brukes 1-2 kvelder i uken etter rens og toner.
I perioder med utbrudd kan serumet brukes daglig i en uke som en intensiv behandling. Varm en dråpe serum på fingertuppene. Påføres ansikt, hals og bryst.

Føler du at du trenger ekstra fukt til huden så kan du påføre fuktighetskrem etter serumet.

Oppbevares på et tørt og kjølig sted.

Produktet er holdbart innen 6M etter åpning.

30-dagers fornøydhetsgaranti
Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra Pai som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt og hva som gjør at du ikke er fornøyd.
Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no så hjelper vi deg.
Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

AQUA (water), CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT WATER* (orange fruit water), LACTOBACILLUS FERMENT, GLYCERIN (organically derived vegetable glycerine), CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL* (safflower oil), AVENA SATIVA KERNEL OIL* (oat kernel extract), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ASTER MARITIMA/TRIPOLIUM EXTRACT (sea aster extract), SODIUM LEVULINATE, LYSOLECITHIN, SCLEROTIUM GUM, OPHIOPOGON JAPONICUS ROOT EXTRACT, SCHIZANDRA SPHENANTHERA FRUIT EXTRACT (magnolia berry extract), SODIUM ANISATE, XANTHAN GUM, PULLULAN, MALTODEXTRIN, SODIUM DEHYDROACETATE, GLYCOSPHINGOLIPIDS, GLYCOLIPIDS, BETA-SITOSTEROL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL (vitamin e), SQUALENE, LACTIC ACID, SILICA *ORGANIC INGREDIENT 68.9% ORGANIC OF TOTAL MINUS WATER & MINERALS 20% ORGANIC OF TOTAL (INCLUDING WATER & MINERALS) 100% NATURAL