null
 • Pai Feather Canyon er en silkemyk, mild øyekrem som passer til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Kremen er rik på naturlige fettsyrer (GLA og stearidonic acid) som er effektive for å minske synligheten av fine linjer og aldringstegn. Ormehodeplanten (echium) er faktisk en av de rikeste kjente naturlige kildene for både searidonic acid og GLA, og mange kaller den for «mirakelingrediensen» for antirynkeprodukter.
 • Pai Feather Canyon, øyekrem 15 ml
 • Pai Feather Canyon er en silkemyk, mild øyekrem som passer til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Kremen er rik på naturlige fettsyrer (GLA og stearidonic acid) som er effektive for å minske synligheten av fine linjer og aldringstegn. Ormehodeplanten (echium) er faktisk en av de rikeste kjente naturlige kildene for både searidonic acid og GLA, og mange kaller den for «mirakelingrediensen» for antirynkeprodukter.
 • Pai Feather Canyon, øyekrem 15 ml

Pai Feather Canyon, øyekrem 15 ml

(5 reviews) Skriv en omtale

399.00,-

Tidligere Pai Echium & Argan Gentle Eye Cream - øyekrem, nå med nytt navn og design

Pai Feather Canyon er en silkemyk, mild øyekrem som passer til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Kremen er rik på naturlige fettsyrer (GLA og stearidonic acid) som er effektive for å minske synligheten av fine linjer og aldringstegn. Ormehodeplanten (echium) er faktisk en av de rikeste kjente naturlige kildene for både searidonic acid og GLA, og mange kaller den for «mirakelingrediensen» for antirynkeprodukter. 

Øyekremen hjelper til å regenerere huden i de delikate områdene rundt øynene. Betennelsesdempende ingredienser hjelper til å berolige og beskytte sensitiv hud.

Feather Canyon inneholder ikke alkohol eller irriterende kjemikalier, hvilket gjør den ideell for den superfølsomme huden rundt øynene.

Produktet er sertifisert økologisk av Soil Association, det er vegansk og er selvsagt ikke testet på dyr.

Anbefalt bruk:

Pump litt krem på fingertuppene og klapp den forsiktig inn i huden rundt øynene morgen og kveld etter rens og toner og før fuktighetskremen. Ikke dra eller gni i huden rundt øynene.

AQUA (water), ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL* (argan oil), PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL* (apricot kernel oil), CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT WATER* (orange fruit water), CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL* (safflower oil), LACTOBACILLUS FERMENT, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN (organic derived vegetable glycerine), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER* (shea butter), CETEARYL GLUCOSIDE, ECHIUM PLANTAGINEUM SEED OIL (echium oil), ROSA CANINA SEED EXTRACT* (rosehip seed oil), PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL* (rose geranium oil), CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL* (orange oil), JASMINUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT* (jasmine oil), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL* (sunflower oil), ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT (rosemary extract), TOCOPHEROL (vitamin e), SODIUM LEVULINATE, BETA-SITOSTEROL, SODIUM ANISATE, SQUALENE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, LACTIC ACID LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL (naturally occurring in essential oils) *ORGANIC (70%)

*Økologisk sertifisert av Soil Association.

 

Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

 • 3
  Fornøyd, men usikker på effekt

  Postet av Marthe den 4th Apr 2019

  Jeg liker konsistensen på denne, lett og god. Enkel å påføre. Syns den trekker godt inn. Jeg vet ikke om den gir nok fukt, eller hindrer videre utvikling av linjer.

 • 1
  Ikke egnet for voksen hud. Håpløs pumpe

  Postet av Brit K.E den 21st Sep 2018

  Denne kremen tilfører ikke voksen hud det den trenger. Pumpen er i tillegg håpløs: enten trykker man for hardt og altfor mye krem strømmer ut, eller ved svake trykk kommer det nesten ikke noe. Anbefales ikke.

 • 1
  Fikk utslett og 30 år eldre ut

  Postet av Lill-Tove den 12th Mar 2017

  Bestilte denne siden den er beregnet for sensitive øyne, men etter 4-5 dagers bruk fikk jeg ett rødt utslett, ble tørr og fikk noen ekstra rynker med på kjøpet på grunn av utslettet. Så ikke ut! Er veldig skuffet all den tid den beskrives å være bra for sensitive øyne og jeg ender opp med en sånn reaksjon.

 • 4
  Superbra!

  Postet av Nadia den 24th Oct 2016

  Mottok en prøve på denne øyekremen da jeg bestilte noe annet her inne, og elsker den. Jeg bruker kontaktlinser og både sensitiv hud og sensitive øyne, men denne gir ikke tegn til irritasjon engang! Den smøres på lett og fint og trekker inn med en gang. Huden rundt øynene mine er friskere og mykere etter bare noen få ganger, og den er kjempebra å bruke under sminke. Man trenger også bare bittelitt, så den er utrolig drøy! Brukte prøven jeg fikk både dag og natt, og den holdt ca en uke :-) Litt vel dyr (som de fleste andre bra øyekremer), men billigere enn mange og dessuten absolutt verdt pengene. Anbefales!

 • 3
  Lett og fin

  Postet av Kjersti den 19th Feb 2016

  Denne øyekremen føles lett og fin når jeg tar den på. Jeg liker godt konsistensen, og den kjennes kjølig og behagelig på huden. Er usikker på langtidseffekt/effekt mot rynker, da jeg ikke har brukt den så lenge enda. Et minus er at den er litt dyr og ikke varer så lenge.