null
 • Pai Virtuous Circle er en økologisk peeling som passer for alle hudtyper, men som er spesielt godt egnet for følsom hud, problemhud og hud med akneproblemer.
 • Pai Virtuous Circle, ansiktspeeling 75 ml
 • Pai Virtuous Circle er en økologisk peeling som passer for alle hudtyper, men som er spesielt godt egnet for følsom hud, problemhud og hud med akneproblemer.
 • Pai Virtuous Circle, ansiktspeeling 75 ml

Pai Virtuous Circle, ansiktspeeling 75 ml

(5 reviews) Skriv en omtale

349.00,-

Tidligere Pai Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator, nå med nytt navn og design

Pai Virtuous er en økologisk peeling som passer for alle hudtyper, men som er spesielt godt egnet for følsom hud, problemhud og hud med akneproblemer.

Mange andre peelingprodukter for ansikt kan oppleves som harde og irriterende på huden. Jojobaperlene i denne skrubben ruller derimot forsiktig over huden mens de fjerner døde hudceller og urenheter i huden. Beriket med eksotiske oljer, forvandles den pleiende geleen til en silkemyk melk som enkelt skylles bort og etterlater huden herlig frisk.

Høye konsentrasjoner av omega-3 og omega-6 samt vitamin A og D gjenoppretter effektivt hudens fuktighetsbalanse.

Produktet er 100 % alkoholfritt og 95 % økologisk. Oppbevares kaldt og tørt. Anbefales brukt innen seks måneder etter at den er åpnet. Inneholder nøtteolje. Vegan og ikke testet på dyr.

Anbefalt bruk:

To trykk på pumpen er tilstrekkelig for å få en grundig rens av ansiktet.

Masser kremen inn på tørr hud med myke sirkelbevegelser. Unngå det følsomme området rundt øynene.

Fukt fingertuppene og masser videre i ansiktet. Produktet vil endre litt konsistens.

Skyll av med lunkent vann til slutt.

Lås pumpen etter bruk for å bevare holdbarheten.

HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL* (sunflower oil), GLYCERIN (organically derived vegetable glycerine), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL* (sweet almond oil), ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL* (kukui oil), PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL* (apricot kernel oil), CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL* (safflower oil), PERSEA GRATISSIMA OIL* (avocado oil), HYDROGENATED CASTOR OIL (castor oil), HYDROGENATED JOJOBA OIL (jojoba beads), SUCROSE LAURATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT WATER* (orange fruit water), BOSWELLIA NEGLECTA OIL* (frankincense oil), BETA-SITOSTEROL, LITSEA CUBEBA FRUIT OIL* (may chang oil), TOCOPHEROL (vitamin e), SQUALENE LINALOOL, CITRAL, LIMONENE (naturally occurring in essential oils) *ORGANIC (95%)

 Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

 • 3
  Helt ok, lite peeling

  Postet av Cecilie den 11th Mar 2021

  Bra konsistens, da den er tykk og peelingkornene ikke «flyte» så lett unna. Men alt for lite peelingkorn, så du får ikke veldig peelingeffekt. En av de peilingene jeg har prøvd med minst peelingkorn/tetthet. Nøytral og behagelig lukt.

 • 5
  Beste jeg har prøvd

  Postet av Julie den 24th Jul 2020

  Dette er den beste scrub/peelingen jeg har prøvd! Perfekt for sensitiv og tørr hud. Den er skånsom mot huden og etterlater masse fukt. Opplever at huden er myk etter bruk og huden er verken irritert eller tørr. Endelig funnet en scrub som både passer meg og som fungerer. Anbefales på det varmeste!

 • 5
  Helt nydelig ❤️

  Postet av Vibeke den 24th Aug 2018

  Kjempegod scrub! Mild og snill, lukter nydelig og gjør huden supermyk! Om man synes prisen er høy, kan man jo sammenligne med chanel eller dior, f.eks, så ser man fort at her får man valuta for pengene .

 • 4
  Daglig peeling!

  Postet av Caroline den 14th Nov 2017

  Jeg er enig i forrige omtale - den er lettere å bruke enn mange andre peelinger jeg har prøvd fordi kornene ikke sklir unna fingrene! I tillegg føler jeg at den er skånsom, og at jeg derfor kan bruke den ofte. Den etterlater dessuten huden min med så mye fukt at jeg ikke trenger å fukte med annet etterpå. Den gir meg myk, rengjort, fuktet og mer glødende hud:) Eneste minuset for meg er at jeg trenger en sterkere peeling innimellom på min hud som er fet og ofte føles ru.

 • 5
  Beste eg har prøvd!

  Postet av Amina den 22nd Jan 2017

  Omg, denne ansiktsskrubben er heilt fantastisk! Konsistensen er litt annleis enn alle eg har prøvd før, litt "seigare", men eg opplever at konsistensen bidrar til at korna ikkje berre "sklir avgårde" utan at eg får tak i dei. Denne er for meg heilt fantastisk å jobbe med, føler at eg faktisk får litt tak. Kan ikkje rose denne nok, må prøvast! Etterlater huden fresh, mjuk og fin. Min framtidige rens!