null
 • Pai Heavy Mettle er en økologisk og vegansk håndkrem som beroliger og pleier tørr hud. Håndkremen trekker raskt inn.
 • Pai Heavy Mettle, håndkrem 75 ml
 • Pai Heavy Mettle er en økologisk og vegansk håndkrem som beroliger og pleier tørr hud. Håndkremen trekker raskt inn.
 • Pai Heavy Mettle, håndkrem 75 ml

Pai Heavy Mettle, håndkrem 75 ml

(11 reviews) Skriv en omtale

199.00,-

Pai Heavy Mettle er en lettabsorberende økologisk og vegansk håndkrem som beroliger og pleier tørr og sprukken hud.

(Tidligere Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream.)

Den spennende ingrediensen fragonia har betennelsesdempende egenskaper, mens tindved, nype og grapefruktekstrakt fremmer hudens fornyelse. Dette er en økologisk hudkrem som passer til alle hudtyper, men spesielt tørr og følsom hud. Rik på provitamin A, vitamin C og omega 3,6 og 7, hjelper den på hudens fornyelse og myker lett opp huden.

Anbefalt bruk:

Påfør den herlige kremen på hendene. Kremen absorberes raskt inn i huden uten å etterlate fete rester. Denne kremen kan du påføre, og så gå rett tilbake til det du holdt på med.

 

 

AQUA (water), VITIS VINIFERA SEED OIL* (grape seed oil), GLYCERIN (organically derived vegetable glycerine), PERSEA GRATISSIMA OIL* (avocado oil), LACTOBACILLUS FERMENT, CETEARYL ALCOHOL, ROSA CANINA SEED EXTRACT* (rosehip seed oil), MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL* (macadamia oil), CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT WATER* (orange fruit water), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER* (shea butter), PRUNUS DOMESTICA SEED OIL* (plum oil), CETEARYL GLUCOSIDE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT EXTRACT* (sea buckthorn oil), AGONIS FRAGRANS BRANCH/LEAF OIL (fragonia oil), PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL* (rose geranium oil), SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL* (castor oil), LACTIC ACID, TOCOPHEROL (vitamin e), SODIUM ANISATE, SODIUM LEVULINATE, BETA-SITOSTEROL, PRUNUS AMYGDALUS AMARA KERNEL OIL (bitter almond oil), ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT* (rosemary extract), SQUALENE CITRONELLOL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL (naturally occurring in essential oils) *ORGANIC (70%) Contains nut oil

 Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

 • 5
  Jentenes favoritt

  Postet av Inger Anne den 4th Dec 2020

  Vår absolutte favoritt til tørre hender! En herlig og silkemyk krem med en behagelig duft som virkelig gjør jobben! Jentene på 4 og 7 med tørre og sprukne hender på vinterstid insisterer på at PAI skal være med i skolesekken.

 • 5
  Herlig håndkrem

  Postet av Ingrid den 3rd Jul 2020

  Den trekker godt inn, lukter utrolig godt og etterlater hendene myke. Denne er alltid med i veska :)

 • 5
  Veldig bra håndkrem

  Postet av Ida den 2nd May 2019

  Jeg jobber i helsevesenet og vasker og spriter hendene i det uendelige og er derfor avhengig av å forebygge huden mot uttørking. Det gjør denne håndkremen! Den trekker raskt inn og gir masse fuktighet. Den er drøy og effektiv. Et stort bonus er at den lukter kjempegodt!

 • 5
  Anbefales

  Postet av Helene den 26th Jan 2019

  Super konsistens som trekker raskt inn. Lukter nydelig og gir myke fine hender. Synes og den er super som fotkrem i og med at den trekker så raskt inn, så slipper man å gå barbeint i evigheter.

 • 4
  Topp håndkrem!

  Postet av Caroline den 17th Oct 2017

  Denne funker veldig bra på tørre hender og neglebånd. Den trekker fort inn, blir ikke feit etterpå, lukter mildt og godt og er miljø- og helsevennlig. Anbefales!

 • 5
  Håndkremen for den kresne

  Postet av Anne-M den 10th Oct 2017

  Jeg har alltid mislikt å føle at det ligger krem på huden, og særlig håndkrem. Aldri har jeg hatt en håndkrem som trekker så godt inn i huden at jeg ikke tørket meg på hendene etter påføring, før denne! Den fungerer også, lindrer veldig når jeg blir tørr og sprukken og huden klør i den tørre vinterlufta! Aldri mer annen håndkrem!

 • 5
  Verdt hver krone!

  Postet av laila den 19th Mar 2017

  Absolutt elsker denne håndkremen. For meg som sliter med Paraben-allergi er denne sendt fra himmelen. Endelig en krem som mykgjør, er giftfri og dufter helt herlig. Prisen er helt grei, verdt hver krone!

 • 5
  Anbefales på det sterkeste

  Postet av MaritBE den 21st Jul 2016

  Verdens beste håndkrem! Jeg er så glad jeg har funnet denne. Jeg har slitt lenge med utslett på hendene (som ikke har gått bort uansett hva jeg har gjort) - men denne håndkremen klarer faktisk å fjerne det. Den roer huden veldig. Den lukter naturlig, men jeg har ingenting imot lukten. Den gjør hendene myke og gode, i tillegg til å behandle hendene :-) Jeg må ALLTID ha en backup av denne, er fullstendig avhengig. Jeg har aldri prøvd en håndkrem som har vært så effektiv. Tusen takk for at dere har denne håndkremen som har reddet hendene mine gang etter gang.

 • 5
  Gir fuktighet uten å være klissete

  Postet av Beathe den 20th Jun 2016

  Jeg har tørr hud på hendene og får lett litt eksem dersom jeg ikke smører huden jevnlig. Jeg har en god fet krem som jeg bruker når huden er virkelig tørr, men den er så klissete/fet at jeg stort sett kun bruker den om natten. Derfor jeg har lenge vært på jakt etter en effektiv håndkrem som ikke klisser. Nå trenger jeg heldigvis ikke lete lenger. For meg er denne kremen kjempegod. Den gir god fuktighet, klisser ikke og lukter mildt og godt. Kan anbefales!