null
 • Pai Skincare har laget en mild, naturlig dusjsåpe inspirert av den populære ansiktsrensen fra merket, Gentle Genius.

Såpen er formulert med nøye utvalgte ingredienser som ikke stripper huden for fukt og etterlater den tørr og stram, men som gir fukt og beroliger.
 • Pai Gentle Genius, dusjsåpe 200 ml
 • Pai Gentle Genius, dusjsåpe 200 ml
 • Pai Skincare har laget en mild, naturlig dusjsåpe inspirert av den populære ansiktsrensen fra merket, Gentle Genius.

Såpen er formulert med nøye utvalgte ingredienser som ikke stripper huden for fukt og etterlater den tørr og stram, men som gir fukt og beroliger.
 • Pai Gentle Genius, dusjsåpe 200 ml
 • Pai Gentle Genius, dusjsåpe 200 ml

Pai Gentle Genius, dusjsåpe 200 ml

(1 review) Skriv en omtale

249.00,-

Tidligere Pai Gentle Genius Camellia & Bergamot Body Wash, nå med nytt navn og design

Pai Skincare har laget en mild, naturlig dusjsåpe inspirert av den populære ansiktsrensen fra merket, Gentle Genius.

Såpen er formulert med nøye utvalgte ingredienser som ikke stripper huden for fukt og etterlater den tørr og stram, men som gir fukt og beroliger. Mykgjørende Camellia Oil er rik på squalene som er effektiv for å hjelpe huden til å holde på fuktigheten. Gentle Genius er laget med veldig sensitiv hud i tankene.

Såpen er laget helt uten sulfater. Den har en myk konsistens og vil skumme når den brukes sammen med svampen som følger med (100% naturlig konjac-svamp).

Den deilige såpen har en oppfriskende duft fra den essensielle oljen av Bergamott. 

Såpen er sertifisert naturlig av Soil Association. Vegansk. Ikke testet på dyr. 

Anbefalt bruk:

Bruk medfølgende Konjac Sponge til å massere inn en liten dose av såpen på huden. Konjac Sponge vil hjelpe til med å skumme såpen.

Før bruk:

Mykgjør svampen med litt vann. 

Etter bruk: 

Skyll svampen og la den tørke. 

Svampen kan holde i opp til tre måneder. Når den ser ut til å blitt "brukt opp" kan du kompostere den eller levere den med matavfallet. 

Oppbevares kjølig og tørt. 

 

AQUA (water), DECYL GLUCOSIDE, GLYCERIN (organically derived vegetable glycerine), POLYGLYCERYL-4 OLEYL ETHER OLIVATE, LACTOBACILLUS, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL* (camellia oil), OLIVE OIL POLYGLYCERYL-3 ESTERS, RICINUS COMMUNIS SEED OIL* (castor oil), MANGIFERA INDICA FRUIT EXTRACT* (mango extract), COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT (coconut fruit extract), ACACIA SENEGAL GUM (gum arabic), SCHISANDRA SPHENANTHERA FRUIT EXTRACT (magnolia berry extract), CHONDRUS CRISPUS POWDER (carrageenan), XANTHAN GUM, LECITHIN, TOCOPHEROL (vitamin e), SODIUM LEVULINATE, LACTIC ACID, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SODIUM ANISATE, CITRUS AURANTIFOLIA OIL* (lime oil), CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL (bergamot oil), HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, ASCORBYL PALMITATE LIMONENE, LINALOOL (naturally occurring in essential oils) 99.7% NATURAL *ORGANIC INGREDIENT Konjac Sponge: contains 100% natural vegetable fibers with no added preservatives or color

Inneholder nøtteolje. Vegansk. 

 • 5
  Mild og deilig dusjsåpe - myk og snill svamp

  Postet av Janne den 1st Dec 2017

  En deilig dusjsåpe som jeg falt for med det samme - hvis jeg har forstått det riktig, var motivasjonen bak dette produktet å lage en såpe som var like mild og pleiende som ansiktsrensen med Camelia og Rose, og det synes jeg Pai har lykkes med. Konsistensen er passe tykk, duften er mild og god, og en trenger overraskende lite såpe til en helkroppsvask når en skummer det opp med for eksempel konjac-svampen eller en annen svamp eller klut.

  Konjac-svampen liker jeg kjempegodt! Mens mange andre svamper og vaskehansker kan gi ganske betydelig skrubbeeffekt, har denne svampen en glatt og myk struktur - den føles rett og slett veldig snill. Den gir likevel en grundig og god vask av huden og er helt herlig å jobbe med.