null
 • Pai Polly Plume er en intensiv fuktighetsgivende og terapautisk bodylotion formulert spesielt for følsom eller allergiplaget hud.
 • Pai Polly Plum, bodylotion 200 ml
 • Pai Polly Plume er en intensiv fuktighetsgivende og terapautisk bodylotion formulert spesielt for følsom eller allergiplaget hud.
 • Pai Polly Plum, bodylotion 200 ml

Pai Polly Plum, bodylotion 200 ml

(8 reviews) Skriv en omtale

299.00,-

Tidligere Comfrey & Calendula Calming Body Cream nå med nytt navn og design


Pai Polly Plum er en intensiv fuktighetsgivende og terapautisk bodylotion formulert spesielt for følsom eller allergiplaget hud.

Denne herlige hudkremen ble kåret som nr. 2 på CEW Beauty Awards 2012 i kategorien «Beste naturlige og økologiske produkt»!

De betennelsesdempende egenskapene fra ringblomsten og de pleiende kreftene fra valurten beroliger og gjenoppretter hudens egen fuktighetsbalanse. Det høye innholdet av karotenoider og polyfenoler fremmer hudens leging og cellenes gjenoppbygging.

Du kan med fordel bruke Pai Polly Plum etter bad eller dusj. Produktet er sertifisert økologisk, vegan og ikke testet på dyr.

Våre erfaringer: Denne kan også fint brukes på områder i ansiktet for å dempe hudirritasjoner som eksem og utslett. Gunnhild/Skinlove.

Anbefalt bruk:

Påfør kremen på hendene og kroppen der du har tørr hud.

AQUA (water), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL* (sunflower oil), SYMPHYTUM OFFICINALE LEAF EXTRACT* (comfrey extract), OLEA EUROPAEA FRUIT OIL* (olive oil), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER* (shea butter), GLYCERIN (organically derived vegetable glycerine), CETEARYL ALCOHOL, LACTOBACILLUS FERMENT, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL* (jojoba oil), PRUNUS DOMESTICA SEED OIL* (plum oil), CETEARYL GLUCOSIDE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT* (calendula extract), ECHIUM PLANTAGINEUM SEED OIL (echium oil), SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, JASMINUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT* (jasmine oil), SODIUM LEVULINATE, TOCOPHEROL (vitamin e), CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL* (orange oil), BETA-SITOSTEROL, SODIUM ANISATE, LACTIC ACID, SQUALENE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT (rosemary extract) LIMONENE (naturally occurring in essential oils) *ORGANIC (70%) Contains nut oil

 Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

 • 5
  Beste bodylotion ever!!

  Postet av Trine Kragerud den 23rd Oct 2020

  Beste bodylotion ever !!!

 • 5
  Super body lotion

  Postet av Trine den 20th Apr 2020

  Veldig fornøyd med denne. Tørr og litt kløete vinterhud bare elsket denne ! Litt trå å smøre ut,men helt fantastisk. Huden blir supermyk og glatt uten å føles klissete. Også tilfredsstillende å vite at den ikke inneholder noen skadelige stoffer. Anbefales absolutt

 • 5
  Perfekt for tørre legger

  Postet av Mari den 2nd Dec 2019

  Jeg har brukt denne kremen i flere år og den er blitt favoritten for mine tørre lår og legger. Dette er den eneste kremen som har fått bukt med det. Den trekker bra inn og bena holder seg fine hele dagen - til og med på vinteren. Jeg synes kremen har en svak urtelukt, men den er ikke plagsom og forsvinner raskt.

 • 5
  Fantastisk krem

  Postet av Helene den 26th Jan 2019

  Super konsistens, trekker raskt inn. Fikk en allergisk reaksjon på ett eller annet jeg hadde vært borti. Fikk eksem og holdt på å klø meg i hjel. Brukte denne kremen flere ganger om dagen, og den roet huden så fint. Litt spesiell lukt, men den forsvinner raskt. Kommer aldri til å bruke noe annet. Anbefales på det sterkeste.

 • 2
  Ikke fornøyd

  Postet av Hanne Marit den 5th Jan 2019

  Denne kremen gikk i søpla faktisk. Jeg bruker vanligvis å bruke opp produkter selv om jeg ikke er så fornøyd, men denne luktet faktisk så ille at jeg ikke klarte å bruke den. Det var ingenting feil med dato eller holdbarhet, men det luktet nesten brent plastikk av kremen. Konsistensen var ok, nokså tykk og tok litt tid for å trekke inn, men jeg kunne godt ha brukt denne på leggene hadde det ikke vært for lukta som faktisk satt igjen lenge etterpå.

 • 5
  Redningen for distriktets tørreste legger

  Postet av Janne den 15th Nov 2016

  En nydelig fuktighetskrem som gir masse fukt, er lett på påføre og trekker godt inn. Jeg er den heldige (?) vinner av distriktets tørreste legger, men med denne kremen har huden blitt helt fin igjen, selv om jeg er lat og ikke smører meg hver dag en gang. Duften er litt karakteristisk og ganske krydderaktig, men min erfaring er at den dunster fort vekk, så om du ikke liker den, vil den uansett forsvinne raskt etter påføring.

 • 5
  Mild og fuktighetsgivende

  Postet av Merete den 14th Sep 2015

  Denne kremen trekker fint inn i huden, og passer godt til sensitiv hud som lett blir tørr og irritert. Bruker den ved behov på områder hvor jeg blir ekstra tørr, som på leggene. Har ikke fått prøvd produktet over lengre tid, men så langt er jeg godt fornøyd.

 • 5
  Fantastisk krem!

  Postet av Sophie den 22nd May 2015

  Denne kremen er helt genial. Masse fukt, akkurat passe lukt og passer kjempe godt til min sensitive hud. Eneste hudkremen jeg har kunnet bruke uten å bli rød eller få utslett.