null
 • Pai Rosehip Bioregenerate er en unik økologisk ansiktsolje som inneholder konsentrert nypeolje fra selve frukten (ikke frøene). Oljen er rik på Trans-Retinoic Acid som er som et drivstoff for hudens naturlige reparasjonsprosess!
 • Pai Rosehip Bioregenerate, ansiktsolje 30 ml
 • Pai Rosehip Bioregenerate er en unik økologisk ansiktsolje som inneholder konsentrert nypeolje fra selve frukten (ikke frøene). Oljen er rik på Trans-Retinoic Acid som er som et drivstoff for hudens naturlige reparasjonsprosess!
 • Pai Rosehip Bioregenerate, ansiktsolje 30 ml

Pai Rosehip Bioregenerate, ansiktsolje 30 ml

(24 reviews) Skriv en omtale

299.00,-

Tidligere Pai Rosehip BioRegenerate Oil, nå med nytt navn og design

Pai Rosehip Bioregenerate Fruit & Seed Oil er en unik økologisk ansiktsolje som inneholder konsentrert nypeolje fra selve frukten (ikke frøene). Oljen er rik på Trans-Retinoic Acid som er som et drivstoff for hudens naturlige reparasjonsprosess!

Nype er den ultimate pleier for huden. Ved jevnlig bruk behandler den huden med å gi spenst og elastisitet. Kliniske studier viser at nype effektivt reduserer forekomsten av arr, strekkmerker, solskader og fine linjer i ansiktet.

Oljen var vinner av Bazaar Beauty Awards 2011 i kategorien Organic Miracle Worker.

Pai Rosehip Bioregenerate Fruit & Seed Oil inneholder 100 % naturlig E-vitamin (fra solsikke) som reduserer solskader på huden. Den fungerer også som et naturlig konserveringsmiddel og holder oljen fersk. Oljen passer fint til alle hudtyper og er spesielt fin til moden hud.

Våre erfaringer: Denne oljen er alltid med på tur til solrike strøk. Det er den perfekte aftersun og er du så uheldig å bli solbrent så reparerer den huden effektivt. Gunnhild/Skinlove

Anbefalt bruk:

Påføres på tørr, rengjort hud etter toner.

Ta 2-3 dråper olje i hånden og masser den forsiktig inn i ansiktet eller på kroppen med fingertuppene.

For beste resultat kan man avslutte med ansiktskrem når oljen har trekt inn i huden. Du kan også blande et par dråper av oljen med din dagkrem. 

 

ROSA CANINA SEED EXTRACT* (rosehip seed oil CO2), ROSA CANINA FRUIT EXTRACT* (rosehip fruit extract CO2), TOCOPHEROL (vitamin e), ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT* (rosemary extract), SQUALENE, BETA-SITOSTEROL *ORGANIC (99%)

Rosmarin er ikke en egen ingrediens i dette produktet. Rosmarin er brukt i utvinningsprosessen av noen ingredienser og må derfor stå oppført i innholdslisten

Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

 • 5
  Magi på flaske

  Postet av Madeleine den 15th May 2020

  Jeg har nå testet denne lille rakkeren i noen uker og kan skrive under på at den er en vidunderolje. Jeg påfører den hver morgen blandet med dagkremen fra Hynt med solfaktor og hver kveld etter bruk av ansiktsrens fra pai. Min hud tåler visst dette veldig godt siden jeg har litt tørr hud og oljen trekker fint inn. Vet ikke om jeg gjør det riktig, men de fine linjene i ansiktet har blitt borte og jeg er veldig fornøyd! Har ingen problemer med lukta av denne.

 • 5
  En ny favoritt!

  Postet av Julie ES den 18th Jul 2019

  Dette er et av favorittproduktene mine fra Pai og Skinlove, har nettopp bestilt min tredje Rosehip-olje. Denne oljen er fantastisk til de kveldene man er litt ekstra tørr og ønsker en quick-fix til neste morgen, oljen føles behagelig og nærende ut på huden uten å være altfor klissete og tung, og gir masse glød. Den lukter ikke ubehagelig på tross av å være laget på nype. De små prøvene/tubene man også kan få tak i er geniale å ha med på lange flyreiser hvor huden har en tendens til å tørke ut. Fungerer kjempefint på sensitiv hud og gir ikke utbrudd, heller omvendt!

 • 5
  God for tørr hud

  Postet av Marthe den 4th Apr 2019

  Supergod olje, som er ganske drøy i bruk. Bruker bare et par dråper hver gang, og litt mindre i kombinasjon med en krem. Jeg har ikke tenkt over lukten, den er ikke ille syns jeg :) jeg har tørr/veldig tørr hud, og syns denne hjelper veldig! Har brukt den i flere perioder, og kommer stadig tilbake til den. Anbefales!

 • 5
  Et hallelujaprodukt for huden!

  Postet av Catherine den 1st Dec 2018

  Jeg begynte litt forsiktig med denne oljen, måtte venne meg til den. Har litt tørr og røff hud rundt nesevingene og på haken, og til å begynne med synes jeg huden nesten virket hardere. Men så, etter ca to ukers bruk, er denne hardheten helt borte. Lukten som jeg måtte venne meg til (og mannen min.. som lurte på om jeg hadde tran i ansiktet) er faktisk en lukt jeg nå liker! Den lukter absolutt ikke tran, men litt spesiell er den. Blander inn noen dråper i dagkremen, og bruker den i ren form ca annenhver natt. Bør nevne at jeg har ligget på sykehus i flere uker, hvor luften gjør huden helt koko og tørr. Bader i basseng hver dag, og det er også en påkjenning for huden. MEN takket være denne oljen er huden min glatt, glødende, myk og gjennomfuktet og uten en eneste kvise.. noe som er ganske utrolig med tanke på hva den har vært utsatt for. Så dette er mitt «halleluja» produkt, og jeg anbefaler den på det varmeste også til dere med problemhud. Det trengs ikke mye av gangen, og klapp den inn med myke fingerklapp. Litt tilvenning, og du blir kanskje like hektet som meg på denne fantastiske hudoljen :)

 • 5
  Anbefales!

  Postet av Chrystina den 12th Sep 2018

  Denne er utrolig god på huden, bruker den kun ca 2-3 ganger i uken da jeg føler det er nok til å gi huden det den trenger. Utrolig deilig å ha på etter å ha vært i solen. Tipper også at den er fin til tørr vinterhud! Er utrolig fornøyd med denne.

 • 5
  Superolje!

  Postet av Vibeke den 24th Aug 2018

  Jeg har hatt mye plagsomt tørr hud, ru felt i ansiktet, røde, kløende ‘nupper’ på kinnene osv. Av den grunn har jeg prøvd ‘alt’: ferskenkjerneolje fra helsekosten, den grisedyre nimue-serien fra apoteket, en nesten like dyr rudolph-krem, uten at noe har hjulpet. Før jeg prøvde pai ❤️Bruker oljen hver kveld på fuktig etter Pai Camellia and Rose wash og huden min er endelig bortimot problemfri

 • 4
  Olje for sår hud

  Postet av Ida den 27th May 2018

  Fin olje for sår/skadet hud. Fikk problemer med at oljen ikke ville trekke inn i huden og la seg "oppå" huden. Etter en prat med Pai fikk jeg vite at de egentlig kun anbefaler at oljen ikke skal brukes hver dag da den er veldig konsentrert. Skulle ønske jeg visste det før.

 • 5
  Verdt det

  Postet av Maren den 15th May 2018

  Jeg har brukt denne morgen og kveld i èn måned nå, og huden har aldri sett bedre ut. Jeg slet med kviser for ca. et år siden, og har dermed slitt med arr i ettertid. Oljen jevner ut hudtonen, og ikke minst opplever jeg færre utbrudd. I stedet for å gni oljen i ansiktet, tar jeg 3-4 dråper i håndflatene, varmer opp og klapper på huden. På den måten unngår man at porene blir tilstoppet. Skal definitivt bestille igjen :)

 • 5
  Ja!

  Postet av Emilie den 25th Apr 2018

  Endelig en god ansikts-olje som ikke koster skjorten!
  Jeg liker denne oljen, den gir fuktighet, irriterer ikke huden, trekker raskt inn og gir en liten glød.