null
 • Pai Dinner out er en dyptrensende leiremaske som er økologisk og vegansk. Naturlig antibakterielle ingredienser hjelper med å rense huden og behandle eksisterende kviser.
 • Pai Dinner Out, ansiktsmaske 75ml
 • Pai Dinner Out, ansiktsmaske 75ml
 • Pai Dinner out er en dyptrensende leiremaske som er økologisk og vegansk. Naturlig antibakterielle ingredienser hjelper med å rense huden og behandle eksisterende kviser.
 • Pai Dinner Out, ansiktsmaske 75ml
 • Pai Dinner Out, ansiktsmaske 75ml

Pai Dinner Out, ansiktsmaske 75ml

(4 reviews) Skriv en omtale

349.00,-

Maske for hud som lett får utbrudd.

 • Renser tette porer
 • Jevner ut hudtonen
 • Balanserer

Dette er en kremet, kjølende ansiktsmaske med leire og AHA-syrer som er tilpasset sensitiv hud og hud som bryter ut med kviser og urenheter. Masken bidrar til å fjerne døde hudceller, dra ut urenheter og øke cellefornyelsen. Huden etterlates beroliget med ny glød. Masken virker ikke uttørrende og gir god effekt etter 10 minutter.

Masken kommer med en klut som brukes til.

Naturlig antibakterielle ingredienser hjelper med å rense huden og behandle eksisterende kviser.

Rik på kjølende leire og beroligende planter er masken ideell for sensitiv hud.

En økologisk muslinklut følger med i esken.

Produktet inneholder AHA-syre som kan føre til økt sensitivtet for UV-stråler. Bruk solbeskyttelse og forsøk å begrense soleksponering når du har nylig brukt dette produktet. 

(Tidligere Pai Copaiba AHA Deep Cleanse Mask, nå med nytt navn, ny formulering og design).

Anbefalt bruk:

Steg 1-

Påfør et generøst lag av masken på ren, tørr hud. 

Steg 2 -

La den virke i 8-10 minutter.

Steg 3 -

Fukt en bomullsklut i varmt vann og vri den. Bruk kluten til å fjerne masken forsiktig med oppadgående, sirkulære bevegelser.

Anbefales brukt 1-2 ganger i uken eller ved behov når huden føles tilstoppet. 

Nyt den rene og friske følelsen!

AQUA (water), KAOLIN, GLYCERIN (organically derived vegetable glycerine), GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETEARYL ALCOHOL, ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL* (kukui oil), CARAPA GUAIANENSIS SEED OIL* (andiroba seed oil), CITRUS PARADISI FRUIT EXTRACT* (grapefruit extract), ACACIA SENEGAL GUM (gum arabic), EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL* (açai fruit oil), CARYA OVATA BARK EXTRACT (hickory bark extract), COPAIFERA OFFICINALIS RESIN* (copaiba resin), XANTHAN GUM, SODIUM LEVULINATE, BOSWELLIA NEGLECTA OIL* (frankincense oil), GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM ANISATE, LITSEA CUBEBA FRUIT OIL* (may chang oil), TOCOPHEROL (vitamin e), LACTIC ACID, CITRIC ACID

CITRAL, LIMONENE (naturally occuring in essential oils)

*ORGANIC INGREDIENT
 • 5
  Hurra!

  Postet av Ragna den 27th Mar 2021

  Denne masken holder hva den lover! Jeg har normal hud, noe sensitiv og som kan få litt urenheter noen ganger. Denne føltes som den roet ned huden veldig og urenhetene mine trakk seg tilbake neste dag. Føles god å påføre. Kjempe fornøyd og så glad for et naturlig produkt som funker på lettere urenheter.

 • 4
  En klassiker

  Postet av Anne-M den 19th Nov 2017

  Dette er en rensemaske jeg kan bruke ofte.... Den tørker ikke ut min fuktfattige sensitive hud.
  Og DET er en bragd i seg selv. Alle produkter som har rensende effekt stripper som regel huden min for det som er igjen av fukt, men ikke denne! Og den svir ikke heller! Huden føles renset men hydrert etter bruk=)

 • 4
  SPA-følelsen

  Postet av Kjersti den 19th Feb 2016

  Denne masken er behagelig på, og jeg får den luksuriøse SPA-følelsen av den :) Bruker den 1-2 ganger i uken, og liker den veldig godt.

 • 5
  Supert produkt!

  Postet av Kristin J den 29th Sep 2015

  En ansiktsmaske som fungerer utrolig godt på mine kviser og urenhet. Ved bruk 1-2 ganger i uken holdes huden i sjakk og det er sjelden jeg får kviser. Merker det godt hvis jeg lar være å bruke denne. Brukes sammen med andre Pai og Suki produkter.