null
 • Pai All Becomes Clear er et must-have ansiktsserum for hud som lett bryter ut med kviser og lignende. Serumet er godt egnet for sensitiv hud
 • Pai All Becomes Clear, serum 30 ml
 • Pai All Becomes Clear er et must-have ansiktsserum for hud som lett bryter ut med kviser og lignende. Serumet er godt egnet for sensitiv hud
 • Pai All Becomes Clear, serum 30 ml

Pai All Becomes Clear, serum 30 ml

(5 reviews) Skriv en omtale

499.00,-

Hard mot utbrudd, snill mot huden

All Becomes Clear er et must-have ansiktsserum for hud som lett bryter ut med kviser og lignende. Serumet er godt egnet for sensitiv hud. Sinkoksid og Copaiba jobber for å balansere huden og bidrar til å redusere overproduksjon av sebum, samtidig som den holder utbrudd under kontroll og roer irritasjon. Skikkelig naturkraft!

Renser

Balanserer

Beskytter

Produkter mot såkalt uren hud er ofte harde mot huden. Derfor så Pai Skincare behovet for å utvikle et serum som skulle «kill with kindness», altså få bukt med problemet uten å bruke ingredienser som benzoylperoksid og salisylsyre, som kan ha uttørrende effekt på huden.

 

Ren hud uten kompromiss

Hudens helse bør ikke bli et uskyldig offer i krigen mot urenheter. Det finnes en smartere måte å motarbeide problemet på.

Mens mange spot-behandlinger er effektive for å tørke ut kviser, viser de ingen nåde mot resten av huden. Trenger virkelig hele området å tørke ut?

Pais All Becomes Clear serum er utviklet for å spille på lag med hud som lett bryter ut og tar hensyn til de komplekse behovene hos sensitiv hud.

Copaiba og sinkoksid jobber sammen for å redusere graden av og hyppigheten av utbrudd, samt at de jobber for å styrke huden og roe irritasjon.

 

Anbefalt bruk:

Masser ett pump fra flasken på ren, tørr hud eller rett på punkter som spot-behandling, om kvelden.

 

AQUA (water), CITRUS LIMON FRUIT WATER* (lemon fruit water), LACTOBACILLUS FERMENT, GLYCERIN (organically derived vegetable glycerine), GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETEARYL ALCOHOL, COPAIFERA OFFICINALIS RESIN* (copaiba resin), ZINC PCA, ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL* (kukui oil), EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL* (açai fruit oil), SODIUM HYALURONATE, CARAPA GUAIANENSIS SEED OIL* (andiroba seed oil), SQUALENE, SODIUM LEVULINATE, ACACIA SENEGAL GUM (gum arabic), SODIUM ANISATE, XANTHAN GUM, GLYCERYL CAPRYLATE, CRITHMUM MARITIMUM ESSENTIAL OIL (sea fennel oil), CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL* (orange peel oil), BETA-SITOSTEROL, TOCOPHEROL (vitamin e), LACTIC ACID LIMONENE, CITRAL, LINALOOL (naturally occurring in essential oils) *ORGANIC INGREDIENT 60.6% ORGANIC OF TOTAL MINUS WATER & MINERALS) 20% ORGANIC OF TOTAL (INCLUDING WATER & MINERALS) 100% NATURAL Contains nut oil
 • 5
  Anbefales virkelig!

  Postet av Caroline den 25th Aug 2021

  Når jeg bruker denne over natten uten andre produkter, så kan jeg faktisk tydelig se litt reduksjon i størrelsen på de sorte prikkene mine. Det er første gang et produkt faktisk har hjulpet meg med det, og jeg har prøvd mye!

 • 5
  Helt super!

  Postet av Ragna den 27th Mar 2021

  Jeg har normal hud som får små urenheter nå og da. Denne fungerte kjempe bra og lukter nydelig. Trekker raskt inn og roet ned huden min og urenhetene. Pai leverer som alltid og denne skal jeg bruke hver gang det oppstår urenheter nå og da ! :)

 • 5
  Love it!

  Postet av Hanna den 28th Dec 2018

  Dette serumet er fantastisk! Har brukt det i kombinasjon med Pai sin rens og det er det eneste som har fungert på min problematiske hud, har prøvd alt mulig annet. Har ikke hatt en eneste kvise etter at jeg begynte med disse :)

 • 5
  Må prøves!

  Postet av Sanna den 18th Dec 2016

  Har alltid slitt med urenheter og prøvd så og si alt. Merket stor forskjell med denne på bare få dager. Litt stiv pris, men meget drøy i bruk. Burde prøves av alle som sliter med uren hud.

 • 5
  Et bra produkt!

  Postet av Kristin J. den 29th Sep 2015

  Har slitt med kviser i voksen alder og har endelig funnet produkter som gir meg gode resultater. Dette serumet er et av produktene i min hudpleierutine som jeg faktisk ser at hjelper mot kviser og uren hud. Jeg må bruker det oftere enn anbefalt for å holde urenheter borte og har ikke merket noe negativt pga det. Brukes sammen med andre produkter fra Pai og Suki.