null
 • Odylique Ultra Rich Balm er en allsidig balm som ved å gi intens fuktighet for svært tørr hud og hypersensitiv hud, er med på å støtte opp hudens naturlige barrierefunksjon og beskytter den fra varme, kulde og vind uten å tette porene.
 • Odylique Ultra Rich Balm 50 g
 • Odylique Ultra Rich Balm er en allsidig balm som ved å gi intens fuktighet for svært tørr hud og hypersensitiv hud, er med på å støtte opp hudens naturlige barrierefunksjon og beskytter den fra varme, kulde og vind uten å tette porene.
 • Odylique Ultra Rich Balm 50 g

Odylique Ultra Rich Balm 50 g

199.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

En allsidig balm som ved å gi intens fuktighet for svært tørr hud og hypersensitiv hud, er med på å støtte opp hudens naturlige barrierefunksjon og beskytter den fra varme, kulde og vind uten å tette porene.

Ultra Rich Balm kan brukes over hele kroppen ved behov, også med et tynt lag i ansiktet på veldig tørre hudområder. Den kan brukes som kuldekrem og den virker også som en intensivbehandling på tørre hårtupper og sprukne hæler.

Aktive ingredienser:

 • Fuktighetsgivende og vitaminrikt shea smør, koksolje og extra virgin olivenolje
 • Celleoppbyggende Tindved, rik på omega 7
 • Beskyttende bivoks

Andre egenskaper:

 • 100% naturlig, 100% økologisk
 • Resirkulerbar emballasje laget av resirkulert plast
 • Økologisk sertifisert av Soil Association


  Tips til behandling av eksem

  Når eksem er i utbrudd, påfør et tynt lag med Odylique Baby Repair Lotion (eller Odylique Repair Lotion, som har akkurat samme ingredienser).
  Etter påføring av Baby Repair Lotion, påfør et tynt lag med balmen Ultra Rich Balm. Denne balmen vil legge seg ytterst og midlertidig beskytte huden slik hudbarrieren vanligvis vil gjøre når den er intakt. 
  Når eksemet er under kontroll kan påføringen reduseres. Da kan det være tilstrekkelig med et veldig tynt lag Ultra Rich Balm før man går ut i kulde og vind, eller før et bad. Da beskyttes området ekstra godt og du kan forhidre oppblussing.


  Produktet er holdbart innen 6M etter åpning.

  30-dagers fornøydhetsgaranti
  Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra Odylique som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
  Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt og hva som gjør at du ikke er fornøyd.
  Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no så hjelper vi deg.
  Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling og gjelder ikke for produkter i reisestørrelse eller i gavesett. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

Olea europaea fruit oil*, Butyrospermum parkii butter*, Cocos nucifera oil*, Cera alba*, Hippophae rhamnoides fruit extract

På engelsk:Extra virgin olive oil*, Raw Fairtrade shea butter*, Coconut oil*, Beeswax*, Sea buckthorn fruit extract*

*Organically grown & produced (100% of product)