null
 • Odylique Organic Soothing Salve er ren, kremet og rik på fuktighetgivende sheasmør. Bioaktive kamomille brukes for å berolige og lindre sårhet. Organic Soothing Salve beskytter babyens sensitive hud mot fuktighet, bleiegnag og irritasjon. Produktet egner seg også mot tørr hud og skurv i hodebunnen. Salven er mild nok til å kunne brukes til babymassaje fra de er nyfødte.

Odylique Organic Soothing Salve, 50 gr

(2 reviews) Skriv en omtale

229.00,-

Salven er ren, kremet og rik på fuktighetgivende sheasmør. Bioaktive kamomille brukes for å berolige og lindre sårhet. Organic Soothing Salve beskytter babyens sensitive hud mot fuktighet, bleiegnag og irritasjon. Produktet egner seg også mot tørr hud og skurv i hodebunnen. Salven er mild nok til å kunne brukes til babymassaje fra de er nyfødte.

Den økologiske babysalven er ikke tilsatt parfyme, er vegan og sertifisert økologisk av Soil Association. Innpakningen kommer fra resikulert materiale.

Produktet kommer også i en større krukke på 175 gr. 

Butyrospermum parkii butter*, Cocos nucifera oil*, Helianthus annuus seed oil*, Ricinus communis seed oil*, Chamomilla recutita flower extract*

På engelsk: shea butter*, coconut oil*, high oleic sunflower oil*, castor oil*, chamomile herb extract*.

*Organically grown & produced (100% of product)
 • 5
  Mirakelsalve

  Postet av Ingrid A. den 8th Jan 2021

  Denne salven er kanskje den eneste kremen jeg har prøvd som lindrer tørr, sprukken og eksemhud. På vinteren har jeg lett for å få veldig tørr hud, og har opplevd at kremer fra apotek etc. ikke fungerer. En stor bonus er hvor rent dette produktet er - kan også brukes på spedbarn. En stor favoritt hos meg! <3 Ikke minst så er det alltid en sann GLEDE å handle hos Skinlove - denne butikken er min store favoritt og har vært det i flere år!

 • 5
  Utrolig god!

  Postet av Kristin J den 21st May 2016

  Nå er den lille krukka med salve nesten helt tom og vi er veldig fornøyd med denne! Etter et par påføringer blir en sår bleierompe merkbart bedre eller helt bra, avhengig av hvor sår huden har blitt. Veslefrøkna gir heller ikke uttrykk for at den svir eller er ubehagelig på huden. Konsistensen holder seg godt i krukka selv om den oppbevares på et varmt bad. Den er lett å påføre og "smelter" mot en varm hud. Jeg synes salven er drøy i bruk. Ny salve i stor krukke vil helt klart bli kjøpt inn når vi trenger ny.