null
  • Odylique Organic Soothing Salve, 50 gr

Odylique Organic Soothing Salve, 50 gr

(1 omtale) Skriv en omtale

229.00,-

Økologisk babysalve som er kremet og rik på fuktighetgivende sheasmør. Bioaktive kamomille brukes for å berolige og lindre sårhet. Organic Soothing Salve beskytter babyens sensitive hud mot fuktighet, bleiegnag og irritasjon. Produktet egner seg også mot tørr hud og skurv i hodebunnen. Salven er mild nok til å kunne brukes til babymassaje fra de er nyfødte.

Den økologiske babysalven er ikke tilsatt parfyme, er vegan og sertifisert økologisk av Soil Association. Innpakningen kommer fra resikulert materiale.

Produktet kommer i to størrelser.

shea butter*, coconut oil*, high oleic sunflower oil*, castor oil*, chamomile herb extract*. *Organically grown & produced (100% of product).
  • 5
    Utrolig god!

    Postet av Kristin J den 21st May 2016

    Nå er den lille krukka med salve nesten helt tom og vi er veldig fornøyd med denne! Etter et par påføringer blir en sår bleierompe merkbart bedre eller helt bra, avhengig av hvor sår huden har blitt. Veslefrøkna gir heller ikke uttrykk for at den svir eller er ubehagelig på huden. Konsistensen holder seg godt i krukka selv om den oppbevares på et varmt bad. Den er lett å påføre og "smelter" mot en varm hud. Jeg synes salven er drøy i bruk. Ny salve i stor krukke vil helt klart bli kjøpt inn når vi trenger ny.