null
  • Odylique Ultra Rich Balm, 175 gr

Odylique Ultra Rich Balm, 175 gr

359.00,-
UPC:
5060099030123

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Ultra Rich Balm - Intensiv fuktighetsgivende balm for svært tørr og hypersensitiv hud

Funksjon: Balm, intens fuktighet, styrker hudbarrieren, blokkerer ikke porene, multiprodukt; tørre og sprukne lepper, kuldekrem, bleiesalv, skruv hos baby, tørre og slitte hårtupper, tørre albuer og hender, fotkrem.

Hudtype: Alle. Fra baby til voksne. Spesielt god for svært tørr hud, eksem, sprukken hud.

Duft: Dufter av bivoks

Nøkkelingredienser: Tindved, bivoks, sheasmør.

Standarder: Økologisk sertifisert av Soil Association

Økologisk multiprodukt som kan lindre eksem, ekstremt tørr og sprukken hud og fungere som kuldekrem.

Gir mye fukt. Denne balmen er fin å bruke på ekstra tørre hudpartier. Bruker den også på beina etter fotstell, og noen ganger etter dusj. – Merete
Veldig fornøyd med kremen. Kjøpte denne sammen med Odylique Repair Cream for å smøre på min baby sine tørre hudflekker. Virker veldig bra! Veldig viktig for meg at det er bare naturlige, gode ingredienser. Anbefaler denne kremen til alt du trenger en tjukk krem til! Drøy i bruk og. - Erika

 

Odylique Ultra Rich Balm er en allsidig balm som ved å gi intens fuktighet for svært tørr hud og hyprsensitiv hud, er med på å støtte opp hudens naturlige barrierefunksjon og beskytter den fra varme, kulde og vind uten å tette porene.

Ultra Rich Balm kan brukes over hele kroppen ved behov, også med et tynt lag i ansiktet på veldig tørre hudområder. Balmen blokkerer ikke porene. Den kan brukes som kuldekrem og den virker også som en intensivbehandling på tørre hårtupper og sprukne hæler.

Balmen fines i tre størrelser: 175 g, 50 g og 5 ml.

Aktive ingredienser: 

  • Fuktighetsgivende og vitaminrikt sheasmør, koksolje og extra virgin olivenolje
  • Celleoppbyggende Tindved, rik på omega 7
  • Beskyttende bivoks

Andre egenskaper: 

  • 100% naturlig, 100% økologisk
  • Resirkulerbar emballasje laget av resirkulert plast
  • Økologisk sertifisert av Soil Association

Les her hvordan balmen kan brukes som kuldekrem/barrierekrem.

Les her om vår egen erfaring med å bruke balmen på eksem hos baby.

Les Odylique sine tips til behandling av kløende hodebunn, og hvordan denne balmen kan hjelpe.

Tips til behandling av eksem

Når eksem er i utbrudd, påfør et tynt lag med Odylique Baby Repair Lotion (eller Odylique Repair Lotion, som har akkurat samme ingredienser).
Etter påføring av Baby Repair Lotion, påfør et tynt lag med balmen Ultra Rich Balm. Denne balmen vil legge seg ytterst og midlertidig beskytte huden slik hudbarrieren vanligvis vil gjøre når den er intakt. 
Når eksemet er under kontroll kan påføringen reduseres. Da kan det være tilstrekkelig med et veldig tynt lag Ultra Rich Balm før man går ut i kulde og vind, eller før et bad. Da beskyttes området ekstra godt og du kan forhidre oppblussing.

Produktet er holdbart innen 6M etter åpning.

30-dagers fornøydhetsgaranti
Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra Odylique som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt og hva som gjør at du ikke er fornøyd.
Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no så hjelper vi deg.
Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling og gjelder ikke for produkter i reisestørrelse eller i gavesett. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.