null
Mine Skinlovefavoritter (gjesteinnlegg fra kunde)
26th Oct 2020 | Postet av Elin (kunde)

Mine Skinlovefavoritter (gjesteinnlegg fra kunde)

Skinlove har vært min favorittnettbutikk i mange år nå. Jeg digger det store utvalget og at jeg finner nesten alt til min hud- og hårpleierutine på ett sted. Og det beste er at jeg slipper å orientere meg i jungelen av skadelige ingredienser – det gjør noen andre for meg.

Mine Skinlovefavoritter:

Suki Tinted Active Moisturizer


Suki Tinted Active Moisturizer

Jeg elsker produktene til Suki og de har virkelig reddet huden min etter en tid med mye urenheter og frustrasjon over at ingen produkter fungerte. Spesielt godt liker jeg denne fargede dagkremen i fargen natural. Etter at jeg begynte å bruke den så har jeg nesten helt sluttet å bruke vanlig foundation – denne gir en kjempefin farge og glød, samtidig ser den naturlig ut og kjennes like lett ut som en vanlig dagkrem. Mitt absolutte favorittprodukt fra Skinlove!Tabitha James Kraan Hair Cleanser Amber Rose og Tabitha Clean Conditioner Amber Rose

Jeg har alltid hatt ganske fett hår som må vaskes ofte og har prøvd mange forskjellige sjampoer. Har forsøkt å drøye hårvasken noen dager, men ender opp med å gå tilbake til å vaske håret ofte fordi det blir fort fett. Men etter at jeg begynte å bruke denne sjampoen og balsamen så har jeg ikke behov for å vaske håret like ofte som før. Tidligere måtte jeg vaske håret hver dag eller annenhver dag, nå kan jeg fint gå fire dager og håret ser like fint ut. Dessuten blir det både mykt, glansfullt og lett å gre etter vask.HURRAW! Tinted Lip Balm Black Cherry

Jeg har aldri blitt vant med å bruke leppestifter. Jeg vil gjerne ha litt farge på leppene og har prøvd flere leppestifter, men det føles alltid litt for «voldsomt» og jeg blir fort tørr på leppene. Dessuten smitter leppestift av på både vinglass og på kjæresten. Denne leppepomaden er derimot helt super – den gir mye fukt, men har også litt farge slik at det ser fresht ut uten at det blir «too much». Også lukter den kjempegodt av kirsebær!

Eco by Sonya naturlig deodorant


Eco by Sonya Deodorant

Denne likte jeg overhodet ikke da jeg først prøvde den. Jeg syns jeg fort luktet svette og at den ikke fungerte. Jeg satte den bakerst i skapet, men da jeg noen uker senere gikk tom for min andre deodorant så tenkte jeg at jeg skulle prøve å bruke opp denne. Og til min store overraskelse så fungerte den nå kjempebra! Nå bruker jeg den hele tiden og opplever aldri at jeg lukter svette eller at den ikke fungerer. Den tørker fort etter påføring og etterlater heller ingen merker på klærne.


KORENTO Botanical Finishing Powder

Jeg blir veldig blank i huden I løpet av dagen, spesielt om sommeren. Jeg har virkelig prøvd alt for å motvirke dette – serum, primere og pudder, men ingenting har hjulpet. Men dette pudderet gjør faktisk nytten! Jeg bruker Hynt Flat Top Foundation Brush til å påføre det og resultatet blir kjempebra. Det er også veldig drøyt i bruk, du trenger ikke mye hver gang.Dr. Bronner's Body Lotion Lavender Coconut


Endelig har jeg funnet den perfekte bodylotion. Denne er ganske rimelig i innkjøp, drøy i bruk og lukter mildt og godt av lavendel. Dessuten er den ikke for fet, men veldig enkel å smøre ut. - Elin (Skinlovekunde)

Nylige innlegg