null
 • Eco by Sonya Coconut Deodorant er en vegansk og økologisk deodorant med aloe vera og helt uten aluminium. Effektiv mot svettelukt.

Eco by Sonya Deodorant, 60 ml

(7 reviews) Skriv en omtale

175.00,-

Økologisk og vegansk deodorant uten aluminium. Ny formel uten sodium bikarbonat. Unisex. Passer hele familien. Ideell for sensitiv hud. Holder deg fresh hele dagen!

Eco by Sonya sin prisvinnende roll-on deodorant er helt uten aluminiumsalter, triklosan, MI, parabener, parfyme og andre skadelige ingredienser. Deodoranten har en mild og behagelig duft av kokos og er dessuten beriket med aloe vera, lavendel og hasselnøttekstrakt.

Deodoranten inneholder utelukkende naturlige og økologiske ingredienser, og forhindrer ikke kroppen i å skille ut avfallsstoffer slik antiperspiranter gjør.

Anbefalt bruk: 

Brukes i rene armhuler ved behov.

Unngå å påføre deodorant på skadet eller sår hud.

 

 

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Alcohol*, Triethyl Citrate**, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water*, Glyceryl Stearate Citrate**, Glycerin*, Aroma (Natural Coconut Flavour)**, Xanthan Gum**, Isoamyl Laurate**, Parfum**, Glyceryl Caprylate**, Lavandula Angustifolia Flower Extract*, Centaurea Cyanus Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Potassium Sorbate**. ALL ingredients either *Organic or **Natural. 100% naturlig. 87% økologisk.
 • 1
  Ikke som jeg hadde trodd!

  Postet av Lydia den 20th May 2019

  Jeg hadde store forhåpninger til denne deodoranten. Jeg har kjøpt flere av Eco by Sonya Driver sine produkter og er kjempe fornøyde med de alle jeg har prøvd så lang. Dessverre har jeg ikke noen god tilbakemelding på denne deodoranten. Den lukter ikke kokos, men noe rart. Jeg prøvde den flere dager på rad, men følte ikke den funket på meg, fordi jeg svettet selv om jeg hadde påført denne deodoranten. Har nå satt den bort uten at den er oppbrukt og har byttet den ut med en annen. Veldig skuffende.

 • 2
  Dårlig i forhold til pris

  Postet av Ann Kristin den 7th Aug 2017

  Ubehagelig lukt, lukter ikke kokos og ikke friskt. Jeg svetter sjelden og lite, så den er effektiv nok for meg. Grei å påføre.

 • 1
  Ikke fornøyd dessverre!

  Postet av Sara Nordby den 27th Dec 2016

  Hadde store forventninger til denne deodoranten, men ble dessverre veldig skuffet. Den lukter ikke kokos i det hele tatt, den lukter mer som lim! Og jeg har aldri slitt med noe særlig med svettelukt, men jeg opplevde også at alt jeg hadde på meg begynte å lukte svette. Bomkjøp, dessverre! Ellers super nettbutikk, og veldig fornøyd med mye annet jeg har kjøpt fra skinlove :)

 • 2
  Ikke som forventet!

  Postet av Randi den 6th Apr 2016

  Jeg hadde store forhåpninger til Eco by Sonya sin Coconut Deodorant...men den skuffet, dessverre. Helt grei lukt og effekt, men det er lite fristende å smøre på seg en deodorant som får en lite delikat brunfarge. Det brunlige kan selvfølgelig tørkes bort, men da blir det mye svinn på en relativt høyt priset deodorant.

 • 5
  Beste deodoranten jeg har prøvd!

  Postet av Anne den 18th Feb 2016

  Har en behagelig og god lukt som ikke er for sterk. Jeg reagere ofte på sterke lukter i kosmetikk men denne kan jeg bruke. Funker som bare det mot svettelukt, til og med på trening!

 • 1
  Angrer på kjøpet

  Postet av mmm den 26th Jan 2016

  Dette produktet likte jeg ikke. Jeg er aldri plaget med svette, men denne gjor at alt luktet. Den passet ikke for meg! Så dette kjøpet angrer jeg på, for den var stiv i pris!

 • 5
  Utrolig fornøyd!

  Postet av Victoria den 9th Jan 2016

  Er utrolig fornøyd med denne deodoranten :) lukter kjempe godt, holder like bra som vanlig i hverdag og på trening. Anbefales :)