null
 • HURRAW! Tinted Lip Balm Black Cherry, 4.8 gr

HURRAW! Tinted Lip Balm Black Cherry, 4.8 gr

(2 reviews) Skriv en omtale

65.00,-

Hurraw! Det er det fengende navnet på disse lipbalmene. Vi synes det passer godt med opplevelsen du får når du bruker de første gangen. Hurraw for deilig mykgjørende lipbalmer laget av kun naturlige ingredienser. De er veganske og bruker økologiske og fairtrade-sertifiserte ingredienser. Kommer i en rekke ulike smaker.

Denne varianten du kikker på nå dufter av sorte kirsebær og gir en touch av rødfarge på leppene samtidig som den gir fukt og pleier. I tillegg finner du fuktighetsgivende mandelolje, samt de sikre vinnerne kokosnøttolje, jojobaolje, olivenolje og castorolje i balmen. Fuktighet, pleie og næring til leppene samt et touch av tint fra kirsebær. 

Supermyk, dufter lett, sitter godt, klisser ikke, ikke for søt og ikke for blank. Du kan også ha denne i bukselommen en hel dag uten at den smelter!

Mmm!


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Carthamus tinctorius (safflower) seed oil*, Euphorbia cerifera cera (candelilla) wax, Cocos nucifera (coconut) oil*, Ricinus communis (castor) seed oil*, Theobroma cacao (cacao) seed butter*, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Olea europaea (olive) fruit oil*, Aroma, Tocopherol, Alkanna tinctoria (alkanet) root extract, Helianthus annuus (sunflower) seed oil *certified organic ingredient 79% organic 14% wild grown 100% natural Hurraw Balm is certified organic by the Montana Department of Agriculture
 • 5
  Beste leppebalmen

  Postet av Maria den 16th Aug 2017

  Helt perfekt konsistens, duft og svak farge, denne brukes hver eneste dag. Jeg har egentlig sluttet å bruke leppebalm da jeg opplevde at leppene tørket ut fortere, så siste årene har jeg brukt en babysalve istedet. men jeg ga denne en sjans og den fungerer akkurat som salven, fordi den ikke MÅ påføres ofte for å holde leppene myke og gode! jeg bruker den på morgenen, og ellers utover dagen når jeg får lyst. Lukten er fantastisk, og man føler seg freshere når man tar den på. Ingenting å utsette på prisen heller.

 • 5
  Nydelig duft og fukter godt

  Postet av Maria den 19th May 2017

  Dette må være min favorittleppepomade, den har et fint lite hint av farge samtidig som den lukter og fukter godt.