null
 • Dr. Bronner's Body Lotion Lavender Coconut, 240 ml

Dr. Bronner's Body Lotion Lavender Coconut, 240 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

179.00,-

Gi næring og fukt til huden med Dr. Bronner's økologiske bodylotion. Med duft av lavendel og kokos inneholder den økologisk jojobaolje for å pleie og lindre, økologisk kokosnøttolje for å gi fukt og økologisk hempolje og avokadoolje for å holde huden myk og fin. 

Mild nok til å kunne brukes overalt - hender, ansikt og kroppen. Drøy i bruk, så begynn med en liten mengde først. Et par pump er nok til å dekke hele kroppen. 

Dr. Bronners Bodylotion med duft av lavendel og kokos passer til de fleste hudtyper: sensitiv, tørr og kombinasjonshud. 

Duften i kremen kommer kun fra økologiske essensielle oljer. 

Produktet er sertifisert økologisk, vegansk og er selvsagt ikke testet på dyr. 


Produktet er holdbart innen 24M etter åpning.

Aqua, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Organic Ethyl Alcohol*, Organic Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Organic Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Organic Quillaja Saponaria Extract, Organic Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil Xanthan Gum, Tocopherol

*CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENTS
 • 5
  Helt super

  Postet av Elin den 23rd Jun 2020

  En mild lavendelduft og ikke for fet konsistens som gjør den lett og smøre inn. Helt super til min hud.

 • 5
  Suppleringskommentar

  Postet av Janne den 30th Oct 2018

  I forrige omtale var jeg så opptatt av å foredra om den litt spesielle, men gode duften, at jeg glemte en sannsynligvis enda mer vesentlig del av informasjonen. Som sagt er konsistensen lett og trekker fort inn, men jeg opplever at den gir mye fukt. Dette er nok likevel ikke den riktige kremen dersom huden er svært tørr. Da må man nok i tilfelle være forberedt på å smøre seg inn ganske ofte - eller rett og slett gå for en fetere krem. Jeg har ikke så veldig tørr hud, men bruker denne til å vedlikeholde og pleie huden over hele kroppen, og det synes jeg den er helt perfekt til. Sandpapirområdene på albuer og hæler får en mye fetere krem. Så var det sagt :-)

 • 5
  Deilig krem med duft som begynner snodig, men som ender godt til slutt

  Postet av Janne (haisommerfrue) den 19th Oct 2018

  Denne kremen kjøpte jeg på ren innskytelse siden den er omtalt som egnet for både ansikt, hender og øvrig kropp. Jeg var på utkikk etter en krem jeg kunne smøre meg inn med ved leggetid, så jeg var spent på om dette var en tung og klissete krem som ville bruke lang tid på å trekke inn og dermed sause til sengetøyet.

  Kombinasjonen lavendel og kokos er uvanlig (jeg har i alle fall ikke vært borti produkter som kombinerer disse duftene før), og sammen blir dette et - tja, hva skal man si - uventet resultat. Den lukter mest lavendelaktig til å begynne med, men lavendelduften forsvinner ganske fort, og så blir det igjen en mild, diskret og veldig god kokosduft på huden (som jeg egentlig bare kjenner hvis jeg legger nesen inntil og sniffer - man går på ingen måte omkring og oser kokos). Så selv om duften begynner litt snodig, ender den ganske så perfekt.

  Konsistensen er nydelig. Den er lotion-aktig og lett og trekker fort inn, men gir likevel masse fukt. Til tross for den lette konsistensen trengs det overraskende lite. Jeg har flasken stående på nattbordet og tar en runde før jeg legger meg, og dermed kan jeg seile inn i drømmeland vel vitende om at jeg har gjort en velgjerning for tørre hender og legger. Uten å ødelegge sengetøyet. Jeg anbefaler denne kremen på det varmeste, jeg! :-)