null
 • Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream, 75 ml
 • Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream, 75 ml
 • Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream, 75 ml
 • Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream, 75 ml

Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream, 75 ml

(10 omtaler) Skriv en omtale

199.00,-

Pai Fragonia & Sea Buckthorn Instant Hand Therapy Cream er en økologisk håndkrem som beroliger og pleier tørr hud.

Med de nyeste bioaktive ingrediensene gjør den underverker for tørre og sprukne hender. Rik på provitamin A, vitamin C og omega -3,- 6 og -7, hjelper den på cellefornyelsen og myker lett opp huden.

Anvendelse:Påfør den herlige kremen på hendene. Kremen absorberes raskt inn i huden uten å etterlate fete rester. Denne kremen kan du påføre og så gå rett tilbake til det du holdt på med.

Kremen er laget av de beste økologiske ingrediensene og er helt uten irriterende kjemikalier som alkohol, phenoxyethanol og formaldehyd. Den spennende og nye ingrediensen fragonia har betennelsesdempende egenskaper, mens tindved, nype og grapefruktekstrakt fremmer cellefornyelsen og hudens fornyelse. Dette er en økologisk hudkrem som passer til alle hudtyper, men spesielt tørr og følsom hud.

 

aqua, vitis vinifera (grape) seed oil*, glycerine*, persea gratissima (avocado) oil*, cetearyl alcohol (coconut derived emulsifier), rosa canina seed (rosehip CO2) extract*, macadamia ternifolia (macadamia) seed oil* , butyrospermum parkii (shea) butter*, prunus domestica (plum) seed oil*, cetearyl glucoside (corn-derived emulsifier), hippophae rhamnoides fruit (sea buckthorn) extract*, agonis fragrans (fragonia) branch / leaf oil, pelargonium graveolens (geranium) oil*, prunus amygdalus amara kernel (bitter almond) oil, glyceryl stearate citrate, ricinus communis seed (castor) oil*, sodium lauroyl lactylate, lactic acid (from sugar beet), mixed tocopherols (natural vitamin e), sodium anisate, sodium levulinate. Naturally occurring in essential oils: d-limonene*, geraniol*.

 *Økologisk sertifisert av Soil Association.

 Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

 • 5
  Herlig håndkrem

  Postet av Ingrid den 3rd Jul 2020

  Den trekker godt inn, lukter utrolig godt og etterlater hendene myke. Denne er alltid med i veska :)

 • 5
  Veldig bra håndkrem

  Postet av Ida den 2nd May 2019

  Jeg jobber i helsevesenet og vasker og spriter hendene i det uendelige og er derfor avhengig av å forebygge huden mot uttørking. Det gjør denne håndkremen! Den trekker raskt inn og gir masse fuktighet. Den er drøy og effektiv. Et stort bonus er at den lukter kjempegodt!

 • 5
  Anbefales

  Postet av Helene den 26th Jan 2019

  Super konsistens som trekker raskt inn. Lukter nydelig og gir myke fine hender. Synes og den er super som fotkrem i og med at den trekker så raskt inn, så slipper man å gå barbeint i evigheter.

 • 4
  Topp håndkrem!

  Postet av Caroline den 17th Oct 2017

  Denne funker veldig bra på tørre hender og neglebånd. Den trekker fort inn, blir ikke feit etterpå, lukter mildt og godt og er miljø- og helsevennlig. Anbefales!

 • 5
  Håndkremen for den kresne

  Postet av Anne-M den 10th Oct 2017

  Jeg har alltid mislikt å føle at det ligger krem på huden, og særlig håndkrem. Aldri har jeg hatt en håndkrem som trekker så godt inn i huden at jeg ikke tørket meg på hendene etter påføring, før denne! Den fungerer også, lindrer veldig når jeg blir tørr og sprukken og huden klør i den tørre vinterlufta! Aldri mer annen håndkrem!

 • 5
  Verdt hver krone!

  Postet av laila den 19th Mar 2017

  Absolutt elsker denne håndkremen. For meg som sliter med Paraben-allergi er denne sendt fra himmelen. Endelig en krem som mykgjør, er giftfri og dufter helt herlig. Prisen er helt grei, verdt hver krone!

 • 5
  Anbefales på det sterkeste

  Postet av MaritBE den 21st Jul 2016

  Verdens beste håndkrem! Jeg er så glad jeg har funnet denne. Jeg har slitt lenge med utslett på hendene (som ikke har gått bort uansett hva jeg har gjort) - men denne håndkremen klarer faktisk å fjerne det. Den roer huden veldig. Den lukter naturlig, men jeg har ingenting imot lukten. Den gjør hendene myke og gode, i tillegg til å behandle hendene :-) Jeg må ALLTID ha en backup av denne, er fullstendig avhengig. Jeg har aldri prøvd en håndkrem som har vært så effektiv. Tusen takk for at dere har denne håndkremen som har reddet hendene mine gang etter gang.

 • 5
  Gir fuktighet uten å være klissete

  Postet av Beathe den 20th Jun 2016

  Jeg har tørr hud på hendene og får lett litt eksem dersom jeg ikke smører huden jevnlig. Jeg har en god fet krem som jeg bruker når huden er virkelig tørr, men den er så klissete/fet at jeg stort sett kun bruker den om natten. Derfor jeg har lenge vært på jakt etter en effektiv håndkrem som ikke klisser. Nå trenger jeg heldigvis ikke lete lenger. For meg er denne kremen kjempegod. Den gir god fuktighet, klisser ikke og lukter mildt og godt. Kan anbefales!

 • 5
  Anbefales!

  Postet av Anne Marit den 15th Jul 2015

  Denne kremen kjøper eg til jenta mi som slit med atopisk eksem på hendene. Første gong ho prøvde den utbraut ho, med eit stort smil: "mamma! Den svir ikkje!". Ho har vore gjennom testing av diverse kremer, og fleire runder med hydrokortison på blå resept. Alt svir, og hendene blir veldig vonde når me har pause i behandlinga. Det har hendt nokre få gonger, når det har vore på det verste, at også Pai-kremen har svidd litt, men det er "barnemat" samanlikna med dei fleste andre. Etter at me byrja å smørje regelmessig med Pai-kremen, har me kun hatt ein runde med hydrokortison! Me har brukt denne saman med bambushansker frå apoteket og då har me klart å halde eksemen nede på eit "akseptabelt" nivå, og me elskar den!