null
Årets julegavetips - noe til de fleste <3
20th Nov 2020

Årets julegavetips - noe til de fleste <3

Også i år har vi en egen side med julegavetips i nettbutikken vår. Her finner du et allsidig utvalg av naturlige, trygge, deilige og hverdagsluksuriøse (og noen selskapsluksuriøse) forslag. Vi har delt tipsene inn i ulike kategorier, så her kan du gå målrettet til verks når du skal se etter gode ideer. Her presenterer vi de ulike kategoriene og noen produkter i hver kategori.

Noe til de fleste

Som tittelen sier, inneholder denne kategorien tips til gaver som de fleste kan ha nytte av og bli glade for. Her finner du ulike typer ansiktsoljer, kroppsk

remer, såper og balmer tilpasset ulike hudtyper og behov. Felles for mange av produktene her er at de gir hjelp og støtte til hardt prøvet vinterhud – den kalde, fine tida kan absolutt være kald og fin, men også en liten prøvelse for hud og hår. Her vil vi trekke frem særlig en god hjelper i vinterværet (men også resten av året, selvsagt).

Flow Chamomile og Probiotics Facial MistEn god ansiktstoner blir fort uunnværlig i den daglige egenomsorgen! Denne sprayen har i tillegg til antialdrende egenskaper også ingredienser som beroliger, fukter og frisker opp. Den demper betennelser og irritasjoner og er derfor også veldig fin å påføre etter barbering så vel som på såre bleierumper. Fungerer også utmerket som hjelp til kløende og irritert hodebunn.

Se utvalget av julegavetipsene med noe som passer til de fleste HER.

Venninnegave

Her har vi samlet en rekke forslag til julepresanger som vi tror våre søte, snille, kule, tøffe, omsorgsfulle og morsomme venninner kunne tenke seg. Her finner du noe så fantastisk som hårstrikk uten plast! Her er også et utvalg av RMS Beautys prisbelønnede sminkeprodukter som flere av landets kvinnemagasiner har omtalt i svært rosende ordelag. Og selvsagt flere typer nydelige ansiktsmasker, balmer, kremer og serum.

Som nevnt i forrige bloggpost om julegavetilbud er det kanskje akkurat nå vi føler behov for å skinne litt ekstra. Derfor trekker vi frem BYBIs Beauty Babe Balm Bronze, som i tillegg til å være nærende og pleiende også tilfører en luksuriøs liten touch av glamour både til hverdag og fest. Bronze-balmen kan påføres lepper, øyelokk, kinnben og krageben - eller hvor som helst ellers man ønsker å glitre litt ekstra.

Se utvalget av gavetips til venninnegaver HER.

Mannefavoritter

Felles for mange menn er at de er lette å glede, og felles for mange menn er også det at de har hår i fjeset, også kjent som bart eller skjegg. Derfor har vi samlet en del lekkert barberingsutstyr i denne kategorien: høvler, barbersåpe og etterbarberingsprodukter – samt en barteformet bartebørste, den må man jo bare elske! Noen nydelige varianter av maskulin "godlukt" hører også med. Her kan vi nevne Acorelles Sous la Canopée, en fresh unisex parfyme i hendig roll on-flaske med duft av blant annet grapefrukt, bergamot og kanel. Vi digger også den morsomme splash on sandaltre-colognen med det mystiske navnet CEYX – som får litt mer mening når man benytter en litt alternativ leseretning på etiketten ;-)

Vi vil også trekke frem de lekre og "retro" barberhøvlene fra det belgiske firmaet Bambaw. Deres safety razor er laget av metall og kommer i ulike farger – svartsølvgrå og rosegull samt en stilig variant med treskaft. Noen av utgavene har en tilhørende oppbevaringsfot slik at høvelen kan stå støtt ved servanten (de er så pene, disse barberhøvlene, så man må jo bare sette dem frem til pynt når de ikke er i bruk). Selve høvelen er laget i høykvalitets rustfritt metall, slik at de med riktig vedlikehold vil vare i tiår etter tiår. Barberbladene er lette å resirkulere. Ifølge Bambaw er det også en fordel for huden å barbere med kun ett blad fremfor mange – mer skånsomt for huden i tillegg til at barberingen blir tett og jevn.

Se utvalget av julegavetips til mannen HER.

Noe til de aller minste

Småtassene skal også ha noe fint til jul, og her presenterer vi gaveideer til de minste mini-menneskene vi kjenner – og til nybakte foreldre. Denne kategorien inneholder noen av de beste hudpleieproduktene som finnes til babyer: økologiske bleiesalver, balmer for tørr hud og atopisk eksem, milde såper, gode våtservietter og smokker av naturgummi, for å nevne noe.

En aldri så liten favoritt som må trekkes frem, er balmene fra Badger. I julegaveutvalget vårt har vi tre varianter: milde og lindrende Baby Balm med kamille og ringblomst, som kommer i to størrelser, og den beroligende Night Night Balm. Begge typene har gode, pleiende ingredienser, og emballasjen, med den supersøte grevlingen på, er et koselig tilskudd i stellevesken.

En annen favoritt er Odylique Baby Gentle Wash & Shampoo, en mild og økologisk dusjsåpe/sjampo for barn. Vil du gjøre det enkelt og bare kjøpe en ferdigtenkt gavepakke så kan du se på denne gavepakken fra Odylique. Den inneholder en reparerende fuktighetskrem, en lindrende salve og dusjsåpen - til en rimeligere pris enn om du kjøper de hver for seg. 

Se hele utvalget av gavetips til de aller minste HER.

Moden hud

Her har vi samlet en rekke fine produkter til den modne huden – den som har vært ute i vær og vind noen år, og som har begynt å merke aldringstegnenes inntog. Forstå oss riktig: Moden hud er også flott hud, og noen av de aller vakreste kvinnene vi vet, er de som bærer sin naturlige aldring med verdighet og glede. Men for den modne huden kan det oppstå en del utfordringer som tyveåringene slipper å tenke på, og det er disse behovene denne julegavekategorien kan komme i møte.

I denne kategorien finner du deilige ansiktsoljer som gir et boost av næring og pleie. Moden hud kan også fort være tørr hud, og her vil vi trekke frem nydelige Arctic Beauty Oil fra den finske produsenten Flow. Dette oljeserumet øker elastisiteten, styrker huden og jevner ut hudtonen. Og ingredienslisten er jo som et naturens julebord: tyttebær, havtorn, nype, blåbær og solbær bidrar med gode virkestoffer. Kan både kombineres med ansiktskrem og bruke alene.

Deilige ingredienser finner vi også i nattserumet fra norske Marina Miracle – Amaranth Night Serum. Her er stoffer fra aprikos, blåbær, argan og appelsin med på å stimulere og pleie huden. Påføres om kvelden slik at den får virke om natten mens man sover. Her må vi bare ta med et sitat fra Carolines produktomtale: "det jeg ser i speilet om morgenen er en fryd! (...) Wow, wow, wow!"

Se hele utvalget av gavetips for moden hud HER.

Spa og velvære hjemme

Stuegris eller ikke – den rådende koronasituasjonen henviser de fleste av oss til å gjøre det beste ut av hjemmetilværelsen i mye større grad enn noen gang før. Her har vi samlet inspirerende julegaver til hjemmespa; nå er tiden for å skjemme seg selv bort, stelle pent med seg selv og kose seg i eget selskap. Kategorien omfatter et rikt et utvalg masker, kremer, skrubber, kroppsbørster og massasjeoljer.

Et produkt vi spesielt vil få trekke frem, er ansiktsrullene fra YÙ – en i rosenkvarts og en i jade som har hver sine egenskaper, men det til felles at de fremmer lymfedrenasje og blodsirkulasjon i huden. Ansiktsmassasje med edelstener er en gammel teknikk kjent fra det 17. århundre i Kina, og i tillegg til å være behagelig og virksomt, er ansiktsrullene også særdeles pene å se på. Slett ingen dum egenskap!

Se hele utvalget av gavetips for spa og velvære hjemme HER.

Sminke

Mange synes den mørke årstiden vi er inne i, er tung – uavhengig av koronasituasjonen. Det er ikke til å komme forbi at dagene er kortere og timene med tussmørke, halvmørke og helmørke er flest. Derfor har vi med julegavekategorien sminke! Her har vi samlet noen tips til produkter som helt konkret setter farge på hverdagen og bidrar med litt partyfaktor enten man sitter på hjemmekontoret, har tenkt seg på juleselskap (vi har med noen knæsje farger som er godt synlige selv på koronatrygg avstand!), eller bare føler for å se litt ekstra smæshing ut i vindjakke og votter på vei til butikken. Vi fortjener det, alle sammen!

Gavekategorien sminke omfatter flere av Hynts fantastiske øyeskygge-paletter med tre matchende farger. Her er også et rikt utvalg glød og glitter og luksus fra RMS Beautys av luminizere (produkter som tilfører glød, men også pleie, til kinnben, lepper, neseben, amorbue, øyelokk, øyekrok, øyeben, krageben og alle andre punkter som du vil fremheve). Og da har vi ennå ikke nevnt alle de naturlige og fargeflotte leppestiftene fra Living Nature, Odylique og Und Gretel. Her vil vi spesielt få trekke frem den herlige røde glamorøse leppestiften Wild Fire fra Living Nature, som virkelig gjør hverdagen til en fest, og festen enda bedre! Und Gretel er en relativt ny nykommer i sortimentet vårt, og hun har gjort stor lykke. Lipglossene herfra kommer i to varianter: en matt og en glossy med mye skimmer. Virkelig et godt bidrag til å sette farge på de kalde og mørke vinterdagene som ligger foran oss.

Se utvalget av sminkeprodukter HER.

Gavesett

Gavesettene våre har tradisjonelt vært populære julepresanger, og vi er stolte av å ha et variert utvalg til ulike formål: I år har vi gavesett for hardtarbeidende hender, altså hender som bærer preg av den slitasjen som praktisk arbeid kan gi, gavesett for baby, gavesett for moden hud, og et eget sett med de mest populære luminizerne til RMS Beauty. Fra Living Nature kommer tre forskjellige introduksjonspakker for ulike hudtyper: tørr og moden hud, normal hud og fet hud.

I tillegg har vi satt sammen fem ulike gavepakker med ulike tema, og ved kjøp av disse pakkene gis det 25 % avslag på ordinær pris.

Se utvalget av ferdige gavesett HER.

Under 100

Her har vi samlet nyttige og deilige små julegaveideer som ikke koster over 100 kroner med noe for enhver smak: dusjsåper i småstørrelser, nesten tusen ulike leppebalmer (bare merket HURRAW! har 20 forskjellige), tannbørster av bambus, børster og såpebokser, og et stort utvalg av såpestykker. Og mange produkter i smart tester-størrelse.

En ekstra relevant gave nå for tiden er Dr. Bronners naturlige desinfeksjonsspray med nydelig duft av lavendel, som desinfiserer hendene uten å tørke ut huden. Er du lei av å gå omkring og lukte dårlig hjemmebrent, er dette desinfeksjonsmiddelet for deg!

Se utvalget av julegaver til under 100 kr HER.

Under 200

I denne kategorien finner du enda flere nyttige og deilige produkter med en makspris på 200 kroner. Her har vi samlet et flott utvalg av trebørster til forskjellige formål fra Redecker – oppvaskbørster, dusjbørster, hårbørster og neglebørster for å nevne noe. De rene, drøye såpestykkene fra Odylique finner du her, og masse single øyeskygger i vakre farger.

Vi synes det er ekstra stas med de plastfrie hårstrikkene fra Kooshoo som ganske nylig har kommet inn – de er laget av økologisk bomull og naturgummi og farget for hånd. Hver pakke har fem hårstrikk. Velg mellom fem ulike fargesammensetninger: en med bare sorte strikk, en med beige og lyse toner, en med rød- og oransjetoner, en med bruntoner og sort, og en med tre friske farger pluss grå og beige.

Se utvalget av julegaver til under 200 kr HER.

Gavekort

Og hvis du til tross for alle disse tipsene og innspillene likevel skulle være i villrede når det gjelder valg av julegave fra Skinlove: Fortvil ikke! Hos oss kan du også få kjøpt gavekort med verdi fra 100 opp til 1500 kroner.

Nylige innlegg