null
25% rabatt på årets julegaver (se våre gavetilbud)
13 Nov 2020

25% rabatt på årets julegaver (se våre gavetilbud)

Da begynner julen å nærme seg; for noen som årets aller største og beste og koseligste høydepunkt, og for andre som en truende tordensky av stress og nisser i det fjerne. Et ekstra spenningsmoment i år er naturligvis koronasituasjonen og hvordan den og de ulike anbefalingene fra myndighetene vil påvirke julefeiringen.

Våre julegaveanbefalinger har ikke endret seg: Vi anbefaler fortsatt trygge, naturlige, miljøvennlige og økologiske julegaver. Og sesongens julegaveavdeling i nettbutikken vår inneholder et stort utvalg av nettopp dette.

I nettbutikken har vi også satt sammen fem ulike pakker med ulike produkter til ulik tematikk: ansiktspakkenkroppspakkenkosepakkenfjongepakken og mannepakken. Foruten å inneholde gode produkter kommer disse pakkene også med hele 25 % rabatt.

Her er mer om de fem julegavetilbudene:

Ansiktspakken

I denne julepakken befinner det seg to deilige ansiktsprodukter: BYBIs Acid Gold og Glory Oil fra Eco by Sonya. Acid Gold er en eksfolierende ansiktsmaske med fem naturlige AHA-syrer (derav navnet Acid Gold). AHA-syre er en forkortelse for alfahydroksysyre. Slike syrer finner vi for eksempel i frukt, og de har vist seg å ha en svært gunstig effekt på huden, både når det gjelder å gi pleie og å motvirke aldringstegn. AHA-syrene i Acid Gold kommer blant annet fra papaya, som er antibakteriell og motvirker urenheter og kviseutbrudd. Konsistensen er tykk, og masken har en stilig, gul farge som gjør den morsom å påføre.

Glory Oil ble til da gründeren bak merket, Sonya Driver, trengte en olje som var effektiv mot arr. Etter å ha satt sammen denne oljen av Inca Inchi, fruktolje fra acai og gresskarkjerneolje, og sett den gode effekten som produktet hadde på et stort arr hun hadde midt i ansiktet, sa hun selv om superoljen: "glory, glory halleluja!!". I tillegg til å motvirke arr og linjer, er oljen også generelt pleiende. Oljen kan brukes både om dagen og om natten.

Kroppspakken

Denne pakken inneholder også et skrubbeprodukt og en olje, men disse er altså beregnet på kroppspleie – og i likhet med ansiktspakken helt perfekt for et avslappende hjemmespa.

Skrubben er den deilige Coconut Candy kroppsskrubb fra Odylique med kokosnøtt og sheasmør som sentrale ingredienser. Selve skrubbeeffekten kommer fra en blanding av sukker og valmuefrø. Duften er tropisk med en søtlig kokosduft – en innertier for kokoselskerne blant oss. Skrubben er fuktgivende og pleiende og passer godt selv for sensitiv hud.

Wild Body Oil fra Karmameju er en deilig, velduftende kroppsolje som fukter, pleier og strammer opp. Som navnet sier, er denne oljen rensende, oppkvikkende og energigivende – ingredienser fra sitrusfrukter, mynte, sitrongress og blomster sørger for det. Men helt vilt blir det jo ikke: Blant mer beroligende og balanserende ingredienser er søtappelsin og lavendel. Oljen trekker lett inn og gir næring, fukt og glød. Fin å smøre på huden etter dusjing, alternativt er det også deilig med et par dråper olje i badevannet når man skal ta et karbad.

Kosepakken

Aldri har det vel vært viktigere å kose seg. Og nå som kosen aller helst også bør foregå hjemme, legger denne pakken til rette for nettopp det – altså hjemmekos.
Kosepakken inneholder et par ankelsokker i økologisk lammeull fra Hirsch. Hæl- og tåparti er forsterket med bomull (og selv om sokken er god og varm, er den ikke tykkere enn at den fungerer fint i vintersko og støvler). Vi har størrelser fra 36/37 og opp til 44/46. Sokken kommer i fem ulike fargekombinasjoner, og du velger fargeønske og størrelse ved bestilling.

I tillegg til kosesokker inneholder denne pakken også ansiktsmasken Curtain Call fra Pai (den som tidligere het Pai Rosehip BioRegenerate Rapid Radience Mask). Denne masken er fuktighetsgivende, gjenoppbyggende og gir glød og mykhet til tørr og livløs hud. En sentral ingrediens er nype, kjent for sine gjenoppbyggende og reparerende ingredienser. Masken er også velegnet for sensitiv hud, da den er rik på betennelsesdempende virkestoffer.

Fjongepakken – naturlig makeup

Om julefestene kanskje ikke kan bli like tallrike og folksomme denne julen, er det likevel ingen grunn til å la være å pynte seg. Kanskje er det faktisk akkurat nå vi må være flinke til nettopp det – skinne litt ekstra for oss selv og våre nærmeste (og kohorten, som vi har lært at det heter). Så her er den perfekte gaven til kohortens fjongeste!

Wint mascara fra Und Gretel har en kremet og myk tekstur og forlenger vippene fra rot til spiss. Sheasmør og økologisk solsikkeolje pleier og styrker øyenvippene, og produktet er utviklet slik at maskaraen ikke drysser. Stine Elisabeth sier i sin produktomtale: "Etter å ha prøvd denne mascara kan jeg ikke bruke noe annet. Den holder hele dagen og man merker knapt at man har den på."
Velg mellom fargene Chestnut (brun) og Darkest Black (svart).

Bliss Lip Hydrator fra Living Nature er noe så supert som en fuktighetsgivende og fresh lipbalm som både pleier leppene og gir en lekker farge uten å være alt for iøynefallende. Påfører du litt rikelig, blir den mer dekkende, som en leppestift, og tar du mindre, har du en diskret balm. Fargen er nøytral rosa med lett skimmer, en farge som kan passe de aller fleste og mange typer antrekk og anledninger.

Mannepakken

Denne gavepakken inneholder gode greier for våre mannlige venner, familiemedlemmer og bedre halvdeler. Felles for disse er at de ikke bestandig er så lette å finne presanger til, men ikke desto mindre blir de glade for praktiske og nyttige gaver med et streif av hverdagsluksus.

Schmidt's Charcoal & Magnesium deodorant(kull og magnesium) er en av våre bestselgende deodoranter. Den inneholder verken aluminium, triklosaner eller parabener, men vi lover – den holder svettelukten på avstand likevel! Duften er nøytral og fresh – en produktomtale beskriver den som luften etter et regnskyll.

Gentle Cleansing Shaving Gel fra Living Nature er en naturlig barberingsgele som mykgjør hårene og motvirker sår hud etter barberingen. I tillegg til å gjøre barberingsjobben til "smooth sailing", inneholder produktet også pleiende og rensende ingredienser. Manukahonning eksfolierer og nærer, og manukaoljen sørger for å bekjempe hudirritasjoner. Frisk og maskulin duft.

Active Face Oil for Men er en norskprodusert ansiktsolje spesielt tilpasset menn. Produsenten er det prisbelønnede hudpleiemerket Marina Miracle. Denne ansiktsoljen passer alle hudtyper og er nærende samtidig som den bekjemper aldringstegn, lindrer og fukter. Oljen kan brukes morgen og kveld og er et alternativ til ansiktskrem.

Som sagt får du produktene til hele 25% rabatt når du kjøper de i en av disse pakkene. Vi skal holde varelager så godt vi kan på disse, frem til jul. 

Trenger du flere julegavetips så ta gjerne kontakt via kundeservice, så hjelper vi deg å finne julegaver til dine nærmeste :-) 

Det siste fra bloggen