null
  • YÚ Rosenquarz Face Roller
  • YÚ Rosenquarz Face Roller
  • YÚ Rosenquarz Face Roller
  • YÚ Rosenquarz Face Roller
  • YÚ Rosenquarz Face Roller
  • YÚ Rosenquarz Face Roller

YÚ Rosenquarz Face Roller

Før: 499.00,-
Nå: 349.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Face roller av rosenkvarts.

Ansiktsmassasje med edelstener stimulerer hudens blodsirkulasjon og lymfedrenasje. Dette gir en boost til hudens fornyelse, regenerering og rensing. Med jevnlig bruk av face roller kan du få en synlig forbedring av huden. 

Historien til ansiktsruller som et skjønnhetsfremmende redskap kan dateres tilbake til Asia i det syvende århundre. Her var det bare de mektige herskerne som var priviligerte med å få forynge huden sin med edelstener.

Lymfesystemet er en del av immunforsvaret vårt. Det er blant annet en del av kroppens rensesystem. Lymfedrenasje er en massasjeteknikk som brukes for å stimulere lymfegangene rundt om i kroppen. Bruk av face roller stimulerer lymfedrenasjen i ansiktet og kan booste hudens renselsesprosess. Stimulering av huden vil også gi økt blodsirkulasjon i ansiktet som igjen stimulerer huden til å reparere og fornye seg selv. Det vil også øke opptaket av næringsstoffene i hudpleien din.

Tradisjonell kinesisk medisin bruker massasje og lymfedrenasje med edelstener som et verktøy for å få massasje rundt de 8 prinsippene for å oppnå balanse i kroppen.

Noen av effektene jevnlig bruk av face roller kan gi:

Forbedring av hudens tekstur, glød og jevnhet.

Reduserer urenheter og balanserer huden.

Stimulerer kollagenproduksjonen i huden, reduserer fine linjer og motvirker livløs hud.

Øker hudens elastisitet.

Definerer ansiktets konturer.

Lymfedrenasje påvirker spesielt den nedre delen av ansiktet og halsen og kan virke slankende.

Løsner på spenninger.

Påføring over tinninger og kjeve anbefales spesielt for de som er plaget med TMD (Temporomandibulær dysfunksjon).

Øker absorpsjonen av hudpleie og masker.

Forbedring av mørke sirkler, hovne og trette øyne

Kan lette på tett nese og bihulebetennelse: Fukt en klut med varmt vann og legg den over pannen, øynene og kinnbenet. Plasser ansiktsrullen over øyenbrynene og rull ned til nesens rot; Deretter ruller du langs orbitalbeinet, det beinet som går rett under øynene, og bort til tinningene. Rull tilbake langs kinnbenet.

Skal jeg velge jade eller rosenkvarts?

 JADE

Jade inneholder mineralet nephrite som i oldtidens Kina ble anersett som "himmelens stein" eller "guds stein". Disse betegnelsene peker på de spesielt dyrebare egenskapene til jadesteinen. I dag symboliserer jade det vakre og det dyrebare. I tillegg anses Jade som vokter av harmoni og balanse. I tradisjonell kinesisk medisin bidrar nephrite til å trekke ut negative energier og rense chi.

ROSENKVARTS 

Rosenkvarts er rik på mineraler som silisium, magnesium og jern. Den sies å være antiinflammatorisk, cellefornyende og kunne stimulere blodsirkulasjonen. Alt dette er elementer som gir et ungdommelig utseende. Innholdet av kvarts skal ha en beroligende effekt på hjerte og sinn, samt en harmoniserende effekt på sjel og nerver. I det gamle Egypt ble rosenkvarts kjent som en kjærlighetsstein for å fremme uendelig kjærlighet, ømhet og hengivenhet. 

YÙ JADE

* øker elastisiteten i huden

* har en balanserende og revitaliserende effekt

* har en avkjølende og hevelsesdempende effekt

* stimulerer hudens regenerering

YÙ ROSEKVARTS

* jevner ut hudtonen og gir huden en frisk farge

* fremmer reparasjon av uren og irritert hud

* lindrer betennelse

* balanserer huden

Anbefalt bruk:

Ikke legg noe trykk på rolleren. Tyngden av stenen i seg selv er helt tilstrekkelig

For å få utnyttet alle fordelene med lymfedrenasje på huden: Bruk rolleren på ren og tørr hud. Kan brukes morgen og kveld ved behov. Bruk 5-10 minutter på massasjen.

For å få en mer intens behandling med face rolleren kan du bruke den over serum, oljer og maske. Det øker absorberingen og forbedrer effekten av produktene. 

TIPS: Sett rolleren i kjøleskapet før bruk for å intensivere den avkjølende og hevelsesdempende egenskapen.

1.    Legg stenen mot haketippen og rull ned under haken og langs halsen. Her kan du rulle ned langs flere punkter på halsen. 

2.     Før steinen langs kjevebeinet. Start ved haken, før den langs kjevebeinet og end opp ved øreflippen.

3.    Før stenen opp med korte drag ved siden av leppene. Dra nedenfra og opp.

4.    Før stenen langs siden av nesen. Dra nedenfra og opp.

5.    Legg steinen inntil nesevingen og rull utover langs kinnbeinet og opp mot tinningen.

6.    Før stenen langs orbitalbenet. Dette benet kjenner du ligger like under øyet. Har kan du bytte til den miste rullen hvis du har en face roller med to størrelser. Ikke bruk kraft. La det være et lett trykk. Start helt inne ved neseryggen, rull langs benet og end opp inntil øvre del av øret.

7.    Plasser stenen mellom øyenbrynene og før den opp mot hårfestet.

8.    Start i midten av pannen og før steinen over panne og øyebryn ut mot siden.

Rengjøring: 

Rengjør steinen under rent, rennende vann etter hver bruk. Dekk med en myk klut eller la den lufttørke. Oppbevar den gjerne i posen sin mellom hver bruk så holder den seg fin lenge.

Rosenkvarts i A +++ kvalitet

Når de sveitsiske damene bak YÙ skulle lage sine face rollers så ville de sørge for å ha den absolutt beste kvaliteten på edelstenene. De har brukt lang tid på å finne de rette stedene rundt om i verden. Rosenkvarts har de funnet nord i Kina og jade i Sør-Amerika. Rollerne lages for hånd med tradisjonell kinesisk teknikk. En meget tidkrevende og teknisk prosess. Dette arbeidet skal kun utføres av personer som har sertifisering i denne teknikken. YÙ har ansatt en kvinne som er ansvarlig for dette arbeidet. Hun mottar rettferdig lønn og forsikring for jobben hun gjør og hun har europeiske arbeidstider. Skolegang og helsetjenester til barna betales også av YÚ. Fair trade og high quality er hjørnestenene i produksjonen av disse rollerene.