null
  • Fransk parfyme laget av 100 % naturlige ingredienser med en duft av bergamot og sitron.

Acorelle Roll on Parfyme - Sous la Canopè, 10 ml

(ingen omtaler enda) Skriv en omtale

199.00,-

Acorelle Roll on Eau de Parfum Sous la Canopè er en økologisk unisex-parfyme med essensielle oljer av bergamot og sitron. Praktisk roll on applikator gjør påføringen enkel og den har også en hendig størrelse som gjør at den tar liten plass i vesken din.

Unisex duft som passer både kvinner og menn med sine varme noter av tre og krydder. En sofistikert duft med kraften fra tre og bark, myket opp med hvite blomster.

Denne parfymen er en nylansering av en duftserie som Acorelle har hatt i mange år tidligere. For å få enda mer fasetterte dufter og mer langvarig hold har de siden 2018 jobbet tett med parfymeskaperen Katell Plisson. Og wow, det har de klart! For dere som har prøvd de tidligere parfymene til merket så vil dere kjenne en stor forskjell. Vi er ingen parfymeeksperter så vi vil forklare forskjellen på vårt enkle språk; en dypere duft med flere lag som oppleves som en liten dufteksplosjon ;)

Sous la Canopé er en vegansk og 100% naturlig duft formulert uten ftalater, parabener, kjemiske tilsetninger eller nitromusk.
Parfymen er sammensatt av 100% naturlig hvetealkohol, økologiske essensielle oljer med aktive egenskaper, og blomstervann som er 100% økologisk og tilpasset denne duften. I denne duften er det benyttet økologisk Hamamelis blomstervann. Dette blomstervannet oppnås ved destillasjon av trollhasselblader og trollhasselblomster, som har rensende, oppstrammende og beroligende egenskaper.

Økologisk parfyme med aromaterapeutiske egenskaper!

Essensielle oljer og virkning:
Takket være bergamot og sitron virker denne parfymen styrkende og gir deg mot.

Duftpyramide:
Toppnoter (merkbar i ca 30 min):
Grapefrukt - Appelsin - Mandarin - Bergamot - Sitrongress - Ingefær - Kardemomme

Hjertenoter (dominerende i 4 timer):
Rosa bær - Røkelse - Nellik - Kanel - Blomsterakkord (Ylang Ylang, Jasmin, Fiol)

Grunnoter (vedvarende i 6 timer eller mer):
Seder - Patchouli - Vetiver - Guajaktre - Myrra - Tonkabønne - Kakao – Vanilla

Anbefalt bruk:
Påfør direkte på huden på pulspunkter, så ofte du ønsker.

 

ALCOHOL**, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF WATER*, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, COUMARIN, EUGENOL, CINNAMAL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, GERANIOL, CITRAL. * Ingredienser fra økologisk landbruk **Laget av økologiske ingredienser. 100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 79% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk. Økologisk sertifisert. Ikke testet på dyr. Vegansk. Uten parabener, syntetisk, kjemisk bindemiddel, ftalater og fargestoffer. Duften er bygget opp av råvarer fra etisk og bærekraftig opprinnelse.