null
Hvorfor trenger man en toner i hudpleierutinen?
11 Mar 2018 | Postet av usaliv

Hvorfor trenger man en toner i hudpleierutinen?

Når vi lager oss en god hudpleierutine så har de fleste med en god rens og en fuktighetskrem. Et produkt som mange skipper uten helt å vite hvorfor, er toneren. For hva er egentlig nytteverdien av en toner?

Toneren brukes etter at du har renset huden, men før du bruker noen andre produkter som for eksempel krem, serum, oljer og lignende. Tonere kommer mange ulike former, både som en spray du dusjer over ansiktet, som en myk gel du smører inn og som et vann du ved hjelp av en bomullspad stryker over ansiktet.

Tonerens formål og fordeler er mange. En god toner hjelper huden til å finne sin naturlige pH-balanse. Etter at du har renset ansiktet blir nemlig pH-verdien noe forstyrret. For å finne tilbake til "seg selv" så må huden jobbe litt ekstra en periode. En toner kan hjelpe huden godt på vei med å finne tilbake til "seg selv".

En annen viktig egenskap med toneren er at den kan tilføre fukt og hjelpe til med å booste huden på flere måter. For eksempel kan en toner inneholde betennelsesdempende egenskaper som vil hjelpe til med å motvirke akne og uren hud. Den kan inneholde ingredienser som hjelper til å gi etterlengtet fukt til huden. Noen tonere inneholder beroligende ingredienser for sensitiv hud. Her varierer det fra toner til toner hvilket fokusområde de er laget for å dekke.

En tredje viktig egenskap er at gode tonere hjelper til med å lukke porene igjen etter rens. Når du renser huden så åpnes porene og da er de sårbare slik at forurensning, smuss og til og med kremen du påfører etterpå kan komme ned i porene og bidra til urenheter. Så en toner er en super prepper før du fortsetter med hudpleierutinen!

Den beste toneren

Den aller beste toneren for deg vil være den som er mest egnet for din hudtype. Derfor har vi listet opp alle tonerne våre nedenfor slik at du kan se hvilke vil svare til dine behov. Det er også verdt å merke seg at siden de kommer i ulik form så kan det være at du vil like en variant bedre enn en annen: f.eks at du liker spray bedre enn gel, eller motsatt.

Her er noen av våre tonere:

 Pai Rice Plant & Rosemary BioAffinity Skin Tonic er en alkoholfri, økologisk toner som beroliger, toner og balanserer uren hud, fet hud og kombinasjonshud. Toneren inneholder rent «levende vann» trukket direkte fra planten. Planter er naturligvis rike på mange vannløselige komponenter. Vannet som sirkulerer i dem absorberer viktige næringsstoffer fra jorden og tar da opp en unik sammensetning av aminosyrer, vitaminer og mineraler. Dette «levende vannet» har samme pH-verdi som frisk hud og hjelper til å styrke huden din samtidig som den forbedrer struktur og elastisitet. Toneren kommer med spraypumpe. 

Pai Lotus & Orange Blossom BioAffinity Skin Tonic er en alkoholfri toner som beroliger, toner og pleier tørr og følsom hud. Den beskytter også huden mot frie radikaler. Den økologiske toneren inneholder rent «levende vann» trukket direkte fra planten. Planter er rike på mange vannløselige komponenter fordi vannet som sirkulerer i dem absorberer viktig næring fra jorden. Med sin unike sammensetning av aminosyrer, vitaminer og spor av mineraler, har vannet samme pH-verdi som huden og styrker strukturen i huden samtidig som den hjelper på elastisiteten. Toneren har spraypumpe. 

Odylique Balancing Citrus Super Tonic er et multiprodukt som passer til normal, fet og kombinert hud. Denne toneren vil både rense, tone, lukke porer og hjelpe til å balansere oljeproduksjonen i huden. I varmt og fuktig vær opplever mange med fet og kombinert hud at denne toneren helt kan erstatte behovet for fuktighetskrem. Kan sprayes på bomull for påføring eller sprayes rett på ansiktet. 

Odylique Calming Rose Super Tonic er et multiprodukt for tørr, moden, normal eller betent og irritert hud. Egnet for hud med rosacea. Denne toneren vil både rense, tone, lukke porer og balansere hudens pH. I varmt og fuktig vær opplever mange at denne toneren kan gi fuktighet og berolige huden, og kan ofte helt erstatte behovet for fuktighetskrem. Toneren kommer med spraypumpe. 

Suki Concentrated Clarifying Toner er en toner som kan brukes til mye - motvirke uren hud, lindre sår og solbrent hud, insektsbitt, nyvokset hud og nupper m.m. Tonerens unike kombinasjon av naturlige ingredienser gir den en kraftig betennelsesdempende effekt. Den virker beroligende på betennelser, rødme og irritasjon, og etterlater huden lindret, styrket og gjennomfuktet. Produktet har spraypumpe. 

Suki Concentrated Strengthening Toner er en mild, naturlig toner som gir rikelig med næring, fukt og beskyttelse. Huden etterlates fuktet, myk, strålende og styrket. Toneren kommer med spraypumpe.

Living Nature Hydrating Toning Gel er en lettvektig og oppfriskende toner i gele-form som gjenoppretter hudens naturlige pH-nivåer. Denne milde toneren hjelper også til med å hindre overproduksjon av olje, strammer opp og tilfører fukt. Harakeke flax gel virker beroligende på huden og aktiv Manukahonning gir næring og pleier huden. Living Nature kaller selv denne toneren for; Your skin hydration saviour. Kommer i en veldig brukervennlig variant, i gel-form som du smører rett på huden.

Living Nature Extra Hydrating Toning Gel er en næringsrik og alkoholfri toner i gel-form som beroliger huden og gjenoppretter den naturlige pH-verdien. Harakeke og aktiv Manukahonning hydrerer ved å trekke fukt inn i tørst hud. Toneren er også fin for å berolige solbrent hud. Balanserende, hydrerende og sertifisert naturlig. Toneren kommer i en praktisk gel-form som gjør den lett å påføre med fingrene.

BYBI Beauty Mega Mist er redningen for dehydrert og sensitiv hud. En oppfriskende ansiktstoner formulert for å gi fukt til tørst hud. Med høy konsentrasjon av hyaluronic acid etterlates huden myk og spenstig. Rose, appelsinblomst og granateple hjelper til å slukke tørsten hos tørr og sensitiv hud og holder den fuktet hele dagen. Toneren kommer med spraypumpe.

Se hele utvalget av de fine, naturlige tonerne våre i butikken her.

Du er alltid varmt velkommen til å kontakte oss hvis du ønsker spesifikke produkttips til din hud.

Da kontakter du oss enten på livechat på nettsiden eller på e-post kundeservice@skinlove.no

Det siste fra bloggen