null
 • BYBI Beauty Mega Mist toner og fuktspray, naturlig og vegansk helt uten parfyme duftfri med hyaluron, plum, hud dehydrert, hyaluronic acid, hyaluron

BYBI Beauty Mega Mist, 50 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

369.00,-

BYBI Beauty Mega Mist Hyaluronic Acid Toner

Dette nydelige produktet er redningen for dehydrert og sensitiv hud. En oppfriskende ansiktstoner formulert for å gi fukt til tørst hud. Med høy konsentrasjon av hyaluronic acid etterlates huden myk og spenstig. Rose, appelsinblomst og granateple hjelper til å slukke tørsten hos tørr og sensitiv hud og holder den fuktet hele dagen.

Spray rikelig i ansikt og på halsen. Tørk det deretter bort med en bomullspad eller la det tørke av seg selv. 

Produktet er vegansk og er selvsagt ikke testet på dyr.

Anbefalt bruk:

Spray i ansiktet og på halsen etter rens.

Bruk den som fuktspray når du ellers trenger det. Kanskje på flyturen eller på kontoret. 

Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

 

Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Melissa Officinalis (Lemon Balm) Flower/Leaf/Stem Water, Glycerin, Aqua (Water), Propanediol, Sodium Levulinate, Heptyl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Anisate, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Camellia Sinensis Leaf Extract, Laminaria Digitata (Algae) Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Lactic Acid, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Heptanol.

Produktet er vegansk. Inneholder ikke essensielle oljer. 

 • 5
  Perfekt oppfrisker

  Postet av Elisabeth den 20th Nov 2017

  Jeg var lenge i tvil om jeg skulle kjøpe denne. Den første ingrediensen som listes opp, er nemlig Rosa Damascena (Rose) Flower Water, og jeg er ikke spesielt glad i roselukt. Jeg spurte Skinlove om det var mye roselukt av denne, og bestemte meg for å satse. Etter å ha brukt denne i noen uker nå, kan jeg trygt si at jeg ikke har problemer med lukten. Og jeg bare elsker sprayen. Jeg bruker den som en fuktspray, sprayer på 1-2 ganger etter behov, og det er en perfekt oppfrisker! Spesielt de dagene jeg sitter på hjemmekontor, elsker jeg å ha den i nærheten, men jeg tror jeg må ha en slik på jobb og, etterhvert. Jeg har mild rosacea, og kan altså helt fint bruke denne. Kan trygt anbefales!

 • 5
  Himmelsk!:)

  Postet av Greencareandbeauty den 14th Nov 2017

  Fikk denne idag og etter å ha prøvd den to ganger er jeg solgt! :) Det virker ikke som min sensitive hud reagerer på den, og i tillegg lukter den himmelsk :D Gleder meg til å bruke den videre fremover :)