null
 • Suki Concentrated Clarifying Toner er en ansiktstoner som kan brukes til mye - tone ansiktet etter rens, motvirke uren hud, lindre sår og solbrent hud, insektsbitt, nyvokset hud og nupper m.m.

Suki Concentrated Clarifying Toner, 120 ml

(4 reviews) Skriv en omtale

469.00,-

Vi er midlertidig tom for mange produkter av Suki, men de kommer snart inn igjen. Vi håper at de er på plass i hyllene i løpet av sommeren.
Klikk på knappen «Send meg beskjed ved påfyll» så får du en mail så snart varen er tilbake.
Trenger du tips til alternative produkter i mellomtiden så kan du kontakte oss på  Skriv litt om hudtypen din i tillegg til hvilke produkter du ønsker alternativer til så hjelper vi deg gjerne :) 


Dette produktet kommer dessverre ikke inn igjen på grunn av at produsenten har gjort endringer i innholdet som ikke er i henhold til vår standard.


En av våre største favoritter! Ansiktstoner som kan brukes til mye - tone ansiktet etter rens, motvirke uren hud, lindre sår og solbrent hud, insektsbitt, nyvokset hud og nupper m.m.

Tonerens unike kombinasjon av naturlige ingredienser gir den en kraftig betennelsesdempende effekt. Den virker beroligende på betennelser, rødme og irritasjon, og etterlater huden lindret, styrket og gjennomfuktet.

Toneren passer til alle hudtyper, også til hud med problemer som kviser, akne, irritasjoner, rødhet, eksem og rosacea. Forbereder huden på å motta pleie fra fuktighetskrem eller serum.

Anbefalt bruk:

Lukk øynene og spray lett over hele ansiktet og halsen etter rens. For å oppnå full effekt bør man la toneren tørke naturlig.

 

rosa centifolia flower water†∆, alcohol (from sugar cane denatured with lavender oil)†, salix alba (willow) bark extract, water (aqua), lavandula angustifolia (lavender) oil†, phospholipids, ascorbyl palmitate, aloe barbadensis leaf juice†, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, ascophyllum nodosum (atlantic kelp) extract, anthemis nobilis flower oil, leuconostoc/radish root ferment/filtrate, limonene*, linalool*.

 

* components of 100% pure steam-distilled essential oils †total certified organic content: 81.62%
 • 5
  Anbefales

  Postet av Eva den 27th Sep 2020

  Har testet fire ulike tonere fra Pai, BYBI og Suki og dette er absolutt min favoritt!! Føles bra, lukter friskt og jeg føler den har en svært positiv effekt i min hverdagsrutine. Som alle produktene til Suki er den litt dyr, men jeg synes den er verdt de ekstra kronene!:)

 • 3
  Dyre dråper

  Postet av Julie ES den 19th Jul 2019

  Denne toneren lover veldig mye, og jeg synest den var bra, men det som trakk veldig ned var at den blei brukt opp kjempefort. For hver dag som gikk kunne jeg se hvordan innholdet i flaska minka og minka. Når prisen i tillegg ligger på over 400,- blei det litt for dyre dråper for min del. Jeg fikk derfor heller ikke testet uten noen langtidseffekt. Jeg tenker at det er veldig individuelt om man ønsker å bruke toner i hudpleierutinen sin, jeg kan skjønne at noen liker det å fukte med en helt flytende væske,,,jeg selv bruker ikke toner i hudpleierutinen og er fornøyd med det, vil da heller bruke penger på et godt serum som har mer effekt eller en maske som ikke går tom så fort :)

 • 5
  Effektiv

  Postet av Line den 5th Jun 2016

  Har aldri opplevd en toner med bedre effekt. Bruker den sammen med de andre sukiproduktene for daglig rens morgen og kveld, samt som fukt/oppfriskning av huden utover dagen. Passer fint i kombinasjon med mineralsminke etter min erfaring. Forsøkte ta toner på eksem på armene, og etter to kvelder er det nesten borte. Utrolig men sant :) Frisk sitrusakrig lukt. Ikke for sterk, er sensitiv for sterke lukter..

 • 5
  Fantastisk

  Postet av Vibeke den 30th Aug 2015

  Endelig en hudpleieserie som er helt perfekt til min hud! Kvisene er borte! De glinsete partiene som jeg fikk tidligere, dem er også borte. Huden har fått en sunn og fin glød! Jeg er veldig fornøyd!