null
Effektiv behandling av kviser
30 Dec 2020 | Postet av Gunnhild Lystad

Effektiv behandling av kviser

Før i tiden trodde jeg at det gjaldt å tørke ut kvisene for å bli kvitt dem. Flere enn meg som har lagt seg til å sove med tannkremflekker i ansiktet?

En betennelse er en betennelse uansett hvor på kroppen den er. Har du noen gang hørt om at noen har fått beskjed om å tørke ut for eksempel et betent kne? Da hadde det gått med en del tannkrem… :P

Huden går selv til angrep på betennelsen og begynner å reparere når den oppstår, men vil du hjelpe huden litt på vei så har vi noen gode råd. Her kommer tips på produkter du kan bruke som punktbehandling på kvisa når den kommer. Disse renser hudområdet og er betennelsesdempende. Uten å tørke ut huden.Living Nature Manuka Honey Gel

«God effekt på irritert hud.

Denne geleen har jeg prøvd i en mindre testerstørrelse og dermed ikke over lang tid, men de resultatene jeg fikk selv ved kort tids bruk, var overbevisende. Siden huden min er lettere å irritere enn de verste kommentarfeltkverulantene i VG, var det mye å bryne seg på. Konsistensen til Honey Gel er litt som en brannsårsalve jeg hadde en gang - den blir littegrann stiv ved påføring, og man merker at den er som en lindrende hinne over problemområdet, i alle fall til å begynne med, før den smelter helt inn i huden. Geleen hadde fin effekt på de sprekkene jeg får i munnvikene når det er vind og kaldt ute, og den roet også ned irriterte og røde partier rundt munn og nese. Irritasjonene ble ikke helt borte, men hvis jeg hadde fortsatt med produktet over tid, er jeg sikker på at jeg hadde fått enda bedre effekt.

Som jeg har nevnt i en tidligere omtale, har enkelte av Living Natures produkter en noe uvanlig duft i betydningen at disse ikke lukter roser og fioler, men mer jordaktig (tror sannelig jeg brukte ordet septik til og med). Leiremasken er et eksempel, og også denne Honey Gel. Jeg reagerte i utgangspunktet litt negativt på det, men ved nærmere ettertanke finner jeg det betryggende at produktene har ingrediensenes naturlige duft og ikke kamufleres med kunstige dufttilsetninger. Det føles utelukkende bra og gjør at jeg stoler enda mer på Living Nature som leverandør av trygge produkter.» - Janne


Odylique Spot On Serum

«Kan ikke leve uten.

Hvor skal jeg begynne? Etter å ha slitet med mindre utbrudd i mange år (selv etter endt kur med isotretonin), så har jeg endelig funnet mirakelkremen!! Jeg har virkelig prøvd det meste der ute, men INGENTING har gitt så godt effekt som denne, etter noen mindre utbrudd og (litt pelling) så ble de borte etter kun 2 dager med denne kremen. Huden min er nå glatt og fin igjen. Den gjør huden litt tørr spesielt på de områdene du har smurt og kremen er litt tyntflytende så vær forsiktig dersom du ikke ønsker å sløse noe. Kjempe pluss at den kan kjøpes i en mindre forpakning dersom man ikke trenger mye eller bare vil teste den. Har brukt denne rensen ved siden av Odylique Lemon & Tea Tree Purifying Wash. Jeg råder ALLE til å prøve dette produktet, for det er virkelig det beste jeg noensinne har vært borti.» - Nikoline Sofie

«Flott produkt som gjør det det den lover.

Overraskende bra produkt! Gjør huden ren, reduserer kviser og andre urenheter over natten. Duften er fantastisk. Jeg kommer definitivt til å kjøpe den igjen» - MaryK

«Mirakel.

Denne er bare så overraskende effektiv! Får jeg en kvise, så vet jeg at denne demper det over natta. Etter to netter med denne på kvisa, så ser jeg meg i speilet og tenker «WOW! Hvor ble den av?» Absolutt et must have produkt i krisesituasjoner. Jeg er storfornøyd og den er superdrøy i bruk!» - Linda


Suki Resurfacing Enzyme Peel

«Ny favoritt!

Prøvde denne masken for første gang for en måneds tid siden, og jeg er helt frelst. Definitivt ny favoritt som virkelig gjør jobben sin! Jeg merker stor forskjell på huden min. Færre utbrudd, porene blir mindre, og hudtonen er mye finere. Bruker den over natten hvis jeg kjenner at det er en kvise på vei, og det funker faktisk. Den kan svi litt de første minuttene den er på, men etter det merker man ingenting til det. Strålende fornøyd med denne masken!» - Ellen Cathrine

«Fantastisk produkt.

Jeg har en fet og uren hud med mye acne, og jeg hadde kinnene fulle av ti år gamle arr på grunn av acne. det begynte å tære på selvtilliten av jeg fikk så mange spørsmål om hva som hadde skjedd med kinnene mine. Jeg har prøvd alt som er på kvisene og arrene uten effekt. Etter veiledning fra Skinlove prøvde jeg denne peelingen, og etter en behandling var mine gamle arr tydelig redusert. Jeg fortsatte å bruke peelingen og i dag er arrene mine så godt som borte. Huden min er klarere og jeg har nå få utbrudd av acne etter at jeg begynte med pelingen. Peelingen er dyr men vel verdt hver eneste krone - løp og kjøp!» - Marte

Det siste fra bloggen