null
  • Living Nature Manuka Honey Gel, 50 ml

Living Nature Manuka Honey Gel, 50 ml

(1 omtale) Skriv en omtale

399.00,-

Manuka Honey Gel er Living Nature sin bestselger! Dette er et multiprodukt som kan brukes for å behandle akne, lette brannsår, skraper i huden, insektbitt, forkjølelsesår kviser m.m.

En blend av aktiv Manukahonning og Manukaolje gir produktet både antimikrobielle, beroligende, beskyttende og rensende egenskaper. Naturens egen førstehjelp for huden.

50 ml.

Vi har denne også i 10 ml.

Anbefalt bruk:

Aqua (water), Mel (manuka honey), Leptospermum scoparium (manuka) oil, Xanthan gum, Phormium tenax extract (NZ flax gel), Melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, Tocopherol (vitamin E).

  • 5
    God effekt på irritert hud

    Postet av Janne den 1st Dec 2017

    Denne geleen har jeg prøvd i en mindre testerstørrelse og dermed ikke over lang tid, men de resultatene jeg fikk selv ved kort tids bruk, var overbevisende. Siden huden min er lettere å irritere enn de verste kommentarfeltkverulantene i VG, var det mye å bryne seg på. Konsistensen til Honey Gel er litt som en brannsårsalve jeg hadde en gang - den blir littegrann stiv ved påføring, og man merker at den er som en lindrende hinne over problemområdet, i alle fall til å begynne med, før den smelter helt inn i huden. Geleen hadde fin effekt på de sprekkene jeg får i munnvikene når det er vind og kaldt ute, og den roet også ned irriterte og røde partier rundt munn og nese. Irritasjonene ble ikke helt borte, men hvis jeg hadde fortsatt med produktet over tid, er jeg sikker på at jeg hadde fått enda bedre effekt.

    Som jeg har nevnt i en tidligere omtale, har enkelte av Living Natures produkter en noe uvanlig duft i betydningen at disse ikke lukter roser og fioler, men mer jordaktig (tror sannelig jeg brukte ordet septik til og med). Leiremasken er et eksempel, og også denne Honey Gel. Jeg reagerte i utgangspunktet litt negativt på det, men ved nærmere ettertanke finner jeg det betryggende at produktene har ingrediensenes naturlige duft og ikke kamufleres med kunstige dufttilsetninger. Det føles utelukkende bra og gjør at jeg stoler enda mer på Living Nature som leverandør av trygge produkter.