null
 • Suki Resurfacing Enzyme Peel, 30 ml

Suki Resurfacing Enzyme Peel, 30 ml

(5 reviews) Skriv en omtale

869.00,-

"Jeg har en fet og uren hud med mye acne, og jeg hadde kinnene fulle av ti år gamle arr på grunn av acne. det begynte å tære på selvtilliten av jeg fikk så mange spørsmål om hva som hadde skjedd med kinnene mine. Jeg har prøvd alt som er på kvisene og arrene uten effekt. Etter veiledning fra Skinlove prøvde jeg denne peelingen, og etter en behandling var mine gamle arr tydelig redusert. Jeg fortsatte å bruke peelingen og i dag er arrene mine så godt som borte. Huden min er klarere og jeg har nå få utbrudd av acne etter at jeg begynte med pelingen. Peelingen er dyr men vel verdt hver eneste krone - løp og kjøp!" - Marte

Naturlig fruktsyrepeeling med glykolsyre og C-vitamin for å behandle uren hud (cystisk og kronisk), livløs hudtone, tørre områder, fine linjer og dype rynker fra svekket kollagen i huden.

Peelingen gir deg fornyet glød og en jevnere hudtone ved å fjerne døde hudceller, behandle urenheter og motvirke de tidlige aldringstegnene som fine linjer og rynker. Sukis avanserte fruktsyrepeeling bruker naturlige ingredienser som effektivt stimulerer hudens egen kollagenproduksjon, virker betennelsesdempende og dyptrensende.

Anbefalt bruk:

Påfør et jevn lag på ansikt, hals og bryst og la peelingen virke i 10-20 minutter alt etter hvor sensitiv huden din er. Unngå partiet rundt øynene.

Vask av med vann eller tørk av med en fuktet bomullsklut.

Bruk den 2-3 ganger i uken eller ved behov.

Kan også brukes som intensivbehandling av kviser over natten.

 

rosa centifolia flower water†∆, alcohol (from sugar cane denatured with lavender oil)†, water (aqua), salix alba (willow) bark extract, lavandula angustifolia (lavender) oil†, pyrus malus (apple) fruit extract, xanthan gum, citrus grandis (grapefruit) peel oil, limonene, lactobacillus/papaya fruit ferment extract, lactobacillus/pumpkin fruit ferment extract, glycolic acid, citric acid, leuconostoc/radish root ferment filtrate, linalool*. * komponenter af 100% ren naturlig duft og / eller dampdestilleret / koldpresset æterisk olie. Højpotent rosen koncentrat® † samlet certificeret organisk indhold: 53,01%
 • 4
  Deilig peeling

  Postet av Birgit den 13th Oct 2017

  Det er en behagelige peeling og porene ble mindre. Lukten er bare fra begynnelsen litt sterk men du lukter ingenting mer etter 5sekunder. Prisen er for høyt for denne. Jeg hadde bare en prøve derfor kan jeg ikke si hvordan er lang tids virkninger. Huden er veldig myk.

 • 3
  Kanskje jeg hadde for store forhåpninger?

  Postet av Synne den 25th Apr 2017

  Hmm...ja jeg vet ikke helt hva jeg skal si.Jeg googlet og leste veldig mye om denne før jeg kjøpte den,bla.a grunnet svært høy pris til å være ett hudpleieprodukt.Men jeg fikk en følelse av at folk jevnt over var fra seg av begeistring så jeg bestilte med svært stort håp.Jeg ville primært ha hjelp til store porer,til dels med en del hudormer særlig på nese,en del ice-pick arr etter urenheter (men jeg har ingen store dype arr,bare type røde/brune "flekker"etter kviser av normal beskjeden/moderat karakter).Så jeg hadde vanvittige forhåpninger,og de viste seg å være for store.Jeg har fulgt annbefalingene på flasken,men har ikke sensitiv hud så jeg økte bruken noe.Så nå har jeg brukt opp en flaske og synes faktisk ikke prisen er verdt effekten den hadde på min hud.hudormene forsvant ikke,porene ble ikke så mye større og jeg følte at hvis jeg skulle ha noen effekt måtte jeg i alle fall øke bruken/mengden mer enn det som var anbefalt.Det var absolutt en følelse av friskhet og renhet etter bruk,og jeg så kanskje noe mer opplagt ut,men å hjelpe meg med sorte prikker/poreproblkem gjorde på et mer varig nivå gjorde den ikke.Så for meg var ikke dette noe vidundermiddel.Den beste effekten var kanskje den den hadde på begynnede/"underjordiske" urenheter over natten,selv om jeg nok også her skulle ønske mer rødhet forsvant hvis den skulle brukes som et SOS-middel.Så jeg kommer ikke til å kjøpe ny,selv om det føltes som et solid og trygt produkt.Kanskje huden min faktisk krever sterkere midler enn dette.
  Uansett skal damene i SkinLove ha FULL POTT for FANTASTISK kundeservice og superrask levering,selv i jula!!!!!!Så å handle fra Skin Love som bedrift var en udelt positiv opplevelse!!!

 • 5
  Fantastisk produkt!

  Postet av Marte den 7th Aug 2016

  Jeg har en fet og uren hud med mye acne, og jeg hadde kinnene fulle av ti år gamle arr på grunn av acne. det begynte å tære på selvtilliten av jeg fikk så mange spørsmål om hva som hadde skjedd med kinnene mine. Jeg har prøvd alt som er på kvisene og arrene uten effekt. Etter veiledning fra Skinlove prøvde jeg denne peelingen, og etter en behandling var mine gamle arr tydelig redusert. Jeg fortsatte å bruke peelingen og i dag er arrene mine så godt som borte. Huden min er klarere og jeg har nå få utbrudd av acne etter at jeg begynte med pelingen. Peelingen er dyr men vel verdt hver eneste krone - løp og kjøp!

 • 5
  Superglatt hud!!

  Postet av Christine den 19th Apr 2016

  Dette er en super peeling, huden blir kjempeglatt og strålende etter bruk. Jeg synes ikke den svir eller noe heller. Eneste minus er at prisen er noe høy, men den virker å være drøy da.

 • 5
  Ny favoritt!

  Postet av Ellen Cathrine den 14th Oct 2015

  Prøvde denne masken for første gang for en måneds tid siden, og jeg er helt frelst. Definitivt ny favoritt som virkelig gjør jobben sin! Jeg merker stor forskjell på huden min. Færre utbrudd, porene blir mindre, og hudtonen er mye finere. Bruker den over natten hvis jeg kjenner at det er en kvise på vei, og det funker faktisk. Den kan svi litt de første minuttene den er på, men etter det merker man ingenting til det. Strålende fornøyd med denne masken!