null
  • Badger Solkrem SPF 30 / Kids, for barn med sinkoksid som naturlig UV-filter. Solkremen er SPF 30 Broad Spectrum med UVA- og UVB-beskyttelse. Den fuktighetsgivende solkremen har bare naturlige ingredienser.

Badger Solkrem SPF 30 / Kids, 87 ml

319.00,-

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Solkrem for barn med sinkoksid som naturlig UV-filter. Solkremen er SPF 30 Broad Spectrum med UVA- og UVB-beskyttelse. Den fuktighetsgivende solkremen har bare naturlige ingredienser. Badger bruker nå Clear Zink* i sine solkremer. Les mer lenger ned i teksten.

Den naturlige solkremen fra Badger holder godt mot svette og vann, men påfør et nytt lag solkrem etter 40 minutter med bading eller aktivitet hvor du svetter mye. Solkremen er hypoallergenic så den egner seg også for de av oss med sensitiv hud.

Solkremen lukter lett av mandarin og vanilje. Den er selvsagt ikke testet på dyr og skader ikke korallrevene.

Forventninger:

Alle solkremene vi har i butikken er de aller beste vi har prøvd hvor ingrediensene har vært helt trygge. Naturlige og trygge solkremer kan ikke helt sammenlignes med de kjemiske solkremene i brukervennlighet. Disse inneholder mange kjemiske og syntetiske stoffer som gjør at kremen trekker raskt inn i huden, ikke klisser, beskytter mot UV-stråler, dufter godt osv. Dessverre så er mange av disse stoffene direkte helseskadelige.

Sinkoksid er en super UV-beskytter. Den er noe drøyere å smøre ut enn kjemisk solkrem. Den kan også gi litt lysere farge på huden etter påføring (går bort i dusj og er også mindre synlig når du masserer den godt inn). La den tørke godt før du tar på deg klær for å unngå at den smitter på klærne.

*Badger har laget denne solkremen med det som kalles clear zinc oxide. Denne ingrediensen oppfører seg som en non-nano ingrediens ved at partikkelstørrelsen er så stor at den ikke kan trenge gjennom huden. Hver partikkel er sammensatt av mange nano-partikler. Denne smarte løsningen gjør at den typiske hvitheten mange opplever av solkrem med fysisk filter reduseres betydelig. Badger tester denne ingrediensen jevnlig og garanterer at det ikke er løse nanopartikler i den. På grunn av partiklenes oppbygging må ingrediensen likevel merkes med nano i ingredienslisten på baksiden i henhold til det kosmetiske regelverket.

Anbefalt bruk: 

Masser tuben mellom hendene før bruk. Smør rikelig med solkrem minst 15 minutter før du går i solen. Masser godt inn for å redusere hvitfargen den kan gi på huden.

Påfør nye lag med solkrem etter maks 40 minutter med bading eller fysiske aktiviteter. Påfør et nytt lag umiddelbart etter at du har tørket deg med håndklær. Generelt bør solkrem påføres hver andre time.

Soltips:

UV-stråling kan øke faren for kreft, samt aldring av huden. For å redusere risikoen så bør du regelmessig bruke solkrem som har bredspektret solfaktor 15 eller høyere og ellers unngå tid i solen når den er på sitt sterkeste (rundt kl. 10-14). Bruk gjerne langermede skjorter, bukser, hatter og solbriller.

For barn under 6 måneder - konsulter lege.

UV-filter: Uncoated Zinc Oxide (nano) 18.75%**

Øvrige ingredienser: *Helianthus Annuus (Organic Sunflower) Oil, *Cera Alba (Organic Beeswax), Essential Oils of *Citrus Aurantium Dulcis (Organic Sweet Orange) and *Citrus Tangerina (Organic Tangerine), Tocopherol (Sunflower Vitamin E), CO2 Extracts of *Hippophae Rhamnoides (Organic Seabuckthorn) and *Vanilla Planifolia (Organic Vanilla).

* = sertifisert økologiske ingredienser

**Badger har laget denne solkremen med det som kalles clear zinc oxide. Denne ingrediensen oppfører seg som en non-nano ingrediens ved at partikkelstørrelsen er så stor at den ikke kan trenge gjennom huden. Hver partikkel er sammensatt av mange nano-partikler. Denne smarte løsningen gjør at den typiske hvitheten mange opplever av solkrem med fysisk filter reduseres betydelig. Badger tester denne ingrediensen jevnlig og garanterer at det ikke er løse nanopartikler i den. På grunn av partiklenes oppbygging må ingrediensen likevel merkes med nano i ingredienslisten på baksiden i henhold til det kosmetiske regelverket.