null
 • Badger Solkrem SPF 30 / Unscented Clear, 87 ml

Badger Solkrem SPF 30 / Unscented Clear, 87 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

269.00,-

Badger har laget en ny versjon av sin populære Unscented Sunscreen. Denne er laget med det som kalles clear zinc oxide. Denne ingrediensen oppfører seg som en non-nano ingrediens ved at den holder seg på utsiden av huden, men består av et cluster av nanopartikler som er festet sammen på en måte som gjør at ingen nanopartikler er å finne. Dette gjør at den typiske hvitheten mange opplever av solkrem med fysisk filter reduseres betydelig.

Solkremen er hvit i fargen, men påføres transparent. 

Denne solkremen har bare fem ingredienser og alle er naturlige. UV-filteret er gode sinkoksid og den gir SPF 30. Testing viser at solkremen er vannfast i 40 minutter. Den er Broad Spectrum og beskytter mot både UVA og UVB.

Solkremen er uten essensielle oljer for duft, så den er god for de av oss med ekstra sensitiv hud, eller om du bare foretrekker en duftfri krem. Den eneste duften som kommer fra kremen er en svak duft av den økologiske bivoksen som er i kremen. Den fuktighetsgivende solkremen kan brukes av hele familien.

Forventninger:

Alle solkremene vi har i butikken er de aller beste vi har prøvd hvor ingrediensene har vært helt trygge. Naturlige og trygge solkremer kan ikke helt sammenlignes med de kjemiske solkremene i brukervennlighet. Disse inneholder mange kjemiske og syntetiske stoffer som gjør at kremen trekker raskt inn i huden, ikke klisser, beskytter mot UV-stråler, dufter godt osv. Dessverre så er mange av disse stoffene direkte helseskadelige.

Sinkoksid er en super UV-beskytter,. Den er noe drøy å smøre ut sammenlignet med kjemisk solkrem. Du bør la den tørke godt før du tar på deg klær for å unngå at den smitter på klærne. Siden den er delvis vannfast kan den være noe treg å vaske bort. Bruk god rens/såpe og tørk av med en fuktig klut til slutt. 

Anbefalt bruk: 

Masser tuben mellom hendene før bruk. Smør rikelig med solkrem minst 15 minutter før du går i solen. Masser godt inn for å redusere hvitfargen den kan gi på huden.

Påfør nye lag med solkrem etter maks 40 minutter med bading eller fysiske aktiviteter. Påfør et nytt lag umiddelbart etter at du har tørket deg med håndklær. Generelt bør solkrem påføres hver andre time.

Soltips:

UV-stråling kan øke faren for kreft, samt aldring av huden. For å redusere risikoen så bør du regelmessig bruke solkrem som er Broad Spectrum SPF 15 eller høyere og ellers unngå tid i solen når den er på sitt sterkeste (rundt kl. 10-14). Bruk gjerne langermede skjorter, bukser, hatter og solbriller.

UV-filter:

 Uncoated Clear Zinc Oxide 18.75%

Øvrige ingredienser:*Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, *Cera Alba (Beeswax), Tocopherol (Sunflower Vitamin E), *Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Fruit Extract.

*=Sertifisert økologisk
 • 4
  God solkrem

  Postet av Marie den 28th May 2021

  God solkrem som er lett å smøre på huden. Den gir god fuktighet og huden blir ikke hvit av denne. Elsker at denne solkremen har så få og naturlige ingredienser! Skulle bare ønske at den var i en større tube.

 • 4
  Helt OK

  Postet av Nadia Astrid den 14th Jul 2019

  Denne solkremen var helt OK, men ingen ny favoritt. Jeg endte opp med å gi den bort, fordi jeg følte at den luktet veldig jordaktig etter en stund, nesten som sand eller gjørme.. den var hvit med en gang man påførte den, men dette forsvant for det meste etter hvert. Litt seig å påføre, og jeg følte at man kanskje brukte litt mye hver gang. Men den funker, og er et godt alternativ dersom man ikke vil bli helt hvit overalt.