null
  • Badger Solkrem SPF 30 / Unscented Clear, transparent og duftfri solkrem med fysisk filter for hele familien. Denne solkremen har bare fem ingredienser og alle er naturlige. UV-filteret er gode sinkoksid og den gir SPF 30. Testing viser at solkremen er vannfast i 40 minutter.

Badger Solkrem SPF 30 / Unscented Clear, 87 ml

319.00,-

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Transparent og duftfri solkrem med fysisk filter for hele familien

Denne solkremen har bare fem ingredienser og alle er naturlige. UV-filteret er gode sinkoksid og den gir SPF 30. Testing viser at solkremen er vannfast i 40 minutter. Den er Broad Spectrum og beskytter mot både UVA og UVB.

Solkremen er hvit i fargen, men påføres transparent. 

Solkremen er uten essensielle oljer for duft, så den er god for de av oss med ekstra sensitiv hud, eller om du bare foretrekker en duftfri krem. Den eneste duften som kommer fra kremen er en svak duft av den økologiske bivoksen som er i kremen. Den fuktighetsgivende solkremen kan brukes av hele familien.

Badger har laget denne solkremen med det som kalles clear zinc oxide. Denne ingrediensen oppfører seg som en non-nano ingrediens ved at partikkelstørrelsen er så stor at den ikke kan trenge gjennom huden. Hver partikkel er sammensatt av mange nano-partikler. Denne smarte løsningen gjør at den typiske hvitheten mange opplever av solkrem med fysisk filter reduseres betydelig. Badger tester denne ingrediensen jevnlig og garanterer at det ikke er løse nanopartikler i den. På grunn av partiklenes oppbygging må ingrediensen likevel merkes med nano i ingredienslisten på baksiden i henhold til det kosmetiske regelverket.

Forventninger:

Alle solkremene vi har i butikken er de aller beste vi har prøvd hvor ingrediensene har vært helt trygge. Naturlige og trygge solkremer kan ikke helt sammenlignes med de kjemiske solkremene i brukervennlighet. Disse inneholder mange kjemiske og syntetiske stoffer som gjør at kremen trekker raskt inn i huden, ikke klisser, beskytter mot UV-stråler, dufter godt osv. Dessverre så er mange av disse stoffene direkte helseskadelige.

Sinkoksid er en super UV-beskytter,. Den er noe drøy å smøre ut sammenlignet med kjemisk solkrem. Du bør la den tørke godt før du tar på deg klær for å unngå at den smitter på klærne. Siden den er delvis vannfast kan den være noe treg å vaske bort. Bruk god rens/såpe og tørk av med en fuktig klut til slutt. 

Anbefalt bruk: 

Masser tuben mellom hendene før bruk. Smør rikelig med solkrem minst 15 minutter før du går i solen. Masser godt inn for å redusere hvitfargen den kan gi på huden.

Påfør nye lag med solkrem etter maks 40 minutter med bading eller fysiske aktiviteter. Påfør et nytt lag umiddelbart etter at du har tørket deg med håndklær. Generelt bør solkrem påføres hver andre time.

Soltips:

UV-stråling kan øke faren for kreft, samt aldring av huden. For å redusere risikoen så bør du regelmessig bruke solkrem som er Broad Spectrum SPF 15 eller høyere og ellers unngå tid i solen når den er på sitt sterkeste (rundt kl. 10-14). Bruk gjerne langermede skjorter, bukser, hatter og solbriller.

UV-filter:

 Uncoated Clear Zinc Oxide (nano) 18.75%**

Øvrige ingredienser:*Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, *Cera Alba (Beeswax), Tocopherol (Sunflower Vitamin E), *Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Fruit Extract.

*=Sertifisert økologisk

**Badger har laget denne solkremen med det som kalles clear zinc oxide. Denne ingrediensen oppfører seg som en non-nano ingrediens ved at partikkelstørrelsen er så stor at den ikke kan trenge gjennom huden. Hver partikkel er sammensatt av mange nano-partikler. Denne smarte løsningen gjør at den typiske hvitheten mange opplever av solkrem med fysisk filter reduseres betydelig. Badger tester denne ingrediensen jevnlig og garanterer at det ikke er løse nanopartikler i den. På grunn av partiklenes oppbygging må ingrediensen likevel merkes med nano i ingredienslisten på baksiden i henhold til det kosmetiske regelverket.