null
  • Badger Solkrem SPF 30/ Baby, en god, naturlig solkrem med en mild duft av kamille og ringblomst. Kremen er spesielt utviklet for babyene og de minste barna, men kan gjerne brukes av hele familien.

Badger Solkrem SPF 30/ Baby, 87 ml

319.00,-

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

En god, naturlig solkrem med en mild duft av kamille og ringblomst. Kremen er spesielt utviklet for babyene og de minste barna, men kan gjerne brukes av hele familien.

* Gir god beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråling

* Har en fuktighetsgivende base av økologiske oljer og bivoks som gir næring og beskytter sart hud

* Vannfast i minst 40 minutter

* Virker med en gang den er smurt på – du trenger ikke å vente på effekten!

* Pakket i resirkulerbar plasttube fri for BPA og ftalater

* Badger bruker nå Clear Zink* i sine solkremer. Les mer lenger ned i teksten.

For optimal beskyttelse bør solkremen påføres med jevne mellomrom så lenge man oppholder seg i sola, særlig om man går mye inn og ut av vannet. Unngå å la de minste være i sola midt på dagen, og dekk dem gjerne til med klær og/eller solhatt. Kremen kan brukes både i ansiktet og på kroppen.

*Badger har laget denne solkremen med det som kalles clear zinc oxide. Denne ingrediensen oppfører seg som en non-nano ingrediens ved at partikkelstørrelsen er så stor at den ikke kan trenge gjennom huden. Hver partikkel er sammensatt av mange nano-partikler. Denne smarte løsningen gjør at den typiske hvitheten mange opplever av solkrem med fysisk filter reduseres betydelig. Badger tester denne ingrediensen jevnlig og garanterer at det ikke er løse nanopartikler i den. På grunn av partiklenes oppbygging må ingrediensen likevel merkes med nano i ingredienslisten på baksiden i henhold til det kosmetiske regelverket.

Anbefalt bruk: 

Masser tuben mellom hendene før bruk. Smør på rikelig med solkrem minst 15 minutter før du går i solen. Masser godt inn for å redusere hvitfargen den kan gi på huden.

Påfør nye lag med solkrem etter maks 40 minutter med bading eller fysiske aktiviteter. Påfør et nytt lag umiddelbart etter at du har tørket deg med håndklær. Generelt bør solkrem påføres hver andre time.

Soltips:

UV-stråling kan øke faren for kreft, samt aldring av huden. For å redusere risikoen så bør du regelmessig bruke solkrem som har bredspektret solfaktor 15 eller høyere og ellers unngå tid i solen når den er på sitt sterkeste (rundt kl. 10-14). Bruk gjerne langermede skjorter, bukser, hatter og solbriller.

For barn under 6 måneder - konsulter lege.

UV-filter: Uncoated zinc oxide18.75%**

Øvrige ingredienser:*Helianthus Annuus (Organic Sunflower) Oil, *Cera Alba (Organic Beeswax), Tocopherol (Sunflower Vitamin E), CO2 Extracts of *Hippophae Rhamnoides (Organic Seabuckthorn), and *Calenduls Officinalis (Organic Calendula), *Anthemis Nobilis (Organic Chamomile) Essential Oil.

*Sertifisert økologiske ingredienser

***Badger har laget denne solkremen med det som kalles clear zinc oxide. Denne ingrediensen oppfører seg som en non-nano ingrediens ved at partikkelstørrelsen er så stor at den ikke kan trenge gjennom huden. Hver partikkel er sammensatt av mange nano-partikler. Denne smarte løsningen gjør at den typiske hvitheten mange opplever av solkrem med fysisk filter reduseres betydelig. Badger tester denne ingrediensen jevnlig og garanterer at det ikke er løse nanopartikler i den. På grunn av partiklenes oppbygging må ingrediensen likevel merkes med nano i ingredienslisten på baksiden i henhold til det kosmetiske regelverket.