null
 • Rahua Voluminous Tørrsjampo, 51 gr
 • Rahua Voluminous Tørrsjampo, 51 gr
 • Rahua Voluminous Tørrsjampo, 51 gr
 • Rahua Voluminous Tørrsjampo, 51 gr

Rahua Voluminous Tørrsjampo, 51 gr

(4 reviews) Skriv en omtale

399.00,-

Dette produktet er alltid med i veska når vi er ute på tur. 

Med denne tørrsjampoen kan du rengjøre håret, gi volum og style det - helt uten å bruke vann. Den glutenfrie, vegane oppskriften er laget med økologiske ingredienser og den ypperste tørrsjampo-teknologi. Ved å klemme på selve flasken pumper man produktet ut og direkte på håret. Slik unngår vi bruk av en aerosol-pumpe for dette produktet. Plantebaserte ingredienser og mineraler fungerer sammen for å absorbere olje, svette og skitt som samles i løpet av dagen, og etterlater håret med volum, en ny "piff" og en lett, ren duft.

Tørrsjampoen passer til alle hårfarger.

Anbefalt bruk:

Skru rundt det ytterste laget i toppen til du ser åpningen på sprayen.

Sikt inn åpningen på området hvor du vil bruke tørrsjampoene (mot røttene og hodebunn).

Trykk inn på flasken for å få en spray av tørrsjampo.

Masser lett inn i hodebunnen for å vaske, løfte og "fluffe" håret.

TIPS:

Bruk Rahua Voluminous Tørrsjampo ved røttene for å lage et godt grunnlag for lett videre styling.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Fuller’s earth (Clay), Organic Tapioca Starch (Cassava root), Illicium Verum (Star Anise), Vanilla Planifolia, Citric Acid
 • 5
  Helt perfekt

  Postet av Anne den 30th Jul 2020

  Denne er helt fantastisk, løfter håret, dufter så godt, og blir ikke flatt selv i litt fuktig vær. Helt perfekt for meg.

 • 4
  Fantastisk produkt

  Postet av Therese den 25th Sep 2018

  Himmelsk duft og håret kjennes silkemykt og friskt ut etter bruk av denne. den ville fått toppscore om den var mørk for brunetter og denne lyse for de som er blonde. Men fungerer også til meg som er mørk når man bare fluffer til etter å ha behandlet hårbunnen med denne. Redder meg igjennom jobbuka uten å bruke tid på hårvask til tykt, krøllete langt hår.

 • 1
  Vanskelig å dosere

  Postet av Charlotte den 14th Mar 2018

  Det er vanskelig å få riktig dose ut av beholderen; enten kommer det ingenting, eller så kommer det veldig mye. Håret ser veldig matt og litt grålig ut, selv i blondt hår. Jeg hadde forventet noe mer av dette produktet med tanke på den høye prisen. Riktignok er duften veldig god.

 • 3
  Passer ikke til mørkt hår

  Postet av Caroline den 17th Oct 2017

  Jeg har blankt og veldig mørkt hår, og denne tørrsjampoen synes for godt i håret mitt. Den gir en grålig farge og gjør håret veldig matt. Men den funker ok, og den lukter kjempegodt! Det er et kjempestort pluss at den er så miljø- og helsevennlig.