null
  • NUORI Fresh'Air Dry Shampoo, tørrsjampo, 15 g
  • NUORI Fresh'Air Dry Shampoo, tørrsjampo, 15 g
  • NUORI Fresh'Air Dry Shampoo, tørrsjampo, 15 g
  • NUORI Fresh'Air Dry Shampoo, tørrsjampo, 15 g
  • NUORI Fresh'Air Dry Shampoo, tørrsjampo, 15 g
  • NUORI Fresh'Air Dry Shampoo, tørrsjampo, 15 g

NUORI Fresh'Air Dry Shampoo, tørrsjampo, 15 g

209.00,-
UPC:
5712798000432

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Naturlig tørrsjampo som effektivt renser og frisker opp håret, samtidig som den tilfører volum og tekstur.

Funksjon: Tørrsjampo, oppfrisker håret på mindre ett minutt, styler håret med å tilføre tekstur og volum på mindre en 1 minutt. Miljøvennlig pumpemekanisme.

Hårtype: Passer til alle hårtyper, også til farget hår.

Nøkkelingredienser: Tapioca, Fuller's Earth, rispulver

Duft: litt syrlig, minner oss om "lovehearts"

Standarder: 100 % naturlig. Vegansk.

NUORI Fresh'Air er en helt naturlig tørrsjampo uten silikon

Med tørrsjampo får du en en nyvasket følelse og utseende i håret uten å måtte gå i dusjen! NUORI Fresh'Air absorberer overflødig olje, svette og lukt. Et kompleks av kaolin, Fullers Earth og rispulver gir en kraftig rensende virkning. Sjampoen tilfører tekstur og volum med en lett følelse. Det fine pulveret smelter inn i håret uten at det ligger noe pulver igjen i håret. Gir ikke en kalkete, støvete følelse i håret etter bruk.

Pumpemekanismen på flasken inneholder ikke miljøskadelige klorfluorkarboner eller annen gass som mange sprayflasker kan bestå av. Produktet inneholder ikke vann og er dermed helt perfekt å ha med seg på reise.

Inneholder ikke natron eller silikon.

Nøkkelingredienser:

TAPIOCA STARCH: Øker tekstur og volum, reduserer den tunge og fete følelsen av fett hår ved å umiddelbart absorbere overflødig olje. Det ultrafine pulveret blir ikke synlig i håret.

FULLER'S EARTH: Har rensende egenskaper som absorberer olje, smuss og andre urenheter, samt hindrer oppbyggingg av rester i hodebunnen.

RICE POWDER: Absorberer overflødig olje og lindrer hodebunnsirritasjoner, arbeider intenst for å gi næring til hodebunnen og hårsekkene.

Anbefalt bruk:

Rist flasken godt.
Spray jevnt over hårrøttene. Arbeid tørrsjampoen godt inn i håret for å rengjøre, friske opp og tilføre volum.
Børst gjennom håret for å fjerne overflødige rester og style etter ønske.

30-dagers fornøydhetsgaranti (gjelder for produkter kjøpt fra 9.mars 2023)
Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra NUORI som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt, hva som gjør at du ikke er fornøyd og ordrenummeret hvor du bestilte produktet.
Send oss en epost til så hjelper vi deg.
Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.


Tapioca Starch, Kaolin, Solum Fullonum (Fuller's Earth), Oryza Sativa (Rice) Hull Powder, Fragrance (Parfum)¹, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Cedrus Atlantica (Atlas Cedar) Wood Oil, Rosmarinus Officials (Rosemary) Leaf Oil, Limonene¹, Linalool¹, Citronellol¹. ¹ From 100% natural essential oils.