null
 • Rahua Classic sjampo, 275 ml

Rahua Classic sjampo, 275 ml

(10 reviews) Skriv en omtale

389.00,-

Gjenoppbyggende økologisk sjampo som skånsomt renser håret og gjør det sunt, skinnende og friskt . Passer for alle hårtyper, også for farget og skadet hår.

Egenskaper:

 • Rahua-oljen styrker svake og skadde hår, gir næring og revitaliserer hodebunnen og hårsekkene, noe som hjelper håret til å vokse lengre og sterkere.
 • Planten Palo Santo gir en myk, aromatisk og beroligende duft. Quinoa, kokos og sheasmør pleier, gir næring, renser og gjenoppbygger håret.

En sjampo som ikke inneholder de miljøskadelige sulfatene skummer mindre og vi anbefaler at du leser fanen ”Anbefalt bruk” for å få maksimalt ut av denne herlige sjampoen.

100% naturlig. 100% vegan. Fri fra syntetiske emner, parabener & sulfater. Glutenfri


Økologisk hårpleie basert på rahuaoljen fra Amazonas regnskoger. Rahuaoljen har blitt brukt av kvinner i Quechua - Shuar- stammen i Ecuador siden oldtiden, og antas å være hemmeligheten bak deres vakre og tykke hår.

Anbefalt bruk:

 1. Massér en liten mengde sjampo i vått hår for å fjerne skitt på overflaten og rester av styling.
 2. Skyll grundig.
 3. Gni i en ytterligere liten mengde sjampo og la virke i 1-2 minutter for maksimal hydrering.
 4. Skyll og deretter bruk Rahua Conditioner.


Dette produktet kan du også finne i en refill-variant, slik at du kan fylle opp flasken din etter at den er tømt. Refill finner du her


Produktet er holdbart innen 18M etter åpning.

Aqua, Herbal Infusion of Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, and Robus Ideous (Raspberry) Leaf Extract*, Coco Betaine, Glycerin, Sodium Chloride (Sea Salt), Saccharum Officinarum (Molasses) Extract, Glycine, Oenocarpus Bataua (Rahua Ungurahua) Oil, Bursera Graveolens (Palo Santo) Oil, Hydrolyzed Quinoa, Panthenol, Potassium Sorbate (plant derived), Tocopherol (Vitamin E), Caprylic Acid, Citric Acid.

 • 2
  Endret formel

  Postet av Ukjent den 13th Sep 2020

  De må ha endret formel/ingredienser på denne nylig. Da jeg brukte den i fjor var den fantastisk. Nå har den en annen, tykk konsistens som bare legger seg utenpå håret. Annen lukt også. Veldig synd siden dette var favoritten tidligere..

 • 2
  Allergisk reaskjon + tørt hår/hodebunn

  Postet av Tone den 8th Aug 2018

  Jeg fikk eksem på halsen for en stund tilbake og trodde dette var en allergisk reaksjon på noen av de naturlige hudpleieproduktene jeg brukte. Utslettet vedvarte og jeg skjønte virkelig ikke hva som var problemet, før jeg gikk tom for sjampo og det tok litt tid før jeg begynte å bruke den igjen. I mellomtiden gikk utslettet over og når jeg begynte å bruke sjampoen igjen, kom den tilbake.

 • 5
  Denne er min favoritt

  Postet av Marianne Frøland den 18th Jun 2018

  Denne har blitt min favoritt. Nydelig frisk lukt. Bruker den sammen med balsam av samme merke, godt fornøyd med hvordan den pleier mitt vanligvis tørre hår uten at det blir fett.

 • 1
  Forferdelig

  Postet av Marianne den 12th May 2018

  Jeg skjønner virkelig ikke alle de gode tilbakemeldingene på denne. Jeg hadde stor tro på at det var en god shampoo, men allerede etter første vask var håret mitt knusktørt. For å gi shampooen litt bedre tid fortsatte jeg alikevell å bruke den, samtidig som jeg smurte inn tuppene med olje for at det ikke skulle være så krusete. Etter noen dager ble hodebunnen også tørr, og etter ei uke var jeg sår i hodebunnen etter å ha klødd meg så mye. Dette er dessverre den dyreste og dårligste shampooen jeg noen gang har prøvd.

 • 4
  Favorittsjampo

  Postet av Monica den 2nd Feb 2018

  Nydelig sjampo! God duft. Lett sjampo som ikke tynger håret. Passer veldig godt til nordisk hår. Trenger ikke tenke på å prøve andre sjampoer når jeg har finnet denne! Absolutt favoritt.

 • 5
  Beste som finnes

  Postet av irene den 2nd Aug 2017

  Shampo og balsam er fantastisk. Kløe i hodebunn er borte vekk. Trenger nesten ikke "krøllmiddel" for å samle mine krøller. Elsker produktet og kan bare anbefale det sterkt.

 • 5
  Beste sjampoen ever

  Postet av Annette den 5th Jun 2017

  Jeg har prøvd mange ulike sulfatfrie sjampoer, men dette er den absolutt beste!! Bruker den sammen men balsam fra samme merke, og resultatet blir helt fantastisk. Håret mitt ser bedre ut enn på lenge. Drøy i bruk er den også, selv for meg som har langt og tykt hår.

 • 5
  Herlig pleiende shampo

  Postet av Mariann Sundby den 29th Jan 2017

  Dette er 2.gang jeg kjøper denne, og jeg er veldig fornøyd. Overgangen fra vanlig shampo over til Rahua var overraskende enkel og problemfri. Den skummer bedre enn jeg hadde fryktet, og jeg trenger ikke å bruke mye shampo til mitt lange hår. Ca 1 toppet ts, så flasken blir drøy. Trodde håret mitt skulle bli fett raskt, men jeg kan fint gå 3 dager mellom hver vask. Jeg hadde problemer med tørr hodebunn og kløe, som var årsaken til at jeg ønsket å prøve en økologisk shampo. Kløen forsvant etter kun 1 vask, og har aldri kommet tilbake! (Dessverre sliter jeg fortsatt med tørr hodebunn, men jeg må nok la kostholdet mitt ta skylda for det) Jeg prøvde Pai sin shampo sist, men går nå tilbake til denne, mest pga at den er lettere å fordele i håret med en mindre mengde. Nå skal jeg gi Rahua balsam et forsøk også!

 • 5
  Underverker for håret

  Postet av Ida, økologiskhverdag den 28th Jan 2017

  Fikk prøve på denne i posten. Den gjør underverker for håret mitt. Jeg har slitt med at håret mitt har vært bustete, men denne gjør at håret legger seg fint samtidig som håret har fått en annen glans og ser bedre ut. Anbefales! :)